Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
prisi...
fata zvapaiata... cu sfaturi de mancare nu te pot ajuta... ca si noi suntem in impas... a mea s-a decis sa traiasca doar cu apa...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
asta e mesajul pe care l-am scris inainte sa-mi cada netul acasa , acum l-am recuperat![]()
despre minivacanta , totul a fost bine si frumos, copilul super cuminte nu a facut mofturi la nimik, i-a placut si cu avionul si cu picioarele in ocean si in piscina , iar in drumetii nu a scrintit deloc, cand ii era somn se culca si mergeam mai departe, cred ca am facut vreo 70-80 de km pe jos in 5 zile, drept urmare tati a zis ca are "fata de comitet" si o mai luam cu noi
in avion a fost destul de bine, la dus a dormit 3 ore din cele 4 jumatate, dar la intors si-a scos parleala , erau vreo 8 copii sub 3 ani in avion si plangeau pe rand, cum ii auzea incepea sa chiuie si nu a reusit sa doarma decat vreo ora, dar a fost bine ca nu a fost maraita, a stat calare pe noi , am conversat pe rand cu ceilalti copii, tati zicea ca parca venim din tabara, asa era atmosfera in avion
, in rest, a papat de toate pe la toate restaurantele, aproape tot ce am papat noi a gustat si ea, ce sa va mai zic, oraselul in care am stat a fost superb, plaja a fost cam departe de hotel, cam asta a fost singurul inconvenient, dar era un minibus care mergea din ora in ora catre centru si plaja
am fost o zi si in Lisabona a fost frumos dar ma asteptam la mai mult , cel mai tare ne-a placut la delfinariu, erau f multi copii, iar Miru a fost in delir o ora in treaga s-a uitat la copii si a batut din palme, mor de ciuda ca nu am avut camera sa o filmez, dat cat de curand investim in una, ca e din ce in ce mai haioasa si e pacat sa nu le filmam
in rest am vizitat cat de mult am reusit intr-o zi , am luat si un tur ca e destul de mare orasul, regret ca nu am putut merge in croaziera, cred ca era frumos , poate altadata
mi-au placut oamenii acolo, foarte primitori si draguti , iar oraselul are un aer boem, seara pe toate stadutele erau restaurante micute cu 5-6 mese, toate stradutele erau pavate cu piatra, iar arhitectura era impresionanta si nu in ultimul rand multe magazine si mari, am plecat cu 26 de kilograme in valiza si am venit cu 48….
in concluzie a fost foarte bine, mai vreeeau
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui myral
Sim, cred ca i-a placut lui Stefan la gradi ca erai si tu, in general problema apare cand realizeaza ca mama nu va sta cu ei.
sa vezi atunci jale.. pe ei ca pe ei.. da' pe noiiii... Of, nici nu vreau sa ma mai gandesc...
=====================
prisi spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
prisi...fata zvapaiata... cu sfaturi de mancare nu te pot ajuta... ca si noi suntem in impas... a mea s-a decis sa traiasca doar cu apa...
=====================
si vad ca se tine bine, Miru cine stie ce ganduri ascunse are, o zicand fata decat sa fiu cat mami mai bine mai usor cu papa
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu am gasit postarea Tomasei de la revenirea din conced si nici poze de ale lor.
partea cu pozele... e de stat la coada ca n-a bagat inca marfa
=====================

poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
ce liniste pe aici
eu am culcat pitica, era saraca obosita rupta, a papat doar san , sper sa fie ok peste noapte sa nu se trezeasca prea des
am pus o masina cu piesele de la carucior la spalat, mai am de spalat niste vase si revin
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
quote:
Carpatina, stiam ca la rubeola se umfla si ganglionii. Sanatate multa trandafirasului!
Care ganglioni sunt.... unde?
=====================
Pai pe peste tot, sa fiu sincera nu prea stiu, la incheieturi si la gat in principal.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
quote:
Nu am gasit postarea Tomasei de la revenirea din conced si nici poze de ale lor.
partea cu pozele... e de stat la coada ca n-a bagat inca marfa
=====================
Pfii credeam ca iar am ratat ceva!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Prisi, cum e fata? Incepusem eu sa scriu acolo ceva si a intrat seful meu. Am postat abia cand am revenit de la doctor, dupa sedinta adica si dupa ce am dat o raita la Medicover. Ziceam ca varsaturile sunt de la viroze de regula, sa ii urmaresti atent temperatura. Daca doamne fereste face febra, neaparat aruncati o ocheada daca e gatul rosu, ca de regula sunt legate. Dar sper eu sa nu fie cazul de nimic la voi de aceasta natura.
Am citit povestirea despre avion, incurajator. Si eu ma gandeam la charterul de Turcia, cred ca va fi nebunie, sigur va fi plin de copii si mari si mici.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Nasol de noi ca si asa suntem cam la limita cu bagajele in conced si nu imi permit sa ne intoarcem cu ele dublate!
Poate sa luam o masina sa le aduca tati acasa cu ea.
Rox ,
Poze