Mamici norocoase de Ianuarie-Februarie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 10
alinuk spune:
Mimosa gasesti hainutze de gtravidutze in umratoarele locuri:
Carefour Militari (nu in supermarket, ci la una dintre intrari e un magazin numai cu astfel de hainutze..scrie mare pe geam)
Cora Lujerului (in market la raionul de copilutzi, intr-un coltz sunt cateva hainutze...iar acum si in magazine in general am mai gasit astfel de hainutze, deoarece se poarta modelul 'gravi')
Plaza Romania (Mallul din Dr Taberei - la MotherCare, la raioanele cu bilutze unde sunt mai multe mag de copilutzi)
Unirea - undeva pe la et 1 e un mag numai cu hainutze din astea
langa mag Cocor (ma rog fostul), vis a vis de Lipscani
pe Calea Mosilor
Pavilionul H in Herastrau
...sunt convinsa ca sunt mai multe, insa astea mi-au venit mie acum in minte
ai grija de tine, intreaba medicul sa fii linistita cu scurgerile alea
la fel si la toate fetele cu dureri Tzuchi, Mvb, Danotino - e bine sa luam in serios orice durere, orice scurgere si sa nu stam acasa ..asa ca poate ne trece - ...parerea mea
mai bine un medic batut la cap decat o problema majora...doamne feri
Doamne ajuta pentru toti bebicii de la burtici!
fetele haideti la cafelutza
Noi ne pregatim de vacanta, mergem intai o saptamana la mare la noi cu puciul Teo pentru ceva aerosoli..si apoi plecam noi doi (unu plus doi in unu de fapt) cu masina prin Europa..mai exact punct vizat:Elvetia! sper sa fiu capabila de asa un drum cu burtik, eu sunt optimista pt ca m-am simtit ok pana acum cel putin
noi va dorim o saptamana minunata!
14
Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mimosa
Doamne, ce grea e ziua de luni. Insa sunt bucuroasa ca dupa odihna de ieri mi s-au oprit scurgerile alea maronii, care de fapt erau mai mult ca niste pete.
Ma ingrozeste faptul ca incepand de azi se anunta canicula si de cand sunt insarcinata nu prea mai suport caldura si imi cam vine rau.
Am mai intrebat, dar mai intreb o data: pot fetele din Bucuresti sa-mi spuna si mie niste magazine pentru gravidute mai la indemana ca sa nu umblu de nebuna pe caldurile astea.
Multumesc si scuze. Nu stiu sa pun intrebarea cu alte caractere.
Mimosa, ma bucur ca s-au oprit petele.
Despre magazinele de gravide nu prea stiu ce sa iti spun. Adica, haine frumoase de gravide eu n-am vazut. Gravidele trebuie imbracate in saci .
Totusi, e un raion de gravide la parterul magazinului Cocor, un magazin Rococo langa Cocor, unde intorc tramvaiele 21, 16. Pe urma, mai era un raion la etajul 3 al magazinului Victoria.
Bine, sigur mai sunt magazine precum Mother Care, care probabil au haine de gravide purtabile, dar la preturi astronomice. Depinde daca iti permiti. Si am vazut ca in Mall-ul Baneasa s-a deschis un magazin Prenatal, care are si haine de gravide si de bebelusi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200513+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Iris2002 spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
Buna dimineata burtici,
Fetelor nu ma duc azi la eco. caci nu se poate (sotul f. ocupat) dar am alte motive de ingrijorare zic eu, iar ma iau de sanii mei, nu ma dor deloc, nu mai cresc, ba parca stau pe loc, s-au inmuiat... ciudat nu
Cine mai are asemenea probleme, sau sunt singura?
Cu greata, ieri si azi bine, sambata am fost la toilette caci na...dar nu stiu ce se intampla si tr. obligatoriu sa ajung la eco.
