Bucurii de sept-oct 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
Sephora spune:
Va pup fetelor
Scuze Xandruza aseara m-am chinuit o gramada sa-l bag pe youtube dar nu am reusit asa ca m-am lasta pagubasa f enervata
Eloise ai o mandrete de baiat care seamana perfect cu mami,poza cu costumul e mortala.
Acum www.youtube.com/watch?v=cnG-qhXmLV0" target="_blank"> filmul doar cu sonor aici www.youtube.com/watch?v=Eb8Uq4B_plE" target="_blank"> cu buba noua si te iubesc si cateva pozici
princess spune:
Tanima, felicitari, draga mea, sa iti traiasca samburica (samburelul), sa ai parte de o sarcina usoara de acum inainte! Menajeaza-te cat poti! In cate saptamani esti?
Ieri am stat de vorba cu pediatra lui Rares, m-a trimis cu el la un chirurg pediatru (dr. Bogdan Andrei) care este la Budimex si la CMU. Am sunat si am facut programare pentru luni dupa amiaza. Pana atunci trebuie sa scapam de constipatie ca dr. sa poata pune diagnosticul corect! Mai departe, cum o vrea Dumnezeu! Eu bineinteles ca sunt speriata (asa sunt eu panicoasa mai ales cand este vorba de Rares) si pana luni cred ca o sa mi se para o vesnicie, dar oricum medicul este plecat in concediu si de luni se intoarce la serviciu. Multumesc celor care m-ati incurajat!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
Sephora spune:
Tanima felicitari ptr bebel si lasa treaba!
Princess sa dea Domnul sa fie totul bine,stiu cum e sa astepti asa (eu cu inimioara lui M) dar cum ne-a ajutat pe noi asa va dormim si voua.Constipatia cu suc de portocale de piersisci,caise,eventual compot.
itzy-bitzy spune:
Tanima... deci am intuit bine atunci...Bravo voua! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina cat mai usoara si fara probleme! Si chiar asa...mai las-o incolo de treaba ca nu vine controlul calitatii la tine sa vada cat e de curat. Pana acum era de inteles, dar acum...primele 3 luni stii bine ca sunt importante....menajeaza-te cat poti ...ca altfel nu o va face nimeni pt tine, mai ales ca ai cu cine il lasa pe Rares.
Sephora am vazut pozele si clipurile...Moaaama ce piscina si-a tras Matteo...tot sa se balaceasca . Clipurile nu se vad f clar insa l-am auzit vorbind f bine. Bravo! Si cand vb in ro. are un usor accent it.
Eloise....Vladut este un adevarat baietel...imi place mai mult asa tunsulic...mergea si mai scurt chiar ...cred ca ii statea f bine si asa. Dar probabil nu te induri tu sa-l tai. Frumoase pozele si peisajul...Sa stii ca mie imi lipsesti si tu si mesajele tale.
Princess...dar el este ok asa? E vioi? il doare ceva? Stiu ca ti se pare o eternitate pana luni, dar incearca sa nu te mai gandesti...o sa vezi atunci ce si cum. Am mai auzit eu de dr. din astia care recomanda operatii fara sa fie cazul...poate nu e nevoie...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
mexxa spune:
Buna ...
Of suntem disperati:(
Azi dimineata am primit cea mai cumplita veste.
La Iasi nu mai au ce sa ii faca...au zis ca sunt infectate oasele si trebuiesc scoase toate...ceea ce inseamna sa ramana surd:(
Simt ca innebunesc..nu mai pot.
Am gasit pe Dr Gheorghe de la Budimex Bucuresti....trebuie sa merg neaparat dupa tomograf.
Nu ma pot conforma ca Sebastian va ajunge un copil surd...
De ce..de ce noi???????????
Nu mai scrie nimic...o sa revin
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
itzy-bitzy spune:
Nu pot sa creeeedddd!!!!
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Doamne Dumnezeule, nu se poate asa ceva!!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
PENTRU CINE VREA SA_I AJUTE PE ANDREEA (MEXXA) SI SEBI IATA DATELE DE CONT:
NUME: FERARIU ANDREEA DANIELA
BANCA TRANSILVANIA Sucursala Iasi str.Ghica Voda 3A Iasi Romania
CONT: RO03 BTRL 0240 4201 M216 80XX
SWIFT: BTRLRO22ISA
SANDRA, te rog, pune datele pe prima pagina a subiectului, ca sa le fie fetelor mai usor sa le gaseasca! Multumesc mult!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
gabitzica spune:
Of, nu am mai intrat de mult pe aici... si ce vesti proate aflu... Mexxa imi pare rau de Sebi si de situatia voastra cu apartamentul. E cred ca trebuie neaprat sa consultati si alti medici. TREBUIE sa sperati ca se mai poate face ceva.
Sa imi trimiteti si mie contul Mexxei pe pm.
princess spune:
Andreea, noi toate ne rugam pt Sebicut sa fie bine in final si Doamne Doamne sa il ajute! Important este sa ajungi cat mai repede cu el in Bucuresti, la Budimex sau Gr. Alexandrescu! Tinem pumnii!
Alina, Rares se simte bine, e vioi, danseaza, tipa, alearga, ca de obicei, insa ce m-a pus pe ganduri a fost treaba asta cu constipatia si umflaturica de la scrot! Aseara i-am dat Biotics baby in laptic si de dimineata a facut kk, sper sa i se regleze tranzitul intestinal si sa nu fie vreo strangulare a intestinului!
Vom vedea luni, pana atunci il tinem sub atenta observatie!
Sephora, multumesc pt cuvintele frumoase! Voi cum mai stati cu DA? Ce produse mai folosesti pentru piticul tau? Noi folosim crema Trixera seara dupa baita, insa acum iar i-au aparut lui Rares doua eczeme pe manute si nu stiu cu ce sa ii mai dau ca sa treaca!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...