Colectia de toamna-iarna (202)
Raspunsuri - Pagina 7
leea_cv spune:
Anda io vreau. Va fi poate mai greu cu trimisul in/din provincie,dar nu imposibil.Dar chiar le-am putea roti.Dupa 2 - 3 luni de ex,le timitem altora...Si in felul asta n-ar trbui sa tinem cont de valoarea fiecarei jucarii.La modul ca daca a ta a costat 100 de lei,a mea ar trebui sa fi fost cam tot atit.Nu stiu...zic.Poate la majoratul copiilor intram din nou in posesia alor noastre.
EDIT : chiar azi m-am uitat pe net la niste trenulete thomas cu sine.![]()
Madutza e tare fii-tu cum il tine pe celalalt dupa cap.Zici c-au trecut impreuna printr-o mie de greutati si acu au fost la o bere.Iar tu esti foarte frumoasa.Rochita e lunga sau scurta?
catutza spune:
Anda , buna idee cu jucariile dar mai bine facem un bazar si banii se duc spre Sergiu sau spre alti copii cu probleme.
Cine are jucarii disponibile le pune pe forum si pretul pe care il crede de cuviinta si se liciteaza...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Madutza10 spune:
Cami ,ce m-am mai amuzat cu ,,rochia se aseaza cam ... suspect'',pare intr-adevar suspect dar nu e nimic ,rochia e de vina ,modelul de fapt ,ea e tare draguta dar modelul e ca de gravi ,desi eu n-am burta deloc in ea se vede altceva ,merci mult de complimente!
Leea si mie-mi place enorm poza cu pretenu' lu' fi'miu ,sint tare haiosi ,el saracu' sta la poza cum ii zic eu :)) si atunci i-am sugerat sa-l ia de gat pe baietel ,a executat ,s0-a invatat saracu' cu mine ,il terorizez cu pozele ...
Rochia e lunga,a fost si mai lunga:) ,m-am chinuit enorm sa gasesc pe cineva sa o scurteze ....
Cu jucariile io cred ca stau de-o parte ,nu prea am ce sa schimb ,in primavara asta m-am jurat ca nu-i mai cumpar nimic pana la iarna si am aruncat aproape tot ,in casa nu se mai joaca deloc ,decat admira animalute ,peisaje pe carticele sau mai bibileste alfabetarul,am doar un joc mare ,nou cu piste de foemula 1 ,masinute si ce-o mai fi pe acolo ,nu l-am vazut de mult ,e ascuns ca sa nu-mi umple casa cu ele ...citeva masini mai mari cu telecomanda si cam atit
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Cheia- 1 iunie
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
catutza spune:
Meems , superbe pozele voastre! Sa ne anunti si pe noi daca ajungi in Bucuresti sa organizam o intanlire
Pumba , nu mai spui nimic de fetele tale? te mai asteapta cu micul dejun pregatit?
tu vii sau inca nu stii in tara vara asta
Ina , i-mi pare rau ca sunt probleme, dar stiu ca o sa treceti peste ele repede ca Rachel e o fetita intelegatoare,
si spor la alaptat
Lavi , gata vacantza? abia te astept cu poze si impresii
Diana , ce fac baietii, nu ne spui chiar nimic de ei?
Roxana , ce ma bucur ca sa dat pe brazda Alexia si il accepta pe Matei 
Bic , nu v-ati intors din camping?
Madutza , tu arati super bine iar rochia i-mi place chiar daca nu se vede toata
, iar pozele alea cu Orlando si celalant baietel sunt super tari.
CristinaN , cum se simte Elise, ce ii face piciorusul?
sa ii treaca
Camy , succes maine la vaccin, facem galerie sa fie bine 
Mihaela , am vazut pozele, si tu arati foarte bine in unele poze chiar radiai (cred ca nu e nevoie sa spun ca sunt cele in care ieseai din magazine
)
Mada , tin pumnii sa fie bine maine la doctor, hai curaj incearca sa fii tare 
eu azi am facut curatenie generala in casa dar la nici o ora a plouat asa ca iar sunt patate geamurile mele ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
dordia2000 spune:
Cami, Catutza......nu a fost cu intentie dar...mi se pare ca plictisesc sa spun mereu ca suntem ok, baietii sunt de vis...etc.
Da Stefan e superok, a mucit vreo 2 zile dar i-a trecut...in rest e din ce in ce mai indragostit de fra'su, il pupa mereu, il mangaie si mai ales vorbeste cu el si cel mic e foarte atent si ii rade si ii gangureste...de vis ce sa mai. Are grija de el, nu l-a lovit pana acuma deloc iar afara cum se apropie cineva de carut...vine si el si pune mana pe burtica lui bb asa protector...si pt avertizarea intrusilor. e un dulce.
Tudor...e un scumpic, toata ziua si noaptea doarme, suge la greu iar cand sta treaz rade intr-una si gangureste si foarte rar plange. Daca stai de vb cu el...si o ora vb cu tine si iti explica diverse prin gangurit. Insa...tot nu facem kk asaa ca...bagam supozitor cate jumatate si mai face si singurel...dar...nu foarte des. Oricum face can 1 data la 2-3 zile ca mai mult nu il las nefacut. Am fost la dr si mi-a zis ca e ok, e din cauza caldurii...etc si ca o sa isi revina dupa 4 luni...
Poze..poate incarc maine cateva cu zambarici...dar nu promit
va poop si noapte buna.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Noki_Lara spune:
Mneatza cheauna...![]()
Dupa ce aseara am tras o bere-party cu gasca in parc, a urmat gatitul pana la ora 12 jumate noaptea si cele 4 sculari de laptic ale bufnitei de peste noapte!!!!

