Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Ktrinel spune:
mamaana, culmea e ca e prima vara la job-ul asta...si pt prima data de cand lucrez in canada cand nu fac astia frigider la birou...peste tot inghetam, chiar si in maneca scurta, aici mi-e bine...de-asta am insistat cu fustele...sau m-oi fi aclimatizat eu :)....chiar in pantaloni scurti nu putem veni..un capri mai merge..cu indulgenta :))..
iulia-stefy , are niste ochi minunati..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
mamaana, Ktrinel, multumim.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mamaana spune:
am ramas fara 4 mingii in weekend: sambata dimineata am vazut doua din ele desumflate in curte, cand m-am dus, erau sparte; le-am aruncat (erau frumoase, mari, roz-portocaliu aprins...); duminica dimineata cele doua mingii de plaja erau desumflate - sparte cand am ajuns langa ele; iar seara am aflat de la vecini: au aparut ratonii, dar nu stau decat 9 zile, cat au grija de pui; luni dimineata toate binurile de gunoi scoase (ca era ziua de luat gunoiul) aveau capacul pus...
iulia-stefy spune:
Si aici poze din vacanta la bunici
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianocica spune:
am reusit sa citesc, nu stiu cat am retinut, incerc...
acs pare tare tare rau de pierdere, stiu cat de mult tineati la ea
dianav la d a spart (cred)primul colt de la al doilea rand de masele.
dandusa mea draga, multi ani fericiti de acum incolo, ma cam oftic ca n-am reusesc sa citesc mai demult sa fi dat un telefon, da' uite ca ma bucur ca n-am sunat, ca iar vorbeam ca toanta de ale mele si nu ziceam nimic de esential :). m-ai innebunit in pozele in costum de baie. pai e norma, bre? cu copil mic de mana si cu burta la gura sa ai picioarele alea? . eu zic sa nu mai pui poze cu tine dezbracata, sa savurez si eu cele 200 de grame pe care le-am dat jos in ultima luna
asiza noi am fost la mare anul trecut, cand d avea cred 7 luni. de 2 ori. (sau 3?)dar totul a fost dupa programul lui, plaja nu cred ca a prins mai mult de 10 minute per total, soare nici atat. ba da, drumul de la terasa la masina . atat timp cat nu ai de gand sa-l tii la nisip (fie si la umbra), si cat parintii sunt capabili sa inteleaga ca nu e vorba de o vacanta ca cele de pana acum...eu zic ca se poate cu toata inima.
am ratat treaba cu cearceaful aelitei dar nu cred ca mai am timp sa caut :(. oricum, gramada de pupici la prunci :)
laura eu as pleca cu dani la cumparaturi. adica prima oara i-as povesti ca vreau sa aranjez altfel o camera. sa fie cum vrea el. nu i as spune ca va fi camera in care va dormi el singur. si apoi as merge cu el la cumparaturi. si l as pune sa aleaga. adica..uite, ma gandeam sa luam niste chestii de pus pe pereti. ce zici, iti plac astea cu soricei sau alea cu masinute? si seara mergeti si le lipiti impreuna. apoi..nu stiu...etajere, sa zicem. bleu sau verzi? tie care iti plac? iar apoi l-as lasa sa stea cu florin cat pune etajerele. sa simta ca a participat efectiv la ce se intampla acolo. si sa ii si placa. si sa nu incerci tu sa il impingi catre dormitul acolo, ci sa ii dai ceva timp sa o exploreze singur. s-ar putea sa ii placa asa mult incat sa ii vina vreo idee :)
si mai era...mai era...nu mai stiu..:(
d e bine, azi s-a mai incalzit un pic la 5 dimineata (ca de obicei...febra dimineata, seara e fresh ), apoi pe la 2 si..atat. parca mi s-a luat o piatra de pe inima...si cand ma gandesc ce rationala sunt cand e vorba de altii...si cand e al meu..vai de mama mea..sunt varza. dusa. va pup.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
asiza spune:
Ktrinel, mersi ...ii transmit consortului
...care consort, tocmai am aflat azi ca e si tatal lui Luca
...da, da, Luca de Yagmur...e atat de dulcic Luchita. Au fost azi in vizita, iar Luca il striga pe Cristi "tati"...e asa dulce...e de ras si de plans, caci dragostea mica nu are o figura paterna
...Si Yagmur asta, ce ma enerveza, dom'le, e atat de slaba si arata asa de bine...
Dianocica, ma bucur ca David e mai bine...
Lacramioara, e dulce foc Stefy...asa mila mi s-a facut de ea cand am vazut-o cu branulica in manutza...si mi-a venit s-o imbratisez tare tare cand am vazut cum tinea ea aparatul si-si facea aerosolii singurica
Va multumesc inca o data pt. raspunsurile legate de nepotelul meu micut la mare...am concluzionat ca atata vreme cat sunt respectate aceleasi reguli de baza pe care trebuie sa le respectam toti, ar trebui sa fie bine...oricum, elementul surpriza exista oricand si copiii se mai si imbolnavesc, fie ca sunt la mare, la munte sau la campie...speram c-o fi bine. va multumesc
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
aelita spune:
iar v-am prins in fundu gol,la pagina 20
Haida la Cap.184 !!! Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)