Gravidute si mamici de Cluj - 84
Raspunsuri - Pagina 20
Andree27 spune:
Fetelor am nevoie de ajutor!!!
AM o prietena care saracuta a trecut prin o gramada de bebele de cand a nascut,iar acuma fetita ii refuza biberoul si ea nu are destul lapte la san ca sa se sature si nu stie ce sa faca.Voi ati trecut prin asa ceva??
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Ioana13 spune:
Andreea nu stiu.. sa incerce cu alt biberon. Sau alt lapte. Poate o doare burtica.
Alex mersi draga
Si eu ma gindeam ca ar fi fain o pata de culoare...
edit: Am vazut pozele, foarte frumoase si noile mamici. Pe blondina am identificat-o mai greu, dar banuiesc ca e Andreea...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
adab spune:
Alex, ziceai ca esti multumita de unghiile puse la Iulius. Si eu tot vreau sa merg...cum se procedeaza ? e cu programare? e scump?....eu as vrea un vopsit mai aparte, unghii am destul de lungi, deocamdata, pana nu se rup...
magdutza24 spune:
mersi mult Ioana
da fetelor facem o intalnire vineri ca dupa aceea eu plec si pana la toamna nu va mai vad
Andreea si eu zic la fel sa verifice daca nu cumva biberonul nu e infundat si sa incerce si alt lapte
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
magdutza24 spune:
Alex unde mai exact e salonul unde ti ai pus unghiile si cat a durat pana ti le a pus si cat a costat ca si eu mi as pune,eu am mai avut dar vreau din nou
sara2007 spune:
ioana13 bine ai revenit.
cum stati la capitolul dintisori si maselute fetelor cu bebei mai maricei?ca pe mine sara ma socheaza..in februarie a avut o explozie de dinti si de-atuni nimica pana acum de 2 sapt cand au inceput sa iasa iarasi f rapid.in numai 2 sapt i-au iesit 2 dintisori si 4 maselute.deci are in total 4 dinti si 2 maselute sus si la fel si jos.
super ca v-ati simtit bine la intalnire...dra ma vazut ca au fost numai bebei mai mititei.sara cred ca nu avea rabdare sa o plimb asa cu caruciorul.am fost si noi asa odata si imi aduc aminte ce cuminte sttaea ea la intalniri si cum ii speria pe ceilalti.lore mai sti?![]()
cand mia mergeti la strand?si noi vrem mult sa ajungem...
adriana mergeti voi cumva la clujana?si sarei ii plac f mult supicele,cu felul doi sta cam prost...sar supa nu o refuza niciodata.
va urez noapte buna...
ioana
Andree27 spune:
A incercat saracutza!Deja nu stie ce sa mai faca!!
deci fetelor mai tragem o inatlneala vineri??
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Am vazut pozele, foarte frumoase!
Ioana, mami de Sara, stiu cum e cu statul in carucior...
La strand noi nu mai mergem acum, plecam doua saptamani din Cluj asa ca dupa ce ne intoarcem. Ati fost si prin Gura Humorului in excursie?Ati prins manifestarile de acolo?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Ioana, si Alexiei ii ies dinti si masele, intr-o explozie dentara... I-au iesit recent 2 incisivi laterali si 2 masele, in acelasi timp.Am crezut ca a terminat dar nu..inca ii mai iese cate ceva, roade incontinuu, plange noaptea...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
magdutza24 spune:
Neatza
noi papam si plecam la coafor o sa va pun poze sper sa mi stea bine tunsa.
eu ma inscriu la intalnirea de vineri cine mai vine
lista e deschisa