Puiuti de Randunici 2008!! (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,bibele ce le am eu sunt pana in 125 ml si tetinele nr 1!Un bibe o sa ia calea Bucurestiului!Acum am incercat sa vad daca merg tetinele avent la bibele chicco,ca am primt 3 pana in 250 ml(ca cele de la avent sunt mici,acum papa si de la san,nu are nevoie de mai mult lapte praf,dar pe viitor,nu cred ca or sa mai fie suficient 125!)...si ce credeti?merg perfect!asa ca,o sa iau tetine avent la bibe chicco!m-am scos

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ioana, sa stii ca e chestie de obisnuinta asta cu temperatura laptelui. Daca bebe e obisnuit cu lapte cald (mai ales daca papa si de la san), asa trebuie dat in continuare.

Roxana, hai ca vad ca deja ti-au mai raspuns si Ioana si Naty si ti-au spus acelasi lucru.

Adriuta, felicitari pentru bebe botezat! Mie mi-e tare dor sa te citesc, abia astept sa revii pe forum! Pupici!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ia uitati ce facem noi de azi

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic
asta apropo ca Valentina zicea ca parca vede ca-i baga medicul completare. Daca ia bine in greutate, si daca tu Vali nu te sui pe pereti ca trebuie sa-l alaptezi des, de ce????

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

exact la asta ma gandesc si eu, nici nu puyteai sa zici mai bine!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty, ce dragalasa e Iulia si ce bine ii sta cu body-ul ala! Hai ca aproape i-a prins din urma pe toti puiutii de randunici. Si daca ea a luat 800g in ultima luna, mie nu mi se pare putin. Gandeste-te ca ea acum are ..cat..3 luni corectate??? Pai ce greutate ar vrea pediatrul tau sa aiba?? ca ea are peste 5 kilograme, extrem de bine pentru varsta ei corectata! Nu inteleg ce vor doctorii astia de la ea, mie mi se pare ca se dezvolta extraordinar de bine. Dar na..eu nu sunt medic...

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai,mai ce body are Iulia

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Stiu ca Naty si alte randunici sunt fane avocado. Poate si voi faceti salata asta, dar eu am incercat de curand pentru prima data si mi se pare delicioasa. Habar nu am daca e Monti approved sau nu

Avocado Feta Salsa:
Eu pun totul "din ochi": 2-3 avocado maruntit din cutit, 2-3 rosii, ceapa rosie (de apa) sau ceapa verde, 2-3 catei de usturoi pisat, branza feta sfaramata, 2-3 linguri ulei de masline, 2-3 linguri otet (sau dupa gust), sare, piper, oregano, patrunjel verde
Se lasa 2 ore la frigider si apoi se haleste pe nerasuflate de buna ce e.
reteta originala : http://allrecipes.com/Recipe/Avocado-Feta-Salsa/Detail.aspx

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ne-am intors de la plimbare,dar nu am putut sta mai mult din cauza frichinelii Teodorei.Nush ce are iar,o fi prag de crestere,vad ca si Vio zice ca ar fi la 3 luni.
Cuscra
Am vazut poze splendide ale cuplului Mufa-Amira.
Am vazut si un Matei de Valentina crestinat.Sa va fie de bine!
Si Teo mananca de la un timp mai des, ziua,stricand programul ce-l avea.Eu cred ca e asa din cauza caldurii,nu fiindca nu s-ar satura.
Roxana,cu privire la scoica in masina,nici Teodorei nu-i placea pozitia fiindca statea cam vertical,din cauza pantei banchetei,si randunoiul hop se decide sa puna invers scoica.Si ne-a venit ideea sa punem ceva (am pus un bidon de 2l) sub suportul scoicii,pe bancheta unde e la vale si fata sta mai orizontal si nu mai maraie.Vezi si tu.
Mai ce Iuliuta draguta am vazut!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

va multzumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns cu privire la scaun si laptic! si apropos de laptic: Amira a papat 150 ml cu 1 masura de milumil 2 introdusa! deci cred ca ii place!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Apropode ce zice Stela, Roxana, am vazut in instrucxtiunile de montare a scoicii ca poti pune un prosop facxut sul intre bancheta si spatarul banchetei si sprijini scoica pe el...Ia sa incerci asa...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput