Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Fac un pic de pauza ca zi am decretat zi de curatenie maaaare, minutioasa, l-am dus pe pici la mami, si noi smotruim.
Roli am vazut cateva din poze, nu toate ca nu am timp acu, da ce am vaz tare mi-a placut, a fost foarte frumos acolo unde ati fost.

fetele sa va zic una: stiti ca ieri va intrebam daca v-a venit la toate ciclu ca eram un pic ingrijorata ca mie nu, ei bine, surpriza: mi-a venit. L-am pomenit, si s-a gandit sa ma onoreze cu prezenta.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

ah acum imi aduc aminte ca vroiam sa-ti raspund referitor la ciclu da am uitat...si eu alaptez si abia ieri mi-a venit!!ah..uitasem ce mai urasc ciclu asta!!noroc ca n-a avut dureri de burta foarte mari..

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by roli25

in sfarsit am reusit: www.flickr.com/photos/14037522@N04/2630122741/in/set-72157604930822343/" target="_blank">POZE DE LA MARE

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

F frumoase pozele de la mare, cred ca v-ati distrat pe cinste! Ai niste baieti frumosi, sa-ti traiasca! Si noi o sa mergem la mare cu strumfitza si sunt tare nelinistita despre cum o sa se acomodeze, despre statul pe plaja...nici nu stiu cum o sa procedam. Voi cum ati facut cu cel mic, ca am inteles ca nu e prea bine sa stea in soare? Cate ore a stat pe plaja? Ia placut? AJUTA-MA!

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stoisor

zuzilici,printre aspirat,mop si pireut de fructe intru si eu sa felicit bebei de azi.....

ROBERT SI ANDREI

EVE SI ELENI

LA MULTE LUNITE,SUNCULITE ,GANGURELI SI CHICOTE PUIUTI MICULUTI

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

un pt mami harnicutza!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cynthia se poate si pe numele sotzului (detalii pe PM) indif dak e angajat la stat sau la partic.

Azi este ziua sotziorului meu....e un moshuletz de 38 de ani!!!! Oricum arata de 28 iar eu de 46...Ieri am fost la petrecerea data cu ocazia celor 20 de ani de la terminarea liceului...au avut o clasa dragutza...baieti cuminti si fete finutze. Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut ca au venit profi de aproape 80 de ani...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

La Multi Ani pentru sotul tau,Gratiela! Nu am citit decat ultima pagina.

Au venit mama si cu tata in Bucuresti, ca sa isi dea tata licenta. A venit si matusa mea si sta la ai mei peste noapte.

Am gatit numai bunatati si acum am prins un pic de timp liber. Mariuca e in carut si se joaca. Suntem pe terasa, adie un vanticel, e placut-placut... Dani e plecat si azi si maine...

Sunt cam aiurita, putin obosita... cu multe pe cap... casa plina.

Va pe toate si clopoteii vostri dragi... Mi-e dor de voi, dar cred ca de-abia miercuri ma linistesc... Asa ca lipsesc motivat inca vreo 3 zile.

Aveti grija de puiuti si de voi, sa ne auzim cu bine!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Laurici, cristacoman, ramona, gratiela,anca, stoisor, jelimoni, multumesc mult de felicitarile de la multi ani adresate lui eleni a mea!!!!

Sunt tare mandra de ea! La 5 luni nu mananca ea foarte mult. Cam 150 ml formula la 3 sau 4 ore. Inca nu am inceput diversificarea.
Doarme de la 21.30 seara pana dimineata de obicei sau se scoala pentru un biberon micut (90ml) de lapte pe la 4 dimineata.
Se intoarce de pe spate pe burta si de pe burta pe spate de zeci de ori pe zi si incearca sa mearga d'a busilea Este caraghioasa rau cum isi starnge piciorusele sub burtica si apoi isi infige degetele picioarelor in pat si se destinde ca un arc reusind sa inainteze in acest fel cativa centimetrii.... Nu este chiar un copil zambaret dar mie imi zambeste intr-un mod special...

Incepe sa vocifereze acum....
Inainte sa ma duc la ea:
LA MULTI ANI FERICITI CELORLATI SARBATORITI DE ASTAZI:

MATGRAVIDTUZ, RACA, IULIA!!!!
ROBERT DE JELIMONI,
EVELINE DE EMILIA POP
ANDREI DE RALUK

Laurici,
In schimb, nu stiu ce sa ma fac cu puricii care joaca tzontzoroiul pe mine In fiecare zi recoltez cate unul si-l ingras bine, bine (ii prind cand deja-s cat un bob de orez). Mentionez ca nu am animale, deci nush cum naiba ma gasesc numai pe mine

Pai, la cat de buna esti la suflet cred ca si sangele tau este tare bun la gust....!
Poate are cineva vreun catel la tine pe scara si sare pe tine cand treci pe langa el....
lui Theuta frumoasa!!!

Jelimoni, felicitari pentru 9 luat la licenta. Mi se pare super!!!
Nu am inteles despre ce fotografii cu miresica se vorbeste aici... Este vreun concurs la care participi tu??

Gratiela, La multi ani sanatosi si fericiti sotului tau !!!!

Roli, am vazut fotografiile din vacanta! Cred ca v-ati simtit excelent!!! Doi baietei minunati si doi parinti radiosi si fericiti!!!
M-a facut sa rad tare fotografia asta:
http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2630952174/in/set-72157604930822343/

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

zeririlouza, sa nu uiti sa ne spui cum se numesc picaturile . te rugam

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Jelimoni, felicitari pentru 9 luat la licenta. Mi se pare super!!!
Nu am inteles despre ce fotografii cu miresica se vorbeste aici... Este vreun concurs la care participi tu??

si Eleni - 05.02.2008

ai ghicit ...uite aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Super sexi miresica moni !!!!!

nu a inceput inca votarea, nu?

nu am uitat insa sa votez astazi la pici pe adeluta, robert, razvanel si matei !

slaaaba miscare astazi pe aici...
in bucuresti bate vantul cam tare si mi-e frica sa o scot pe sarbatorita mea afara...
si ea stie ca este ora de parc drept pentru care vocifereaza tare....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani! iulia, matgraviduts si raca! sa va bucurati de fiecare zi alaturi de puii vostri si sa dati mai des pe la noi:) prea sunteti pasari rare:)

la multi ani si moshuletului lui grati.ela:) si s anut e mai aud ca te faci de 46! areti foarte bine!

roli, ce baieti frumosi ai! si ce rockeri reushitit sunteti!:))) ma bucur ca s eiubesc andrei si marc si ca nu maia veti pb<; incep sa se estompeze si la noi... am aruncat un ochi pe site, am luat azi catalog de la neckermann, acu sa vaz daca primesc zil de vacanta...

mitsu, io astept confirmari de vizita:)) si am miorlait cu succes!:)) am bratara. e argint suflat cu aur, dar n-as da-o pe nici una de aur adevarat. mi-e drag de ea:) si acu daca m-o pocnit damblaua cu auriu...

neuronu miku
se duse pe pustiu
sa-si faca harakiri
in mijloc de padure
departe de lume
caci trist si secat
sinapsa si-a ratat
a ars cu sfaraiala
si-a dat in balbaiala
crunta, repetata
p-alocuri sughitsata.
punct:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput