Gravidute si mamici de Cluj - 84

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli...e tare nasol....ca maine imi vine si femeia la curatenie.Dar daca faceti luni sigur vin, pentru ca sambata imi iau masina din service

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Magdutza am dat de un alt dr cica si asta e super bun!Are cabinet privat si am nr lui de tel in caz ca te intereseaza!Se numerste Dr Dudea si nr de tel este acesta 0264-452262

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

multumesc mult Andreea il stiu pe Dudea dar el nu e ortoped el e radiolog,si eu vreau sa l duc la ortoped ptr ca daca nu e nevoie nu vreau sa i faca radiografie.eu mai incerc la Vasileasca

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, vad ca fetele vor luni..Nici eu nu pot maine, vine cineva la noi, peste noapte, de departe...si trebuie sa merg la gara, etc. Imi pare rau. Noapte buna!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

eu luni sunt la oradea, daca vreti eu pot si dumininca. deci, cum ramane pana la urma? ne intalnim, sau o lasam pe altadata? propune alta data cineva?
Mami-alexia - ce zici? o reprogramam? ca vad ca numai noi doua am mai ramas.

Mergi la inceput

eu luni sunt la oradea, daca vreti eu pot si dumininca. deci, cum ramane pana la urma? ne intalnim, sau o lasam pe altadata? propune alta data cineva?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Meli, azi chiar nu pot, am aflat aseara de existenta musafirilor in-cognito si au dat totul peste cap. Iar duminica ne ducem la strand, nu veniti? Daca nu, o lasam pe saptamana viitoare, cand te intorci de la Oradea.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Magdutza iti tin pumnii sa dai de Vasileasca!!!!Si mai ales sa fie totul ok!!

Fetelor am pus poze noi!DAca vreti sa ne vedeti cat de mare am crescut!!!Ieri a avut 4700g!!
Pupicei!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput