Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by Angellique

Fetelor i-au facut avort fetitei de 11 ani!A nascut prin cezariana!Va dati seama ca s-a nascut viu???

13+




Scuze dar eu nu cunosc povestea.Despre ce vorbesti?

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

daca cauti pe un site al unei televiziuni gasesti michelle

e greu de descris

13+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristi-2003-frumos ca ai baietel!cred ca sunteti tare mandrii!Si ati ales un nume tare frumos!
Am gasit articolul aici http://stiri.acasa.ro/articole/societate/Fetita-de-11-ani-a-facut-astazi-avortul-intr-un-spital-public-din-Londra ,nu pot sa spun decat groaznic!!

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna mamicilor!!!
Apropo de acea fetita de 11 ani!!!este crunt prin ce trece,dar totusi este o crima,acel bb deja a depasit 5 luni!!nu stiu oare care este trauma mai mare???Dumnezeu a facut sa aiba viata in pantecele ei si cu un scop pt ca nimic nu se intampla la voia intamplarii!!
Da si a-ti vazut-o si pe femeia aceea care arata ca un barbat bine???DEZASTRU ce se intampla...saraca fetita!!


7

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene, , Edinutza, numai bucurii, sanatate si fericire... si bineinteles bebei sanatosi si veseli!

Am ajuns si eu acasa de la servici... ufff bine ca iarasi e vineri! De data asta m-a asteptat si sotiorul cu surprize... a ajuns omul mai repede acasa si nu numai ca a schimbat nisipul la madamele pisici, dar a si dat cu aspiratorul (fara sa-l roage nimeni) si mi-a facut si de cina (carnati la grill cu pire si mazare ). Acu' sa-l si tina cheful de rasfatat nevasta obosita si cu burtica in crestere ca mai vreau!

Michelle, din pacate nu am ce sa fac, trebuie sa lucrez cat de mult pot (eu una as renunta chiar maine, daca ar fi pe alese). Aici nu exista pre-natal, iar maternity-ul tine doar 3 luni cu plata 100% +6 cu aprox. 100 de lire pe saptamana+3 luni fara plata...iar eu vreau sa stau cat mai mult cu bebe. Sefa mea "adjuncta", care e gravida si ea si ar trebui sa nasca in jur de 20 dec. vrea sa stea pana cu o saptamana inainte sa vina bebe (asa a facut si la primul copil)... parca vad ca intram in concediu impreuna! Ce sa-i faci, asa e pe aici! Concediu medical... nu-ti da nimeni decat daca au motive serioase (iar atunci automat concediul de maternitate incepe cu o luna inainte de DNP)

Eu pe ai mei sefi nu i-am anuntat decat verbal, in scris trebuie sa anunt cu 15 saptamani inainte de DNP (are grija managerul sa imi spuna ce sa fac, omul e fff. organizat), pana atunci voi primi si niste hartoage de la moasa mea pe care va trebui sa le dau "mai departe" la HR. Mai e pana atunci!

Eu am in plan sa merg la sfarsitul lui octombrie la Londra la un concert al trupei mele preferate (Inkubus Sukkubus)... si o sa fiu cam "luna a 7-a" Deja mi-am retinut o saptamana libera in perioada respectiva... tot o sa sarbatorim noi 5 ani de casatorie... de Halloween (cand altfel )...si pana atunci mai e muuuult!

Multumesc mult fetelor care mi-au dat sugestii de creme... maine mergem pe la Mothercare sa "ne benoclam" la patuturi si mese de infasat ... o sa vad si ce creme au si ei. Si ce hainite... si carucioare... promit ca las cardurile de credit acasa



Dark Bendis



13+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cristi... felicitari! Traian Carol e un nume tare frumos!



Dark Bendis

13+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

multumim multumim

13+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am citit azi vreo 10-15 pagini,deci va dati seama ca nu mai tin minte mare lucru din ce ati scris.
Cristi felicitari pentru baietel, parca Angellique a zis ca e posibil sa fie si la ea tot baietel.Sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Bee eu zic ca daca te-a vopsit cu crema sampon la urmatoarea spalare pe cap sigur se mai deschide.Sa stii ca si la vopseaua normala dupa ce te vopsesti pare mai inchis prima data si la urmatoarea spalare se mai deschide.Asa ca trebuie sa ai putin rabdare.

Eu ma duc luni la masurarea pliului nucal, am ceva emotii dar incerc sa nu ma gandesc prea mult,las toata agitatia pentru ziua de luni.

Am auzit si eu de fetita de 11 ani la stirile de la antena 1 online, noroc cu netul.A fost violata de unchiul ei parca si ramas insarcinata, iar parintii au dus-o in Anglia ca astia din Romania nu erau in stare sa i-a o decizie in privinta ei.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Da fetelor, dar cei de la spitalul de stat din Anglia, au omorat un prunc de 22 de saptamani!!!Chiar aici, pe forum, la Esente tari, am citit cazuri cand prunci de 22 de saptamni au supravietuit!! Fetita nu avea absolut nicio problema de sanatate, sarcina mergea bine, puteau macar sa-l lase pana la 30 de saptamani si sa-i faca atunci cezariana!Mai bine, persoana care s-a oferit s-o ajute cu avortul, s-ar fi oferit sa incredinteze copilasul unei familii sau unui centru de plasament din UK, sigur nu-s ca in Romania. Traim intr-o lume haotica!!

13+
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimosa spune:

Stiu ca mesajul meu o sa apara cand deja subiectul o sa fie inchis si stiu ca o sa ma considerati o ciudata dar nu ma pot abtine. Fetita aia de 11 ani abia a terminat clasa a patra. Colega mea de birou are o fetita care abia a terminat clasa a patra, superinteligenta si termenul meu de comparatie a fost ea. Si am incercat sa ma pun in locul colegei mele. Cum sa lasi un copil de clasa a patra sa duca o sarcina la bun sfarsit? Un copil cu copil? Mie mi se zbarleste pielea pe mine.
Oricum, traim intr-o lume dementa. Dar mi se pare mai putin dement sa ii faca un avort. Si cred ca si asa viata copilului aluia e iremediabil distrusa. Cel mai bine ar fi fost sa nu se intample deloc. Iar autoritatile romane si presa au cea mai mare vina. S-a in tarziat foarte mult cu comitii si comitete.
Gata. Puneti-ma la zid.

Mergi la inceput