Puiuti de Randunici 2008!! (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'Neata!!!!
Am sa iau si eu o gura de cafea de la Tuchita, multumesc

Ariel, frumos tare e Teo si "tortuletul pufos" taaaaareeee bun pare

Cuscra, imi pare rau ca ai avut o zi de kko, si.....aoleuuuuu, sper ca nu a patit nimic ginerica al meu pe amandoi.
Fug sa-mi iau cafeaua si revin...

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!
Cam slabut, cam slabut...
Noi deja ne-am intors de la plimbare -azi am deschis Gradina Botanica, am fost primele-primele, doar muncitorii care pliveau si maturau mai erau pe acolo, era o liniste de vis, soarele bland, pe apa toate ratele, cu o generatie noua de boboci ce abia isi miscau repede repede piciorusele, 3 broaste testoase care-si iteau capsorul pe luciul apei, 2 veverite sprintene prin copaci, iarba proaspat cosita...absolut ca in rai!
Mimo, imi pare rau de patania lui Vladut, asa e cu copiii mari, bine ca n-a patit nimic!
Roxana, se vede ca esti nerabdatoare sa plecati, ca scrii mesaje numai cu semne de exclamare . Sighisoara e splendida. Amirei ii va face f bine excursia. Cum mai papa cu Humana 2?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce frumos ai pove din Botanica, naty!!
noi iar am ratat plimbarea de dimineata, Mufa acum doarme, eu sunt terminata de somn dimineata, ptr ca el se scoala la 5,30-6 si o tine doar intr-o motaiala pana spre 8...adik se trezeste din jumate in jumate de ora..si vrea sa stea la tzitzi de la prima ora, atarnat doar ca nu papa, pana spre 8...
si cum e canicula azi pana diseara, nici nu cred ca voi mai iesi..
dar lasa ca la mare o sa stea afara destul, recuperam!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noroc ca mi-am mai aruncat un ochi, ca vroiam sa-i spun lu mimo ca-mi pare rau de busitura lui Teo..eu am cazut in cap dintr-un pat inalt pe la 6 luni, si am scapat, cu sechele la mansarda, ce-i drept

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mimo un mare pt vladut!
naty Amira e pe milupa de vreo 3 sapt. deci acum bagam treptat milumil 2! deocamdata e bine! si intr-adevar am vazut si eu ca folosesc din greu !!!! si uitati ce am gasit despre diversificare: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=625

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Pana la urma am fost ieri cu Bianca la pediatru, pentru ca azi o sa fie canicula si nu vroiam s-o scot cu masina pe caldura. Dr a gasit-o foarte bine. Mi-a spus ca nu papa din cauza caldurii, ca sunt doar niste toane, si ca o sa-i treaca. Dar daca vreau pentru linistea mea, sa- fac peste cateva zile, asta in cazul in care nu papa, un sumar de urina si o urocultura. Mi-a zis sa iau PROTOVIT, daca are cine sa mi le aduca din Spania. Si din fericire am un coleg care este deja acolo in concediu. Am vorbit cu el aseara si mi le cumpara azi. Asa ca de-abia astept sa-i dau Protovit-ul. Pana atunci mi-a dat sa-i mai dau niste pliculete de Biotics. Care cica este foarte bun pe caldura, reface flora intestinala la bebei si creste imunitatea. Ii dau cate juma de pliculet dimineatza dizolvat in laptic, 7 zile. Vad ca azi dimineatza la papat. Mi-a zis sa nu ma ingrijorez, caci ea arata foarte bine, nicidecum ca un copil bolnav.

Cine a mai folosit PROTOVIT?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

pucca la ce medic ai fost? cum il cheama?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

aa, pucca eu folosesc protovit de o sapt! sa zic ca se cunoaste o imbunatatire, dar nu cine stie ce!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

cat ti-a recomandat sa-i dai protovit?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

CAPITOL NOU!!!