Gravidute si mamici de Cluj - 84
Raspunsuri - Pagina 13
Andree27 spune:
quote:
citat din mesajul lui mami_alexia
Neatza! Andreea, mama, fa-ma sa inteleg...Stai pe langa Piata Marasti si nu poti veni pana la Iulius cu caruciorul pe jos? Mama draga, dar sa fii mama si sa ai copil mic nu inseamna sa te izolezi. Eu merg pe jos kilometri cu caruciorul + autobuz. Deci, ramane stabilita intalnirea? Pe la 12, pe tersa la Iulius la etaj, e bine pentru toata lumea?
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Nu e vorba ca ma izolez,dar daca Eric se trezeste trebuie sa ii du sa pape si ce fac,ii bag tzitzi in gura pe trotuar???CA daca se trezeste pana ajung eu de la Iulius face un scandal de numa!si cu masina nu pot veni ca e la sotul meu!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
mami_alexia spune:
Tu stii cum e mai bine...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Andree27 spune:
Crezi ca nu as veni??
Dar ce sa fac daca e inca pici!Si la 12 si de as vrea nu pot ca vin soctii la mine ca is in concediu si se plictisesc!
Am pus poze noi!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
adab spune:
Andreea, eu merg cu masina si as putea sa te iau din drum . Problema ar fi ca nu incape inca un carucior. Eventual daca poti veni cu scoica sau ceva ce sa incapa pe bancheta din spate (e libera toata).
Andree27 spune:
OOFFFF!!!!!
DA vin socrii la noi!!!!Iooii ce ciuda mi-e!!!!!!!Esti o draguta si merci dar nu pot la 12!!!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
mami_alexia spune:
Ada, se pare ca nu mai vine nimeni, poate intre timp mai apar doritoaare. Iti dau nr meu de telefon (0742930737) in caz ca nu ne gasim. Ne intalnim pe terasa sus, la Iulius, acolo, la Food Court. Eu sunt cu un carucior rosu, sport. Acum fug ca trebuie sa ii dau Alexiei sa manance si apoi plec pana la facultate.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
ALEX29 spune:
NEATZA SI LA MULTE LUNISOARE PT BEBEII ,scuze de intarziere 

as fi venit si eu la intal dar am multa treaba azi ,data viitoare sper sa nu ratez
o zi super
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Hello,
Cam tarziu am vazut ca va intalniti...![]()
Multumim de urarile facute ieri, zicem si noi, cu intarziere La multe lunisoare Carinei si lui Stefan!!!

I-am vazut pe Stefan de Anca, smecher la malul marii si vesel nevoie mare cu o mama din ce in ce mai supla si pe Victoras, proaspat increstinat si mamica lui frumoasa!
Pupici, o zi frumoasa,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
kitzy spune:
Pai voi va hotarati de pe o zi pe alta? Of, eu numa acuma am apucat sa intru sa vad, ca veneam dar un pic dupa 12 ca la 12 a papat Diana. Dar daca va hotarati pe maine, eu una vin sigur ( daca nu ploua ).
Andreea maine poti?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)