Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by roxx

Salutare!
I-as face si eu Prevenarul, am citit recent despre el, dar astept sa ajung acasa sa intreb pediatra cand e mai bine sa-l faca.

Noi suntem mult mai bine, de ieri de la orele 15.00 n-a mai facut febra. In schimb transpira ingrozitor. Bine, e si f cald in casa ca la aer n-am dat drumul si incerc sa nu se faca nici curent de la geamurile deschise. Marti mai mergem la control.

Va pupam si va dorim o duminica frumoasa.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

lasa ca e bine sa transpire, ca asa iese febra din el...
cand veniti in tara?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

da, stiu ca e bine sa transpire si ma bucur tare ca nu a mai facut febra...dar stii cum curge apa de pe el
acasa venim in sept si abia astept

_

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Jasmin cam cat papa? Nu vrea nici fructe, nici legume? Eva mea prefera legumele de exemplu.
Am mai citit ca bebelusilor le place monotonia, adica sa nu ii schimbi mereu mancarea, de la o zi la alta.
Iarasi poti incerca diferite consistente, piure mai moale la inceput apoi mai dens.
La noi mai functioneaza si Miffy, o mai las 5-10 minute sa se uite la desene in timp ce ii dau sa pape, stiu ca poate e gresit, dar si pe mine m-a disperat, a trecut si ea prin etapa dintii stransi asociata cu capturarea linguritei, de obicei plina cu mancare din care isi facea masti faciale, de par si zugravea pe langa ea. Uimitor cate se pot face cu o lingurita de piure, nu?
Iarasi am citit ca bebeii considera masa un fel de joc asa ca trebuie sa fii foarte ingaduitor. Uff, teoria e usoara dar toate astea puse in practica te istovesc.
Nervi de otel iti urez.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ce liniste e p-aici! Oare unde sunteti? Noi stam in casa ca e prea cald afara.
Eva a papat azi legumele si dupa aia i-am dat apa si a baut vreo 100ml, foarte mult. Oare trebuia sa-i dau sa suga?
Am pus si eu o intrebare. O repet. Are 3 punctisoare albe pe gingia superioara. A mai intalnit cineva?

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adra eu sunt dar lucrez ca am maine predare.
Maria bea si 150-200 dupa masa ...poate sunt afte pe gingii sa o dai cu glicerina boraxata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Eva a papat azi legumele si dupa aia i-am dat apa si a baut vreo 100ml, foarte mult. Oare trebuia sa-i dau sa suga?
Am pus si eu o intrebare. O repet. Are 3 punctisoare albe pe gingia superioara. A mai intalnit cineva?

Printesa
Citeste o poveste

Si Luca are un punctisor alb pe gingie, la primul dintisor iesit. I-a aparut cu cateva zile inainte sa iasa dintele si inca e acolo. Nu l-am dat cu nimic.
Zilele astea Luca a baut f multa apa, dar eu cred ca e ok sa bea mai multa apa, e si f cald.

_

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Aralia
Ia gustati din ce-am gatit eu bun de ziua Alexiei...
Traiasca Miha si imboldurile ei culinare!

Total de acord!

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

A avut si Alexia la un moment dat un punctisor alb, a trecut pana a doua zi fara nimic. Mama zice ca a fost o afta...nu stiu sigur.
Vezi si tu, daca nu-i trec intr-o zi, da-i cu un pic de glicerina cu stamicin, daca nu trec nici asa, la doctor.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

mai e cineva?

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Si sa ma laud cu baiatul meu, azi s-a ridicat in picioare
Cred ca a invatat ceva de la Maria, si nici macar nu a trecut prin faza de mers de-a busilea

Filmulete

Mergi la inceput

da, eu mai sunt

Filmulete

Mergi la inceput