Gravidute si mamici de Cluj - 84
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
Kitzy, am vazut pozele de la botez. ce frumoasa a fost micutza Diana, imbracata toata in volanase albe. parca era un ingeras!!!
Eu stau in Groapa, linga Oncos, dar merg destul de des in piata marasti, pt ca acolo mi-e job-ul si acolo sta si mama.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
La multi ani sarbatorititlor si multi multi
!!!!!
Anca bine v-ati intosc acasuca!!!Am vazut pozele!E tare dulce Stefanel!!!Un dulcic!!!Iti trimit adresa mea de mess in Pm si facem cumva sa ne intalnim toate trei,adica si cu Kiltzy!!!Eu de obicei ies dimineata in jurul orei 10 si dupa masa pe la 18!Depinde cat papa Ericut ca daca nu e satul si doarme degeaba ies ca in 5 min trebuie sa ma intorc sa ii dau papa iar!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Magda felicvitari pt micul crestin!! 
Parca si Mami Alexia sta in marasti nu?Vii Mami Alexia la intalnire sau cine mai doreste???
Pupicei si noapte buna
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
kitzy spune:
Ce ziceti de Iulius sus pe terasa?![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
Andree27 spune:
Pana acolo vrei sa ma duc cu carutu singura???Tu chiar vrei sa scot tzitzi pe trotuar???![]()

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
AAAA si la Iulius e jumatatea drumului???hihihi
Am pus poze noi!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
adab spune:
Felicitari Magda pt. puiutzul tau proaspat crestinat!
La Multi Ani si sarbatoritilor!
Cum ati petrecut weekendul acesta canicular? Noi azi (duminica) am fost la bunici la 30 km (Copaceni) unde dealtfel cam petrecem fiecare duminica daca e vreme buna. E frumos ca e natura bogata, foisor, gratare si mai nou am achizitionat o piscina gonflabia sa ne mai racorim. Sara e tare atrasa de apa.....nu degeaba e pestioaica ....ca si maica-sa ; a stat si pe afara, mai mult la umbra, iar in amiaza mare a dormit in casa, la racoare. Acuma insa nu prea a avut chef de somn. Abia la 23 a adormit....poate prea cald in apartament. A si regurgitat foarte mult dupa masa de seara.
As vrea si eu sa ne intalnim la Iulius , e mai aproape de mine. Sau si zona piata Marasti, caci oricum vreau sa merg maine la piata la cumparaturi.
mami_alexia spune:
Neatza! Andreea, mama, fa-ma sa inteleg...Stai pe langa Piata Marasti si nu poti veni pana la Iulius cu caruciorul pe jos? Mama draga, dar sa fii mama si sa ai copil mic nu inseamna sa te izolezi. Eu merg pe jos kilometri cu caruciorul + autobuz. Deci, ramane stabilita intalnirea? Pe la 12, pe tersa la Iulius la etaj, e bine pentru toata lumea?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
adab spune:
buna dimineatza.....sa speram ca azi nu va fi asa mare caldura.....se vad la orizont si ceva nori.
Pt. mine e ok ora 12 la Iulius.
mami_alexia spune:
Da, Ada, am vazut ca sunt ceva nori dar speram sa nu ne prinda ploaia. Deci ne vedem la 12, la Iulius, mai asteptam doritoare. Anca, nu semnezi condica de prezenta?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...