Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley greata si umflatul pot sa fie de la progesteron. (Adica sunt reactii adverse tipice) De ce ti-a dat sterilet cu progesteron daca tu ai avut asa reactii nasoale la pilule? In general pilulele combinate se suporta mai bine decat alea numai cu progesteron, iar Mirena are progesteron (bun, s-ar putea sa fie o cantitate mai mica eliberata zilnic decat la pilule, nu mai caut acum).
Am citit si celalalt subiect, de la Femina Intim; eu as sugera sa mai intrebi si alt medic. Ori ca n-a fost bine montat primul, ori nu le suporti tu..

Gata, chiar ca ma culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI & NOKI, da' chiar ma cunoastetzi bine!!

Poza aia m-a dat gata, uite asa imi imaginam si eu pensiunea...eeeh mai am mult pana acolo (deocamdata, am www.pensiuneafortuna.ro/camere-si-tarife.htm" target="_blank">o tentativa palida). A trebuit sa ma opresc din lipsa de finante - pana acum am bagat 12 milioane in flori+pamasnt+jardiniere+gazon+...tot felul de scule, ingrasaminte etc.

Dar lasa ca-mi iau eu revansa la anul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neataaaaa,
lasa tania, ca e frumoasa pensiunea ta, este foarte bine pentru primul an. merge bine treaba?

ultimul copil fara canini de-aici are si el ultimii 3 canini de ieri. deodata. si diareea implicita desigur. de 3 zile am trecut la pat normal. deocamdata nu s-au inregistrat evenimente neplacute, cateva incercari de a se da jos din pat dupa ce-am inchis usa.

stalceste tot, a inceput sa vorbeasca mult si foarte stalcit. tubishiu - mitsubishi, tuichii - intuneric, dashia local - LOgan etc etc

altfel, ii creste si mintea: azi dimineata l-am auzit din dormitorul meu ca se sculase, canta la xilofon, cara masini prin casa etc. p-orma a venit la mine, a crapat usa, s-a uitat dk dorm si surpriza, in loc sa-mi dea cu un tren in ochi, ca in precedentele 2 dimineti, a inchis incet usa si a plecat tiptil. ma dau jos din pat, ies din dormitor, ma duc la el, intru, el in pat cu vacuta sub nas, ochii inchisi. dupa 2 secunde ii deschide si se preface: "s-a sculat chichitaaaa. ia mami in brate?" m-am uitat la el......dar nu erai sculat cumva si cantai la xilofonul asta din mijlocul covorului? ba da, a recunoscut zambind. prima minciuna gandita de el, adica neindusa si nu doar verbala de genul papi? da si p-orma nu. adica a fost procesata asta:)!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ANDA, ai vazut ce baiat atent ai? asa ma minunez si eu cum incep sa ma inteleg fte bine cu Serban, de unde mai ieri parea ca nu intelege ce vorbesc cu el... felicitari pt canini!
INA, cu mare intarziere, dar cu bucurie, te felicit pentru baiatul tau si iti doresc multa putere!
CATUTZA, DELIA, sper ca fetele sunt foarte bine acum...
MADAU, cu intarziere, dar din suflet, LA MULTI ANI!
noi suntem bine, comunicam, ne distreaza, canta , se joaca, e tare dulce Serban... ca oricare dintre copiii de colectie... imi pare rau ca nu intru mai des, dar nu prea reusesc, iesim mult afara, intram greu in casa, dar stiti si voi cum e...
va doresc numai bine si va pup cu drag...

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bianca mo, intratul si mai rar e mai bun decat deloc:) dar poze cu serban mai recente? macar cu alea sa ne multumim:)

mai, m-a imbolnavit mdt asta cu pozele ei! am vazut colectia slovenia intergral acum. recunosc ca pe langa anumite obiective as fi trecut fara sa le dau mare atentie. ca nu-s analitica:) de-aia mi-au placut asa mult pozele. stie, dom'le sa surprinda ce trebuie, ai impresia ca toata vacanta a fost o poveste. plus ca face , cum e vorba romaneasca, din rahat bici, dupa vizionare te gandesti ca slovenia este la nivelul italiei ca fond turistic. nici macar nu stiu dk nu e adevarat:)) ideea e ca e asa priceputa sa exploreze, sa se bucure de ce vede si sa surprinda exact ce-i mai frumos ca pe mine personal m-a ametit clar. bravo.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou, colectie
bine ai nascut, ina, mami de pufosel si de pufoasa!. l-am visat intr-o noapte pe pufosel, numai ca-l chema liam si vorbea deja
la multi ani, mada!

concediu - mistoc, mi s-au tocit obrajii de la atata pupat prin franta, io nu mai merg acolo, nu mai suport
bcn - iubita mea, doar ca a fost cam murdara - nu reuseau sa faca curat in ritmul in care sa facea mizerie. plus ca am prins si noaptea in care au devenit campioni europeni la fotbal, asa ca ... mizerie si cutii de bere la greu

am multe de povestit si poze dar nu mai am loc sa le descarc in calculator, asa ca tre sa mut de-aici pe dvd sa le fac loc astorlalte (am facut 1200 de poze in 9 zile) si dup-aia sa urc din ele cateva pe net.

