Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 22
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by cristi07
Lala,il pot scoate seara afara?
eu initial am crezut ca are febra de la dintisori...nu a avut simptome de raceala!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Cristina, atunci scapati ieftin daca e doar roseola... cred ca nu o sa mai faca alta boala din asta care se manifesta prin bubite pe corp, gen rujeola sau varsat de vant... Va dorim sanatate...lui Raducu
Daca febra nu este mare il poti scoate .
La noi Bogdan a avut , cam in jur de 9 luni . A trecut usor .
Sanatate multa.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
multumesc...ieri si azi nu a mai facut febra daoar ca au inceput "bubitele" sa apara...
nu maninca f bine insa bea apa...si doarme parca mai mult decat de obicei!
Poze Radu
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Azi am fost intr-o stare tare nasoala...Mai sunt putin,sper sa-mi treaca pana se trezeste Amira,ca a reusit sa adoarma.
Se pare ca fata mea a prins gustul dormitului langa mine in pat,cum o pun la ea in patut cum se pune pe urlat.Daca dispar o secunda din raza vizuala se pune pe urlat.Daca vreau sa-i dau de mancare se pune pe urlat.Daca nu-i intru in voie cu ce vrea se pune pe urlat.Frate...si urla de-o ustura in gat,ca tre' sa-si dreaga glasul dupa ce se linisteste.Si ce ma dispera e ca are niste nervi in
de se arunca pe spate si da cu capul de parchet.
Am pazit-o pana acum sa nu se loveasca si acum da cu capul de nervii ce-i are. Imi vine efectiv sa-i mananc
cu nervi cu tot...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Miha, acu' e randul meu sa-ti spun ca te inteleg, ca si tu m-ai inteles pe mine... cam asa am patit si noi cu Lucas... desi vad ca astazi a fost cuminte si m-a lasat sa merg sa spal vasele, dar n-am avut un permis prea lung...
noi l-am coborit pe Lucas cu patut cu tot acum vreo 2 saptamani, ca l-am gasit de 2 ori in picioare, nu stiu cum a ajuns asa... Dar se pare ca-i place sa stea la "parter"
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Fetelor, azi Alexia mea a inregistrat doua succese: s-a asezat singurica in fundulet si s-a ridicat singura in picioare tinandu-se de mana mea. Nu am ajutat-o deloc!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
URAAAAA!!!! Bravo, Alexia....

si felicitari lui Eric pt dintisor....
Jasmin si micutzul
abramburika spune:
Ba, pardon! Nu am vrut sa abramburesc pe nimeni, aralia si ramo m-au ghicit imediat si eu am recunoscut! Tot imediat! ![]()
_
Aceeasi Marie, cu alta palarie ![]()
Jasmin012 spune:
hehehe, cand ma gandesc ca eu ti-am urat si bun-venit...
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
cristi07 spune:
jasmin,
bine ca nu e altcea!
ce de progrese fac piticutii nostri..zi de zi...
toti bebelusii!
miha, tu de ce nu esti grasa la cate praji bune faci???? ce frumoasa e poza in care amira maninca biscuite..asa parca ar zice "m-ai prins".
am vazut toate pozele cu bbei draguti care se ridica in picioare, pe patut, la mare...
Poze Radu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Miha, acu' e randul meu sa-ti spun ca te inteleg, ca si tu m-ai inteles pe mine... cam asa am patit si noi cu Lucas... desi vad ca astazi a fost cuminte si m-a lasat sa merg sa spal vasele, dar n-am avut un permis prea lung...
Mey...adevarul e ca si eu ma inteleg pe mine...
Stiu ca e o perioada,stiu ca trece,stiu ca vrea atentie,ca poate are o nemultumire...dar is om si eu,mai ajung la capatul rabdarilor. Oricat as vrea sa ma dau eu de ultra mega extra super femeie-mamica-gospodina...as vrea sa fiu da' nu-s.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
am votat copilasi de la noi...dar nu mai sunt la paginile de care spunea adra..
Poze Radu
mariussimiuc spune:
Merg sa fac un nou capitol?
Ce-mi pregatiti bun cat il fac? ![]()
mariussimiuc spune:

de se arunca pe spate si da cu capul de parchet.
Am pazit-o pana acum sa nu se loveasca si acum da cu capul de nervii ce-i are. Imi vine efectiv sa-i mananc 
de Piu Mic Alexia Diana