Va pup
12+Doamne ajuta
Tuchi, eu nu am simtit nimic la sani sarcina asta, si nu imi fac probleme. Data trecuta parca am simtit ceva in primele saptamini, a trecut repede. Si am alaptat fara probleme. Asa ca nu te ingrijora.
tuchi123 spune:
Nu stiu ce sa zic, orice problema, daca se poate numi asa, ma sperie si ma pune pe ganduri, serios ca parca am luat-o aiurea pe campii, parca nu mai sunt eu...
Sper ca ma intelegeti...
12+Doamne ajuta
Leditia spune:
Neatza.
mimosa,sunt magazine care au numai haine de gravidute,era unul mai demult chiar in centru,la statia de tramvai 21,langa biserica.Acum nu mai stiu daca mai este.Insa cu putin noroc poti gasi si in magazine normale..spre ex.eu mi-am luat de la mango niste pantaloni,au bata sus si sunt super pt gravidutze..dar sunt casual,adik nu-s eleganti de mers la birou.Mai erau rochite..bani sa ai si timp sa umblii..Oricum in magazine acum sunt reduceri asa ca profitati
Ai grija de tine si daca mai ai scurgeri,suna-ti dr si spune-i.
tuchi,felicitari pt baietel!Ai grija cu durerile alea.
Danotino ai si tu grija de tine,sper ca acum te simti mai bine.
Iris,da,e ok sa pui si niste iaurt,dar atunci nu mai folosesti mustarul..si intr-adevar iese mai putin grasa maioneza.
mvb,ti-a zis dr sa intrerupi sau asa te-ai gandit tu?Sunt fete care iau progesteron aproape toata sarcina,chiar daca si placenta produce...dar probabil nu produce cat trebuie si au nevoie totusi de un surplus.Nu stiu,ma gandesc ca doar medicul iti poate spune daca e ok sau nu sa-l intrerupi.Eu iau utrogestan si nu-l iau oral,asa ca faza cu ficatul la mine nu e valabila.:)
roxana,spor la cumparaturi.Zici ca te duci la Bucuresti?Drum bun si shoping placut.Tu cum mai esti?
DarkBendis cum a fost la mothercare?Ai luat ceva sau ai rezistat eroic?
Am schimbat si noi semnatura..am intrat in sapt 14.Eu am fost la munca,abia azi sunt libera...si vreau sa lenevesc ca destul l-am agitat pe bb zilele astea si l-am enervat,de fapt maica-sa s-a enervat..Macar azi si maine sa mai uit de agitatie si nervi..si sa ma relaxez..ca apoi o luam de la capat.
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE
Minunica mea
13+
Michelle81 spune:
Buna dimineata fetelor!am schimbat iar semnatura
Tuchi123-eu cred ca fiecare dintre noi isi face tot felul de ganduri,si pe mine orice ma pune pe ganduri...e si normal.Nu esti ciudata,stai linistita!
Eu nu prea mai am timp acum o perioada de aceea va rog sa ma scuzti ca nu reusesc sa raspund la toate fetele!
14+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
Angellique spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
Buna dimineata burtici,
Fetelor nu ma duc azi la eco. caci nu se poate (sotul f. ocupat) dar am alte motive de ingrijorare zic eu, iar ma iau de sanii mei, nu ma dor deloc, nu mai cresc, ba parca stau pe loc, s-au inmuiat... ciudat nu
Cine mai are asemenea probleme, sau sunt singura?
Cu greata, ieri si azi bine, sambata am fost la toilette caci na...dar nu stiu ce se intampla si tr. obligatoriu sa ajung la eco.
Va pup
12+Doamne ajuta
tuchi, pe mine nu ma mai dor sanii mai deloc, simt o usoara jena doar, dar mai mica in intensitate decat inainte de menstruatie.
13+
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU
Angellique spune:
quote:
Originally posted by mvb
Buna fetelor,
Vin si eu sa ma plang. De vineri am intrerupt duphastonul si parca de sambata a inceput sa ma doara burta.....ieri am avut o discutie despre cum ne vom petrece vacanta si pt ca in concediu vom sta mai mult pe acasa, BB s-a suparat din nou si iar ia dat lui mami dureri de burta......vad ca si azi am inceput ziua cu un no-spa! Nu stiu daca am facut bine ca am oprit duphastonul. Toate gravidutele si fostele mi-au zis sa termin cu atata duphaston ca imi distrug complet ficatul. Eu iau Duphaston inca dinainte de a ramane însarcinata. Cred sa fie vreo 5 luni de cand iau non-stop.
