Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Michelle81, iti urmez sfatul!

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

RalucaAlexa, am fost solicitata sa intru aici. si din cate vad te confrunti cu aceeasi problema cu care m-am confruntat si eu. O sa-ti povestesc ce am facut eu.

la 12s+2z am fost la dr mea sa-l masoare pe bebe la medlife, totul bine si frumos, pliu nucal 1.29 mm...bucurie mare ca totul e bine. In aceeasi zi imi recolteaza sange pentru bitest (DT) si completez si formularul ala cu intrebari....printre care era o intrebare daca am sarcini pierdute, cate si motivul. Marea mea prostie a fost sa scriu la motiv ca a fost defect genetic si nu sarcina oprita in evolutie. Asta am scris pt ca dr imi spusese ca daca nu a fost nici o infectie la mijoc cel mai probabil a fost un accident genetic si eu am ramas cu ideea asta in cap intrucat nu exista nici o infectie. La 12s+5z ma duc si la dr iosup, la fel toate bune cu bebe, pliu nucal 1.12 mm....Vine Pastele, trece si ma duc sa-mi iau rezultatul la DT....sa innebunesc, risc de sindrom down de 1/167...vb cu dr care imi spune sa ma programez pentru amnio...m-am programat la amnio, dar eu nu eram impacata cu gandul ca acel rezultat la DT nu a fost influentat de ceea ce am scris eu acolo...eu ii sunasem si le-am spus sa-mi modifice ei pe formular, dar au apucat sa ma intrebe cum ma cheama si ce vreau sa modific pe formular, la care tipa aia imi spune ca nu conteaza la interpretare, dar ca imi multumeste ca i-am anuntat...foarte zambitoare tipa, doar mai facusera rost de o victima sigura pentru amnio. Si pentru ca nu eram impacata cu rezultatul prost la DT, m-am dus frumusel si am mai facut o eco la 15s+2z pentru TT, ca pentru DT era deja prea tarziu. Fac eco, ma duc in aceeasi zi si imi recolteaza sange la Genetic Lab ca imi dadeau rezultatele pana la amnio si imi iese risc de sindrom down de 1/6715....o diferenta colosala....joi mi-am luat rezultatul cu care m-am si dus la dr si ii arat, ma intreaba daca mai fac amnio si i-am spus ca la asa rezultat eu nu mai fac amnio. A doua zi eram programata la amnio, m-am dus sa anulez programarea la care tipa de acolo ma intreaba...da' de ce ??? pentru ca mi-a iesit la TT un super rezultat si nu mai vreau sa fac amnio...Am zis ca o sa merg pe ecografie ca si acolo se va vedea daca este ceva...vine si ziua de eco morfo de trim. 2 care a fost joia trecuta, am mers la dr chitescu de la medlife, totul bine cu bebele meu, doar ca din cauza pozitiei lui bebe nu a putut vedea absolut tot la inimioara dar m-a rechemat pe la 24-25s pentru reevaluare cardiaca, mi-a zis ca mai trebuia sa se uite la ceva dar nu a putut din cauza pozitiei lui bebe. Azi am fost si la dr iosup tot pentru eco morfo de trim. 2, la fel toate bune si cu bebe si cu mine. Bebe este bine dezvoltat, nici o masuratoare nu a indicat ca bebe ar avea sindrom down, mai mult la semnatura poti vedea pozele de azi de la dr iosup. Te rog sa-mi spui daca bebele meu arata ca ar avea sindrom down.

asta este povestea mea, eu acum m-am linistit de tot, oricum simteam ca bebe este bine, dar acel DT m-a dat peste cap si am avut vreo 2 saptamani in care plangeam si ma gandeam ca bebele meu trebuie sa fie sanatos, nu se poate sa aiba sindrom down, m-am rugat neincetat la Bunul Dumnezeu si la toti Sfintii sa ma ajute sa am un bebe sanatos si uite ca rugaciunile mele au fost ascultate.
Te sfatuiesc sa repeti DT daca mai ai timp, se face pana la 13s+6z din cate stiu eu, dupa 14s poti face TT. Sper sa te ajute povestea mea sa fii optimista si sa gandesti pozitiv despre puiutul tau, mai ales ca pliul nucal a iesit foarte bine si masuratorile la fel. Doamne Ajuta sa fie totul bine si chiar o sa te urmaresc sa vad ce ai hotarat.

si fruntea sus, Dumnezeu este Mare si nu ne lasa la greu.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

multumesc mult de tot maryb

ce bine ca sunt persoane ca tine pe forum care au mai multa experienta si ne ajuta si pe noi incepatoarele

si multa santatate tie si baietelului tau.

13+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

ma scuzati ca m-am intins atat, dar sper ca povestea mea sa ajute cat mai multe fete care vor fi incercate prin aceste rezultate proaste la DT sau TT.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu avem de ce sa te scuzam - ca tot ce ai scris sunt informatii foarte utile si practice

13+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui maryb

ma scuzati ca m-am intins atat, dar sper ca povestea mea sa ajute cat mai multe fete care vor fi incercate prin aceste rezultate proaste la DT sau TT.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Chiar iti multumim pentru detalii.
Brrr, ma ia si pe mine frica. Vineri am primit mesaj de la Medsana ca e gata dublul-test, dar n-am avut cum sa ma duc sa-l iau. Merg azi, dar mi-e deja teama de rezultat.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

maryb
te-nteleg atat de bine, ma simteam ca si cum am picat cel mai important examen al vietii mele! nu mai reuseam sa ma opresc din plans! Maine voi incerca sa repet DT (numai maine mai e timp). Daca nu, TT si amnio... Oricum, mi-ai luminat ziua!
Si eu si sotul meu eram calare pe net poate poate aflam mai multe... :)) promit sa dau raportul la noile rezultate! inca o data!

13+

galmita mea

Mergi la inceput

andre_ea - nu te teme degeaba!! Pt ca eu sunt "norocoasa" nu inseamna ca la tine o sa fie la fel!! Lasa prostiile!!!

13+

galmita mea

Mergi la inceput

ma bucur ca va ajuta povestea mea, sper sa nu treceti si voi prin asa emotii si neliniste.

RalucaAlexa mult noroc si sa auzim numai de bine. ai vazut pozele de azi de la semnatura mea ??? sa vezi ce bebe frumos am si fara SD ? si ai grija de tine si de bebe.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

maryb- din pacate eu nu pot vedea poze... nu le poti trimite pe fax??? :)))

13+

galmita mea

Mergi la inceput