Sunt varza d eoboseala..daca nu s etermina odata faza asta cu coltul maselei si durerile aferente, io cred ca o iau pe aratura...![]()
Madau- tinem pumnii pentru analize imbucuratoare! 
Cami- bafta mare de tot azi la vaccin, sa scapati de el cu bine si fara urmari!
Madutza- foarte frumoase pozele, am vazut poza ta cu trandafirul la avatar...arati senzational. 
Ma bucur mult ca s-a cumintit, fii-tu, erai tare amarata acum ceva vreme.
Catutza- da-le-n pleazna de geamuri! Important e ca e curat in casa!
Leea- ![]()
Roxi- yuuuupiiii, goood news cu plozimea, vad!!!!!

Ma duc sa ma scufund intr-un somn adanc....cu capul pe birou.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata.
Vad ca Vecina este doborata de bufnita. Nasol moment, sa inteleg ca nurofenul nu a avut succes.
Madutza bravo pentru imblanzirea scorpioiului. Acum ma duc sa vizualizez pozele de la bairam, sa vad si eu rochia cu surprize....
Madau astptam vesti bune desprer mama ta.
Va rog sa imi spuneti unde gasesc pozele Andei si poetul aferent de la mare, ca nu as mai vrea sa racai prin scutecul trecut. daca nu imi spuneti tot le caut dar va rog sa aveti mila.
Mihaela
Mihaelutat spune:
Madutza vazut poze, placut rochia, placut foarte mult trandafirul si decolteul, desi nu sunt barbat mi-a placut, recunosc....
Intrebare: de unde ai luat costumul de Spiderman? Il caut prin bucal dar nu la-m vazut pana acum si fi-miu este mare fan "Motoarele lui Spiderman", adica tot ce tine de acest personaj.
Placut baiatul, ara fata de smecherassi seamana cu tine.
Va rog sa imi spuneti si mie unde sunt pozele ANDEI.....
Mihaela
Noki_Lara spune:
Nope, Mitzo...nu a avut, mama lui de Nurofen si de coltz de masea....

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
mihaelutza, la semnatura mea, clicai poze desigur, apoi te duci pe meniul dreapta in folderul 2-3 ani, apoi subfolderul iunie olimp 2008 si acolo sunt
ceva feed-back-uri cu ideea mea cu jucariile la schimb?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"