Vinerea trecuta a fost de groaza. Pe mine a inceput sa ma doara spatele de vreo 2 saptamani, insa vineri , durerea s-a lasat in picior si sold, ca nu puteam calca.Of, ce ne facem?
13+
mvb3
Si eu am dureri ff mari daca nu iau utrogestanul.La fel, il oprisem si ma apucasera niste dureri groaznice, iar no-spa 40 mg e apa de ploaie la mine.Ia-l in continuare pana ajungi la doctor.Stiu gravidute care au luat pana in luna a8a progesteron.Incearca sa pui toate dozele intravaginal, nu cred ca ar afecta atat de mult ficatul.
13+
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU
tuchi123 spune:
Leditia draga mea, multumesc frumos pt. urare dar m-ai confundat, nu stiu inca ce posed fetita sau baietel dar Doamne ajuta sa fie sanatos orice ar fi si cu siguranta in momentul in care am sa aflu ve ti fi informate.
Multumesc frumos tuturor pt. raspunsuri si inca mai astept
RalucaAlexa spune:
Abia acu am reusit sa termin de citit tot ce-ati scris sai asta pe diagonala.... Deci, sa-ncepem cu-nceputu:
Neata burtici!!
bee- lu' bebe i-ar placea de tine si bruneta, asa ca nu-ti mai face griji! Oricum o sa se decoloreze repede - e si vara, si soare si si asta ajuta!!!
Ariya - bine ai revenit!! nu stiam eu pe unde esti... Cum esti tu cu nuga as fi fost eu cu pateu de ficat daca aveam voie :(((
Tuchi- eu prin CM intelesesem ciclu menstrual, deci iti dai seama de ce m-am speriat... Na, ma prind mai greu... :)) Oricum, cu durerile nu-i a bine, fugi la doctor cat de repede (asta daca nu trec cu no-spa, c-am inteles ca asta-i regula - e bai numa' daca nu trec cu no-spa...)
Cristi- felicitari pt carucior!!!!!!!!!!!!Ditamai flacaul ai!! Si cu multa personalitate!!! :))) (nu stiu de ce aveam un feeling ca al tau e baietel...) sa cresteti mari si sanatosi!!!
mimosa - de ce am rade??? La mult mai multi, mami!!! Vad ca s-au linistit scurgerile!! Eu cand am patit-o am fugit la dr si te sfatuiesc sa faci la fel, daca nu pt altceva, macar pt linistea ta sufleteasca!!!
Michelle- lasa surpriza sa fie surpriza!!! :)))
danatino, tuchi- eu am avut tot timpul dureri de burtica, da' doar asa, ca sa simt ca e acolo... n-am luat no-spa niciodata, ca n-a fost cazul... Aveti grija de voi!!!!
alinuk- mami curajoasa!!! Pana la urma daca nu ti-e ok cu drumul va puteti opri pe undeva!!!
Nu mai stiu cine zicea de sani nedurerosi - pai cred ca a venit vremea sa nu ne mai sacaie f tare! Eu acum am alta ocupatie - nu mai pot dormi pe burta (aproape numai pe burta dormeam) - ceea ce se traduce in - nu prea mai pot sa dorm!!!
Noi weekendu' asta am fost la munte! A fost un frig de-am stat cu haina de iarna pe mine la facut gratar!! Foarte interesant - de prajit prajesc cat se poate si cat e nevoie, da' sa nu ma pui sa mananc... Lu galmita nu-i mai trebe carne... ca nu vrea el/ ea!! Cu asta nu stiu cu cine seamana ca si eu si tasu suntem carnivori!!
toate fetele, si scuze daca am uitat pe cineva!!!
13+
galmita mea