Puiuti de Randunici 2008!! (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

eu vreau sa o trec pe Amira pe milumil 2! sau sa incerc apatmil 2?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

eu vreau sa o trec pe Amira pe milumil 2! sau sa incerc apatmil 2?

pozici
pozici noi

Nu stiu ce sa zic, dar de ce sa-i schimbi laptele, nu ia in greutate de la Milumil?? Eu zic ca , daca ia in greutate nu cred ca are rost sa i-l schimbi. A mea, ia fff bine in greutate de la Milumil.

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ali a luat bine in greutate sapt trecuta, dar ma gandeam ca aptamil o fi si mai bun! habar n-am! era o idee!

se pare ca suntem doar noi 2 pe crengutza!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

ali a luat bine in greutate sapt trecuta, dar ma gandeam ca aptamil o fi si mai bun! habar n-am! era o idee!

se pare ca suntem doar noi 2 pe crengutza!

pozici
pozici noi

Eu, una, nu i-l l-as schimba

Asta vroiam sa zic si eu, numai noi 2

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, dar iubirea dintre Amira si Mufa prinde tot mai mult contur! . Ce draguti stau ei pe prosop in iarba
Roxana, Amira inca nu are 4 luni, nu te grabi sa treci la nr 2 pt ca e mai concentrat si daca stomacelul ei nu e pregatit iti poate face o diaree nasoala. Daca totusi tii mortis, trece-o pe Milumil 2, pt ca Aptamil 2 se papa de la 6 luni, nu de la 4 (la fel ca si Nan si, dupa ultimele reglementari al lor, si Humana!)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Iar daca iti ia bine in greutate, de ce sa-i schimbi laptele, pt ca nu vrea decat 120? Las-o in pace, atata ii trebuie ei! La Iulia problema e ca nu a luat in greutate suficient, asta l-a nemultumit pe pediatru, cu toate ca sunt si mese la care papa 200!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Fetelor, pleeease, o idee de cadou pt seful meu de ziua lui, 42 de ani, profesor universitar dar deloc genul scortos, nu stiu, ceva de birou de exemplu, dar ce?!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Buna, fetele!!! M-am intors!!!

Noi am avut botezul sambata, asa ca n-am mai intrat de cateva zile!!

Sa va povestesc: popa a intarziat destul ( o ora jumate), asa ca piticul n-a mai avut chef de nimic. Slujba s-a suprapus cu ora lui de masa si somn, asa ca a urlat mai toata slujba.... Popa ma intreba daca n-am biberon cu lapte sau ceai la mine...Cand a auzit ca am dozatorul la mine..a zis sa mai asteptam cu masa..si a asteptat saracul copil mult si bine.
Normal ca popa nu a oprit slujba ca sa manance copilul...si asa am plecat in spume de la biserica, fara sa mai facem si noi o poza de grup, ceva....asa ca n-avem poze de "inramat"...
Abia spre sfarsit s-a linistit la mine in brate...
In rest, petrecerea a fost restransa...doar familia...Mie oricum mi s-a parut mult, pentru ca piticul a fost agitat rau de tot...Asa ca pe la 9 am hotarat sa plec acasa cu el, sa nu-l dau peste cap de tot...A adormit mult mai greu ca de obicei...
Ieri la baita a fost bine, nasica s-a descurcat exemplar....
Azi noapte s-a trezit doar la 1 jumate, la 4 jumate si la 8 - spre fericirea mea, fiindca de o saptamnana se trezea noaptea numai la 2 ore. I-am si zis nasei sa vina sa-i mai faca baie, daca doarme asa de bine...
hai ca m-am intins...
Si normal ca am pus si poze...
http://community.webshots.com/album/564023929zfJLUP

Valentina si MAtei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Ali, Roxy, pana si voi ati plecat?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Vad ca ati inceput sa va intalniti deja copiii - cuplu. Super pozele cu Amira si Mufa!!!

Apropo de subiect, noi am scapat din vedere aspectul si a ramas flacaul fara remorca..... Dar gasim noi pe undeva..

Valentina si Matei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/album/564023929zfJLUP

Mergi la inceput