Cartofi Noisette
Raspunsuri - Pagina 2
antosit spune:
Mama, ce pofta mi-ati facut!!!!...am sa fac si eu!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mama_lui_alex spune:
catutza..de marar verde..da!!..uitasem..
Si..de bine ce m-am laudat ce mare cartofi excelenti fac eu...si fiindca mi-ati facut pofta cu topicul asta...am zis..hai...sa fac..si mare-mare KIX am dat..s-au destrabalat rau de tot in ulei...mi-am iesit din mana..e clar..
I-am "dres" pana la urma..dar m-au umplut de nervi...
antosit spune:
Am facut si eu azi reteta simpla cartofi+albus+pesmet si au iesit suuuuuuper!!!
Se va repeta cu sigurantanta pt ca au avut succes!
Anto
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lorellay spune:
Mama lui Alex..fara branza sau cascaval..ca alea le stiu..crochete de cartofi..da eu am vrut char cartofi noisette..oricum nu-mi ies ca aia ce i-am mancat la restaurant....sper sa mai gasesc localuri unde se mananca..sau sa caut la supermarket..
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
antosit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april Voi ii folositi ca garnitura sau ca fel de mancare? Maine incerc si eu. Dada |
Eu ii fac drept garniutra la friptura de pui, porc sau vita!
Anto
april spune:
Am incercat. Din pacate, mie nu mi-au placut. Asta e, gusturile nu se discuta. Oricum sunt dispusa sa mai incerc si alte retete noi
Dada