am gasit la inapoiere 2 bucati de copii voritori, negri-negri si obraznici-foc.

nu am timp de stat, asa ca pup colectia si revin cu poze si povesti mai pe seara sau mai pe maine.

a... am facut si vaccinul de 2 ani jumate lui andrei si cel de 1 an anei. suportate bine, andrei fara dureri, fara plangeri si comentarii, fara "zebra"(=febra). in plus, mai nou ii place la doctor si o iubeste pe dna doctor (declaratia lui)

va pup si va las. we placut in continuare

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi abia dupa ce te-am cunoscut mi-am dat seama ca Silviuca e copia ta!De poze te cam feresti!ma intreb de unde stiai de toate reperele de vizitat.poate dc as ajunge as intepeni pe malul lacului sau in zona de "turism industrial" o saptamana.

si eu vreau intalneala!ne asteapta topoganul!

maica-mea raspunde bine la insulina si regim, deja are glicemia 115, ad e normala.

Mergi la inceput

1. Noi ne scoatem parleala fara copii acasa, azi am vizitat Mall-ul nou, am reusit si sa ne luam cate ceva de imbracat; cu fetele e mai greu.

2. Ieri am fost si am vazut finutul , ce mic poate sa fie! Si are deja 3900, nu e chiar asa mic!

3. Soacra-mea le-a cumparat ieri fetitelor un iepuras , bucurie mare + toata admiratia mea pt soacra. Asta seara Silvia a lasat portita iepurasului gasita si a fugit Soacra-mea spera sa-l gaseasca maine pe lumina, poate o fi ramas in perimetrul curtii.

4. Soacra-mea face progrese uluitoate in problema olitei la Nati! Azi n-a facut deloc pe ea! Din nou tot respectul pt soacra!

Noki ramasesem datoare: nu-i rau planul pe vara asta! Iar Julio Iglesias si eu as vrea dar mi-e absolut neclar programul pe urmatoarele saptamani asa ca nu pot planifica nimic. Plus ca n-as avea cu cine sa merg ca Virgil nu se omoara.

Ripley ati plecat la munte?

Mandy v-ati intors din Ungaria + Austria?

corap bine ai revenit, de abia astept impresii din sudul Frantei! BCN mie mi s-a parut prea turistico-cosmopolita, negri+asiatici+indieni, mi-a placut mai mult in sud ca era mai liniste si mai mult spirit spaniol.
Despre castiagarea campionatului, tot ce pot sa zic este: valeu!

anda taaare dulce Nichita!
Complimentele tale "ma face sa roseste"
Chiar ma bucur ca va face placere sa va uitati la pozele mele!

Comparatia Slovenia/Italia nu pot sa ma pronunt pt ca in Italia am fost prea putin. Comparatie "pe metru patrat" ma refer. Slovenia e ceva intre Austria si Italia, si la propriu si la figurat.
Oricum, parerea mea e ca nu trebuie sa facem un clasament; multe locuri sunt frumoase, merita vazute si te poti simti bine acolo.
(Sunt si locuri frumoase unde eu nu cred ca m-as simti bine, de ex Egipt)
Anul trecut planificasem sa mergem 4 zile Slovenia legate cu 5 in peninsula Istria din Croatia, n-a iesit planul asa ca anul asta am schimbat pe 8 zile pline in Slovenia si pana la urma am regretat ca n-am mai stat vreo 2-3, am mai fi avut ce face.

Mergi la inceput

miri chiar ca Silviuca e copia mea, in special la masa. Cum eram in copilarie.
Ma feresc de poze pt ca in general eu le fac
Dar recunosc ca nu ma stiu prea fotogenica asa ca mai si evit.

Ce bine ca raspunde la tratament mama ta! De-ar mai lasa-o mai moale si cu fumatul...

Ce e de vizitat am stiut din ghidul Lonely Planet; de acolo am citit si unele amanunte pe care le-am pus in comentariile la poze si pt mine, ca aducere aminte.

Mie imi plac mult ghidurile LP, iti dau info despre "things to see" si partea de istorie care e foarte utila ca sa intelegi cate ceva despre tara si poporul respectiv, si harti cu centrele oraselor, si cazari, si restaurante (de cateva ori ne-au fost de mare folos) si orare la obiective, si preturi (astea se mai schimba )...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela-vesela!

Sunt tare happy, ieri a fost ziua de nume a bufnitei si am sarbatori-to in modul ideal pentru mine si ea, adica cu balaceala si plaja la malul marii. Superb, mai alea ca am fost la Olimp, unde probabil datorita amintirilor dragi mie din copilarie, recunosc ca ma simt cel mai bine.

Lavi- o sa si priceapa lumea ce inseamna LP-ul tau...Zi si tu..ghid de calatorie Lonely Planet. Ca nu toata lumea e fana calatorii amanuntite ca noi.Au gasit fetele iepurele?

Corapino- 1200 de poze???? Mama, si pe mine ma acuza barbatul ca japonezii sunt mici copii pe langa mine cu fotografiatul....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput