FIV 185
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
@dodo@ spune:
IOANA, ce veste buna, felicitari, multa sanatate si peste 9 luni sa fii o mama fericita.Ne-ai facut acest week-end foarte frumos si plin de bucurie.
Putem bea un pahar de sampanie cu speranta ca vor urma si alte vesti bune.
Aurelia, tu esti urmatoarea, cu siguranta ne vom bucura din nou.
Va multumesc pt raspunsuri, nu stiam daca imi trebuie o rezervare in Bucuresti.
Blanche25 spune:
Ioana FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! BRAVOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
Sa ai o sarcina usoara si bebe/i sanatos/i si la termen!
Aurelia tinem pumnii ca sa vii si tu cu valori mari!
Ali bine ai venit! Sa ai o sedere cat mai scurta aici, adica sa ajungi cat mai repede la gravidute, si apoi la mamici. Pana acum ai fost la clinica sa vb cu medicii si sa iti ceara toate analizele, sau le.ai facut din proprie initiativa?
Amzu te asteptam maine cu vesti bune si frumoase
Va pup
felicia_ spune:
Ioana, YUPIIIIIII! FELICITARI inca o data! Ma bucur din tot sufletul pentru tine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Nusy, Felicia, @dodo@, Blanche25, Ali va multumesc si eu inca o data tuturor!
cu drag Ioana
Tabitha spune:
Ioana: felicitari , felicitari
, felicitari
. De-acuma tinem pumnii sa fie bine pana la capatul celor 9 luni de zile, si dupa aia tot asa.
Ali: eu zic sa intrebi fetele care au fost la clinica la care vrei sa mergi cu ce analize s-au dus prima oara, astfel incat, daca poti, sa te duci cu un dosar cat mai complet. Din pacate eu nu am fost la acea clinica, asa ca nu-ti pot raspunde la intrebare. Nu cred insa ca te vor "certa", ci doar ca vei mai pierde timp facand analizele pe care ti le vor cere si pe care tu nu le vei fi avut facute.
Vrem vesti bune !!!! Cine urmeaza???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rubia/rubia.jpg)
rubia spune:
IOana felicitari ,in primul rand!
Iti doresc o sarcina usoara si noua luni minunate...si Bebe/i sanatos/i.
Stiu ca n-am mai scris de mult dar v-am citit in continuu am plans enorm cand am citit vestile despre catalina si luca dar n-am avut puterea necesara sa intervin.
Unele dintre voi (mai vechi) stiu ca am zis ca daca FIV 2 nu merge schimb doctorul ei bine acum sunt pacientta Prof Marinescu, si dupa ce am facut hiosteroscopia necesara (avand deja celelale analize)am primit o veste fulger ,am trompe obturate deci sansa 0 sa raman natural .
Problema mea este cum de la HSG am avut trompe permeabile perfect iar la histero mi se spune ca trompele sunt obturate dinspre uter.Poate cineva sa ma lamureasca?
Bafta multa fetelor care asteapta rezultatele!
Off-opic : Ma aflu intr-o depresie cum n-am avut nici macar cand am vazut rezultatele la Bhcg=0.
Nu stiu incotro s-o apuc, simt ca incep s-o iau razna mai ales in zilele astea cand toata lumea ma intreaba eu de ce nu vreau sa fac copii,ca am copilarit destul(ma rog,ei nu stiu despre problemele noastre)
Nu vreau sa va demoralizez si pe voi dar simteam nevoia sa ma descarc mai ales ca sotul e plecat zilele astea si nu prea am cu cine vorbi despre asta.
Merci ca m-ati ascultat si sa auzim numai de bine.
Va pupik.
Tabitha spune:
rubia: imi pare rau pt. ca treci prin asa ceva. Din cate stiu, la HSG se vede cat de permeabile sunt trompele dinspre uter spre cavitatea abdominala (caci asta este traseul substantei de contrast) - deci se verifica daca spermatozoidul poate sa ajunga la intalnirea cu ovulul. Probabil ca la histeroscopie reusesc sa vada daca posibilul ovul fecundat poate ajunge in uter - drumul invers. Mai multe nu stiu ce sa-ti spun. Mi se pare ca pt. FIV nu conteaza daca trompele sunt permeabile sau nu, cateodata este de preferat chiar sa nu fie permeabile, sa nu existe riscul unei sarcini extrauterine. In ceea ce priveste depresia, stiu ca e greu, si pe mine ma mai apuca cateodata, dar o gonesc departe, nu vreau sa stiu nimic de ea, caci am increderea ca intr-o buna zi voi putea strange la piept copilul meu. Cumva cumva trebuie sa reusim sa trecem peste momentele grele. De aceea suntem noi toate aici, sa ne sprijinum reciproc. Hai sa zambim impreuna si sa credem cu tarie in sansele noastre, atatea cate sunt ele.
miruna79 spune:
Ioanatugs ce bucurie mi ai dat aceasta dimineata, FELICITARI din tot sufletul , sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i).
Hai hai Aurelia tinem pumnii.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
21ali nu te va certa nimeni, cum sa te certe, iti vor da ei o lista cu analizele care trebuie sa le faci tu si sotul si te vei mai duce inca o data la comisie la control cu dosarul facut cum vor ei.
In principiu itit trebuie hormonalele, din z2 (lh,fsh,tsh,prolactina, testosteron,dheas)si z21(progesteron),hlg si biochimie, vsh,pcr,...
Ac anti-rubeola;Ag Hb-s;Ag Hb-c;HIV;VDRL, TPHA;(ultimele 2 ambii parteneri), HSG, histeroscopie, eco, sotul spermograma recenta.
In mare cam astea sunt poate am uitat ceva dar astea sunt cele mai importante.
bafta multa
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....