Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Mary

Laura multumesc sunt mai optimista si sper sa raman asa ca nu vreau sa pateasca nimic bebitza.

andy uneori cred ca sunt prea sensibila, dar ai dreptate...trebuie sa fiu tare pt copilasul asta... si multumesc din suflet pt incurajari

Banu pentru arsuri mie doctorul mi-a recomandat sa nu stau la orizontala timp de 1h dupa ce am papat...si sa stii ca functioneaza de minune.

pretty stai linistita ca nu este nici o problema, si eu am secretia asta despre care vorbesti...si e tot asa de abundenta....dar nu e de speriat. eu am intrebat doctorul si mi s-a spus ca e normal ca secretia asta sa fie asa in aceasta perioada, pentru ca protejeaza zona respectiva de microbi...si a mai folosit cativa termeni in limba lui doctoriceasca pe care nu ti-i pot explica pt ca nu stiu oricum...daca chiar stai cu grija mergi la doctor si roaga-l sa iti recolteze pe o lamele pt analiza...asa o sa stai mai linistita

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

preety, secretia(leucoreea) e normala in sarcina. Uneori e mai abundenta,uneori mai lichida, alteori este mai putin abundenta, mai groasa. Nu trebuie sa te sperii. Trebuie doar sa-i spui medicului si el iti va da (sau nu)tratament. POate fi vorba si despre candida. Exista si posibilitatea sa scapi putin shushu din cauza ca bebe sta pe vezica si ea este slabita. Eu am patit asa cand am stranutat.
Plus ca din cate stiu eu, in apropierea nasterii, secretia va fi din ce in ce mai abundenta deoarece uterul se curata pentru sosirea lui bebe. Fetele care au mai nascut, sa ma contraziceti daca gresesc. Eu asa am citit.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 68 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

a si aseara am citit intr-o carte pentru viitoarea mamica

pentru picioruse umflate..... stati cu ele sus sus rezemate de perete si faceti doar dus nu si baie
si faceti spre final cald-rece terminand cu rece.

eu de ex nu fac pe tot corpul cu rece doar picioare maini gat si sani,

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fac capitol nou acum.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

gargaritza mersi

eu numai la orizontala am stat

am zis ca poate e mai bine

dar chestia e ca parca eu am aproape tot timpul

de ex de dimineata inainte sa mananc eu deja aveam arsuri.....

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piersicutza am luat si eu albumul...il poti comanda online de pe editura crisan . ro sau din carefour

se cheama minunea in albastrru/roz

25+ DAVID

Mergi la inceput

anca daca tu faci capitol nou tot tu trebuie sa ma treci in listuta aceea cu gravidute?

eu am mai lasat pe aici datele dar nu m-am mai uitat sa vad daca m-ati trecut sau nu/

22+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

STUP NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetele .. in primul rand multumesc mult ptr raspunsuri.
Ref la arsuri... eu am arsuri de pe la 3 luni si ceva... aproape zilnic.. imediat dupa ce incep sa mananc. Dr a zis sa evit prajeli, condimente, ceapa / usturoi, acrituri puternice ... si sa iau malox daca arsurile sunt puternice.
Drept ptr care stau cu laptele si cu maloxul dupa mine... uenori ma linistesc cu lapte alteori nu ... si atunci iau malox.

Ref la picioare ... acasa dorm cu ele pe o perna in forma de cilindru iar la servici stau cu picioarele pe o cutie de hartie. Ideea e sa fie tinute cat mai sus si nu atarnate.

24+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Banu, uita-te te rog daca esti iar daca nu, da-mi inca o data datele, acum cat sunt logata.

Mergi la inceput