Puiuti de Randunici 2008!! (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

pai nu mai stiu nici eu cleme...dar mie mi se pare normal sa trec la ala de 4 luni? tie nu? am inteles de la naty, nu aptamil, dar milumil 2 mi se pare ok! mai ales ca o sa o fac treptat, tocmai ca la 4 luni fix sa fie doar pe milumil 2!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

dar la faza cu scaunul nu-mi raspunde si mie nimeni?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Vali frumoase pozele
Ma duc sa fac un dush

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Vali frumoase pozele
Ma duc sa fac un dush

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am sosit de la dr. Repede, pt ca e in concediu si cea pe care a delegat-o a fost de dimineata. Asa ca am revenit la voi...

Roxana, in legatura cu leganutul, iti raspund eu, dar putin pe langa subiect: nasica lui Matei i-a comandat un balansoar Graco si astept sa vina miercuri dupa amiaza. Am emotii, pt ca stiu ca s-ar putea sa nu stea in el si costa ceva bani...Sa inteleg ca Amira nu mai sta in el?

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2730096070103382524rHINae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Oricum, din cate am inteles americanii nu sterilizeaza bibe in nici un fel, doar le baga la masina de spalat vase. Asa-i, fete de peste balta?

Da, eu am masina de spalat vase si, le spala cu apa la 90 de grade ( 24, 40, 60 minute, depinde cit o reglezi), si dupa aceea le usuca. Spala cu detergent special ( pudra) care dezinfecteaza mult mai bine decit cel normal. Mie , imi este mult mai usor sa folosesc sterilizatorul la microunde, incap 3 biberoane mari si unul mic, putine dar e ok, timp de 5 minute( 600 W are micro al meu) , asa scrie pe instructiuni.
In sterilizator se pune doar apa 50 ml.
Pe mine mama m-a crescut cu biberoane nesterilizate, la 3 luni gris cu lapte, la 4 luni cartofi prajiti, dar sigur nu am avut kaka de calitate superioara, adica frumos mirositor. Sun femeia minune, mananc gem si ma kak prune.Evident , glumesc.
O zi buna.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cam putina lume pe forum...cu vara asta, mai pleaca oamenii din Bucurestiul asta....

Cu toate astea, se cam terminara si botezurile, suntem inca in concediu, hai sa ne mai intalnim si noi!!!!! Astept propuneri!!!!

Rezumat:
Bubu, esti o harnicutza!Nu ca n-am fi stiut, dar am vrut sa mentionez!
Criss Criss - la treburile casnice si eu stau la fel de prost..Noroc ca nu ma stresez, ca am un sot care se relaxeaza facand curatenie..
Roxana, Naty -vad ca puiutii mananca putin! macar puteti sa verificati cat mananca! Matei al meu in ultima saptamana a mancat ziua cam la o ora jumate, iar noaptea la 2 ore..M-a capiat..Am zis ca o fi prag de crestere...ca nu ii ajunge laptele...Dar a luat in greutate foarte bine...Miercuri mergem la pediatru si vedem ce zice, desi azi noapte s-a trezit de 2 ori doar intre 9.10 si 8 dimineata. sa vedem ce o urma...Parca vad ca intram pe completare seara...
luny, in capitolul trecut ai pus un articol despre cremele de protectie solara..Eu l-am dat pe Matei inca de la inceputul verii si n-a patit nimic..Cu toate astea, s-a bronzat din mers, pt ca are pielea foarte buna, la fel ca noi.

Hai ca n-am mai scris atata niciodata...Noroc ca sotul e in vacanta si sta cu piticul...

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2730096070103382524rHINae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mey,voi vorbiti acum de sterilizare.
Eu sterilizez cu solutie Chicco,inca de la nastere.Limpezesc apoi bine intr-o oala cu apa fiarta si racita.O urma de miros parca ramane pe bibe,dar nu i-am dat importanta.Nu cred sa fie in neregula sterilizarea cu solutie.Voi ce ziceti?Cine mai sterilizeaza asa?
Iar eu,folosesc apa plata fiarta si racita pentru lapte si ceai.
Adriuta,sa va fie de bine crestinarea.Si nu te-am uitat,dar te asteptam aici!
kitzy,sa va fie de bine crestinarea!Imi pare rau de incidentul cu rochia.Cred ca a fost nashpa.Bine ca ai avut altceva.
Cuscrama bucur ca v-ati plimbat ieri prin locuri cu aer proaspat.Felicitari ginerelui ca a stat cuminte.
Naty,bravo ca e de bine cu Iuliutza.Ma bucur ca ti-a placut parcul tei.Ati ajuns pana jos la lac?
Naty,cu intalneala eu am scris mare si bolduit intr-o zi,sa spuna clar cine vrea sa mearga.Dar NIMENI nu m-a luat in seama,vad,ca nu a raspuns nimeni.Se pare ca tot pe tine te asculta lumea.Noi vrem un weekend luna asta.ROG RANDUNICILE SA SE SESIZEZE.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Noi plecam la plimbarea.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,eu am scris de 3 ori Mare despre Intalneala de la bv,dar in afara de Cuscra,Luny,Criss si Vera,nimeni nu a mai zis nimic!
Mai,i-am dat si eu laptic cu bibele si tetina avent,zic,sa vad daca vrea..si ce credeti???daca la nuk,stateam cate 30 de minute,acu in 10 min cel mult, a papat tot!nu-mi vine sa cred!inca sunt sub stare de socsi a tras si niste ragaieturi de toata frumusetea
Despre sterilizare,mie mi-a luat soata,sterilizator Avent!si merge ca uns

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput