Gravidute si mamici de Cluj - 84

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, nu inteleg ce sa iasa...afte?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Meli....daca te referi la afte, incearca cu Aftolizol. E doar in interiorul pbrazului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mami-alexia-nu cred ca sunt afte, nu pot sa ma uit in gurita ei ca nu ma lasa.ce vad e ca are pe marginea gurii niste zabele care le are de vreo 2 saptamani si am dat-o cu nidoflor si biazol dar nu i-a trecut.si in gurita parca langa coltul gurii are doua puncte mai iesite in suprafata, care nu stui ce sunt, parca si-a muscat gura, dar poate imi impun eu numai. stiti careva ceva dezinfectant de gura? sau s-o dau pt zabele cu ceva?ea tot baga in gura, poate a facut ceva infectie? si tot asa patim,in weekend ne apuca, cand nici medic nu prea este.stiti careva ceva desinfectant sau asa ceva?

Mergi la inceput

adab-aftolizol e pentru bebe? pot s-o dau? are si ceva zabele si in coltul gurii in interior asa arata de parca s-a muscat, nu stiu cum sa descriu sama intelegeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

da,poti sa dai Aftolizol la bebe (mie chiar med. pediatru mi-a recomandat sa-i dau Aftolizol sau Aftogeranil...cateva picaturi zilnic, min. 10 zile). Aftolizol stiu ca contine extract de petale de trandafir si miere de albine. Eu l-am folosit pt. candidoza....dar nu i-a trecut cu asta. Poate pt. "zabalutze" are eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Meli eu zic sa mergi cu puiu la un control ,nu stii ce are si sa nu i dai ceva gresit

noapte buna fetelor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Alex-dar unde sa ma duc acumn?iar la urgente? ca deja ma stiu astia, intotdeauna ne apuca in weekend ceva.

am crezut ca ati mai patit careva asa ceva, mai ales cu bebei mai mari.

va pupic si va doresc un weekend frumos!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, nu cred ca e necesar sa mergi la urgente. Eu zic sa o dai cu glicerina boraxata sau cu Aftolizol. N-ai un dr de familie care sa-l poti suna? Eu cand am probleme de astea, neprevazute, o sun pe dr de familie, e foarte draguta si imi raspunde de fiecare data.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
MELI cum e puiu ?buna ideea lui Adriana suna o pe dr sa vezi ce zice,te cred ca te ai saturat de spitale

puiu meu doarme asa ca mi fac treaba prin casa ,iar dupa ce se trezeste mergem la buni

va pup ,vb mai tarziu

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Meli incearca cu unguent de galbenele cu propolis sau cu gelul cu aloe de la Forever, daca e o infectie cred ca e nevoie ceva unguent cu antibiotic recomandat de medic (posibil sa fie ok si pudra Baneocin, dar nu stiu daca poti sa-i pui la copilas micut)

O zi minunata va doresc, noi mergem la cheful unui junior de 2 ani!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput