Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna ziua burtici,

am si eu o intrebare: dr vostru ce a spus de concediu?
La noi situatia e cam asa: dupa 3 ani de lipsa totala de concediu... muncit pe branci....anul asta am luat bilete in Grecia... in per 22 august -2 sept. transport cu autocarul...
Atunci as intra in saptamana 14, dr. m-a intrebat cate ore merg cu autocarul cam 14-15 ore si a zis ca sfatul lui e sa nu pleca, mai ales ca marea nu e indicata la gravide....
Stau in dubiu, cand vad ca voi majoritatea plecati in concediu...
[red]Cristi[red] felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi amandoi..plus taticul
Justme ma poti lamuri despre ce raport de la ITM ai amintit?
Eu lucrez acasa, contabila fiind si am contract de 8 ore cu un cabinet stomatologic, si imi e sa nu-mi scape ceva iar peste 10 luni cand voi umbla cu dosarul pentru indemnizatie sa mi se inchida usile in nas..
Fetele voi cand ati facut analizele uzuale... si le face si sotul?

7+

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Naty

Buna!
alinuk unde la mare? Plecam si noi lunea viitoare, pe 14 pentru 10 zile. Poate ne intalnim ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

14

Ralu acum plecam pe 10 iulie. Si mergem la Mangalia. Acolo la o vilutza faina luam un apartqament..deh mergem si cu bona. Acolo sunt deja cateva mamici - prietene cu mine de la odiseea cu teo - suntem o gasca tare faina, copilashii nostri de aceeasi varsta se cunosc deja...ba chiar mi-am facut si un finutz printre copilashi

sa vedeti ce legaturi puternice se vor creea si aici. Perioada sarcinii este una ft importanta si emotional vorbind extrem de profunda...legaturile ce se creeaza pot fi durabile (ca in adolescenta...remember?)

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Naty- zici tu ca se poate gasi cate ceva in Plaza? Eu ajung la Buc pe joi saptamana viitoare si cum am sediul exact langa Plaza daca zici ca renteaza trag si eu o raita! Eu mi-am luat costum de baie de la Jolidon - ma mir c-am gasit - e singurul loc in care am gasit la costume de baie sutien 85 D :)))

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Buna ziua burtici,

Justme ma poti lamuri despre ce raport de la ITM ai amintit?
Eu lucrez acasa, contabila fiind si am contract de 8 ore cu un cabinet stomatologic, si imi e sa nu-mi scape ceva iar peste 10 luni cand voi umbla cu dosarul pentru indemnizatie sa mi se inchida usile in nas..
Fetele voi cand ati facut analizele uzuale... si le face si sotul?

7+

Pai stiu ca prima data tu trebuie sa anunti in scris (instiintare+adeverinta medicul de familie) angajatorul ca esti insarcinata, angajatorul trimite actele la ITM dupa care cineva de la ITM trebuie sa ia legatura cu tine sa verifice conditiile de lucru. In functie de asta se face un raport cu recomandari (daca de exemplu ai mult teren si conduci ti se va scrie ca maxim 6 ore ai voie sa muncesti pe zi, daca muncesti intr-un mediu toxic ei dau ca si recomandare relocarea angajatului etc)

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Carmen, din cate s-au mai disputat pe aici plus parerea mai multor doctori s-a ajuns la concluzia ca marea e ok atata timp cat nu stai la soare prea mult (adica se accepta intre 8-11 si 15,16-19 zic eu...). Depinde daca tu ai probleme sau nu... Ce-i drept mi se pare cam mult 14-15 ore de mers cu autocarul!! Am prietene care au fost exact ca tine cu autocaru si a fost ok! Daca dr zice ca-i prea mult poate faceti o vacanta undeva mai aproape!

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Justmemultumesc pentru informatii.
[b]Raluca[b] nu am probleme, nu am sangerat, sarcina e ok, am tratament cu Utrogestan 3 tb/zi preventiv, numai ca dr meu e mai strict.. off.
O sa citesc mai multe pe forum si poate totusi daca nu sunt probleme pana al 12 saptamani o sa mergem.
Am inteles ca in cazul in care ne razgandim nu ne mai recuperam banii, sau putem trimite pe cineva in locul nostru.
Multumesc pentru raspuns.
7+

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Naty, filmul e superb, merita vazut! Eu am vazut si o gramada de filmari ale cartilor lui Jane Austen, cel mai mult imi plac cele ale BBC-ului, (Colin Firth as Mr.Darcy) si i-am citit toate cartile(de citeva ori)... A noastra merge la culcare la ora 7 seara, foarte uneori la 7.30. La 11,30 nu s-ar putea pt ca noi ne trezim la 6 dimineata(adica cel care lucreaza in ziua respectiva se trezeste la 6) si ne culcam oricum devreme. Asa ca serile avem timp pt noi doi, si pt vizionat filme impreuna, si pt citit... inca... pt ca vine bebe2 si stiu cum va fi, primele luni esti complet bulversata si traiesti intre alaptari...

Carmen Marieta, mie mi se pare cam lung drumul, cu autocar. In timpul sarcinii eu am zburat de citeva ori, dar cam 2-3 ore, si cu masina am mers maximum cinci ore.
Pe de alta parte ar fi pacat sa pierzi vacanta... insa in autocar nu cred ca vei avea pozitii confortabile.

Michelle, my God, cind iti trece si tie raul, draga te tine!

Fetelor, ce fain ca la voi vine vacanta, la mine a fost... nu stiu daca mai mergem undeva asa serios, pt ca vreau sa imi pastrez citeva saptamini pt la anul, in continuarea concediului de maternitate...

Roxana, mersi de sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Justme, sa stii ca e buna maioneza cu iaurt, si poti sa o maninci linistita pe paine ca nu e (foarte) grasa. Eu pun doar putin ulei si mult iaurt si e foarte gustoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Carmen_Marieta-eu iti suferez sa faci NUMAI cum iti spune medicul si nu cum scrie pe net,pentru ca medicul este cel care cunoaste foarte bine situatia ta si stie ce iti poate permite si ce nu.

Iris2002-(scuzati offtopicul) imi poti spune detaliat cum faci maioneza cu iaurt?

Fetelor la mine nu este o zi prea bune,am vomitat de doua ori deja si nu putin...

14+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

gata - l-am scos!!!

13+

galmita mea

Mergi la inceput