Copilasi din 2002 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/564016055BUHiRt
am mai gasit ceva poze de prin parc!!!!

Cristina, ce e roller??? Noi nu am patit-o cu furatul in schimb le uitam prin parc......am pierdut asa o gramada de chestii!!!!

Khristin, fooarte frumoase pozele!! Deci incepeti clasa 1?? Foarte mandra domnisoara la absolvire!!!
Daca as stii sigur ca voi face o fetita...as face...asa insa...(in schimb ma gandesc serios la adoptie...)

Nicoleta, eu mereu am spus ca daca ma pacalesc si fac bebe2, nu ma opresc pana in 4-5 copii...vb serios...

Eu stiu ca mai au si ei perioade in care nu cresc...dar David a crescut mereu constant...acum stagneaza de jumatate de an...imi pun si eu pb aiurea...Am fost la pediatru acum cateva luni si el mi-a atras atentia ca a cam stagnat in crestere... l-am masurat din nou de curand si pare ca stagneaza in continuare...
Are la 5.5 ani in jur de 119...(la 5 ani la pediatru avea 118)...
Ma gandesc ca i-am dat niste vitamine, oare sa aiba vre-o importanta???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Rectific, de 2 ori pe saptamana merge Stefan la inot :).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, trotineta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-nici eu nu stiam ce e...

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, pai e destul de inaltut David, trebuie sa mai aiba si el perioade de stagnare...ca sa te linistesti uite un chart aici: http://www.kidsgrowth.com/stages/growthcharts.cfm Yasmine merge in septembrie in clasa intai, ma apuca ameteala cand ma gandesc ca nu va avea nici 6 ani Iar cu garantiile vis-a-vis de gender, nu vei sti decat dupa ce incerci , vad din poze ca oricum esti in forma mare, ai slabit muuuult, nu?

Cristina, din pacate trotineta e o atractie pt. multi copii care poate probabil nu-si permit...asa ca trebuie sa-i iei alta copilului acum...si a mea numai cu trotineta vrea cand mergem pe afara....

Crig, foarte reusita vacanta voastra, iar pustoaica extrem de fotogenica

Ruxij, tu esti in concediu de nu mai intri pe aici?

Vis-a-vis de inot, reincepem si noi cursurile de luni in fiecare zi timp de o luna jumate

Pupici ,

Cristina

le bébé 27w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Comentariul lui Robert, azi: parintii copilului, cand il vad vine acasa cu tricicleta, il trimit s-o puna inapoi pentru ca stiu ca n-a avut bani sa si-o cumpere singur si atunci cred ca a furat-o. Si parintii stiu ca nu e bine sa furi. Din motivul asta am trecut azi pe acolo, pe la locul faptei, dar nici urma de ea. Ce sa-i mai spun? Inseamna ca si parintii sunt hoti - a tras singur concluzia. Lumea nu e perfecta si, incet, incet, vede asta. Si, fie vorba intre noi, sunt triciclete noi si de 30 de euro, si de 100 (noi am dat 60), ca saa nu mai zic de cele second hand sau de cele pe degeaba din anunturile din ziar (aici oricine primeste gratuit ziare cu reclame si mica publicitate). Dar stateam si ma gandeam ce mult a tinut el la tricicleta asta, de cate ori a spalat-o cu furtunul cand tati spala masina, cum a sters-o, cum a lustruit-o - nu-i de mirare ca i-a parut rau dupa ea.

Deocamdata nu mai vrea alta, are bicicleta. Sa vedem, poate mergem sambata prin magazine si pune totusi ochii pe o trotineta.

edit: N-aveti probleme cu copiii seara, la culcare? De ceva vreme Robert se lasa foarte greu convins sa se bage in pat si, in loc de 8,30 ne prinde ora 9, 9,30 si chiar 10. Si energia si-o consuma doar, nu stiu ce-i cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2060176200103379982wzHwgh

Cu cine ziceati ca seamana Matei??

Stefan a mers si azi la inot, m-as bucura sa mearga si el mai des si sa fie nitelus mai serios... dar daca ii place, e cam de ajuns.

Sinzi, Stefan are 114 cm inaltime, creste lent si constant, vad eu.

Khristin, arati foarte bine! Ai luat putin in greutate, nu?

Cristina, asta e, daca vrea sa o inlocuiti, o inlocuiti, daca nu, nu... Sa vezi la noi cum se fura... de fapt stii...

Va pup, o seara buna.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Cristina, asta cu furtul cred ca se poate intampla oriunde, adevarat pe afara la scara mult mai mica, dar din pacate se mai intampla . Iar Robert, baiat destept, mi-a placut rationamentul lui Vis-a-vis de culcare, eu tocmai constatam ca Yasmine are zile cand se culca chiar si la 10:30-11 seara, asta dupa un somn de amiaza de 2-3 ore spre deosebire de timpul scolii cand adormea si la ora 7...se vede clar rasfatul, nu?

Nicoleta, le-am pus pe toate pe burta, si e adevarat ca in sarcina asta am pus muult mai putine decat la prima unde am fost campioana . Acum incurajeaza-ma si tu, cum merge cu pierdutul kg cand alaptezi? Tu ai scapat de ele, sau mai ai? Eu trag nadejde ca daca am reusit sa dau jos prima oara cele 30 acumulate, de data asta o merge mai repede, dar stiu si eu daca va merge asa?!!!! In sfarsit sa ma vad cu bebicul asta in brate, s-apoi mai vad eu strategii de , poate ma inspira Sanziana

Eu azi am fost la masaj, si discutam cu maseuza ca as putea sa-l aduc si pe bebic sa-l intinda si pe el dupa ce s-o naste, cica ar calma colicele si nervisorii, si sincer m-ar cam bate gandul Se cam simte un aer de vacanta pe aici.

Va pup pe toate,

Cristina

le bébé 27w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cristina eu am probleme cu Mariuca seara la culcare si pana acum nu am gasit nici o solutie.Poate cand va merge la scoala va reusi si ea sa adoarma mai devreme.Si energia incerc sa i-o consum cat pot.Spre exemplu azi am mers pe jos cativa km ,ne-am plimbat cu David si Sinzi intr-un parc care mi-a placut foarte mult.ea nu spune ca e obosita si daca aude ca e ora de culcare inventeaza orice sa mai amane. Mai doarme la pranz dar cateodata scapa.
Nicoleta,Matei cu tine seamana si Stefan cu sotul tau.Asa e?
khristin bravo ca ai fost la masaj!sa-l duci si pe bebe ca sigur o sa-i faca bine.eu si acum ii mai fac Mariucai dupa baie.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-chiar seamana foarte bine cu tine si, cum zicea si Crig, Stefan seamana cu tata!Oricum sunt frumosi foc, baietii tai!!

Cristina-la noi era tragedie de proportii, daca ne disparea ceva. Uite, ieri dupa amiaza, am fost la Mcd si si-a lasat bascuta pe masa si-am iesit afara. Dupa vreo jumatate de ora si-a amintit de ea. S-a dus plangand sa intrebe personalul daca nu i-a vazut bascuta. Noroc, ca i-au adus-o, ca altfel era tragedie. Asta in conditiile in care basca era una banala, nici macar nu era cu Fulger, sau alt personaj VIP.
Asa ca, tare mi-a placut gandirea lui Robert! Bravo!

Dat fiind ca e vacanta si Andrei se culca mai tarziu. Aseara a avut tenis de la 8 si a ajuns acasa dupa 9,30. A adormit pe la vreo 10,30, frant. Dar, uneori ne mai prinde si 11,30. Trebuie sa va zic, ca el nu doarme la pranz.

O zi frumoasa!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput