Mamici norocoase de sept-oct 2008(89)
Raspunsuri - Pagina 15
tzitziri spune:
Anca, tinem pumnii sa te intorci cu vesti bune de la eco si sa te poti bucura in liniste de restul sarcinii
27+ 
bebe David
iepurila spune:
Neata frumoase burtici
Intru in primul rand pentru a sustine galeria Ancai
Iubita te asteptam cu vestile bune pe care stiu ca le vei primi. Un pupic special pentru Carla.
In al doilea rand sa va pup pe toate.
Eu mi-am luat 5 zile de concediu (din care prima deja o petrec cu rapoarte pentru munca). Sper ca voi fi mai mult alaturi de voi.
Gargaritza, aici vei gasi mereu cel putin un umar pe care sa plangi si o mana intinsa. Nu te mai gandi (stiu ca e aproape imposibil) la suferinta ta. Incearca sa te ignori pe tine si sa te gandesti doar la minunea ce creste in tine si are nevoie de tine.
Eva, bineinteles ca si eu stig aici ca vreau sa vad poze cu toate cumparaturile, cu toate.
Experimentate mamici, chiar daca nu pot intra de fiecare data sa va multumesc, citesc toate sfaturile voastre si voi tine cont de ele. Asa ca multumesc pentru cele date deja si in avans pentru cele ce vor urma.
Multumesc si mamicilor care pun intrebari la obiect, astfel incat sa am eu ce invata.
Azi ma duc si eu la echo. Abia astept.
Eu, iepurica
24+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
monica_dicut spune:
Neatza burtici 

ANCA + CARLA

Ancutule, te asteptam cu vesti excelente. 

Iepurica + ![]()

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 70 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy_galro spune:
Neata fetelor!!!
Eva mamico ce de cumparaturi ati facut!!! Bravo! Sa le folosesca Luca sanatos!!!!
Anca bafta mare azi la eco! Sper sa fie totul bine cu Carla! Multi
pentru voi!!!

ANCA

Iepurila mult succes azi la eco! Asteptam vesti bune!

IEPURILA[

Va
pe toate si va doresc o zi plina de vesti bune!!!
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andy.p spune:
Buna dimineata!Am dormit ingrozitor...adica n-am dormit m-am tot trezit sa ma duc la shushu..apoi la 3 m-am trezit cu un carcel ingrozitor si de abia de la 4 pana pe la 8 am dormit.Sunt moarta de somn.
tzitziri felicitari ptr intrarea in trim.III

Anca

Iepurila

Moni 
29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Neata burtici,
raportam si noi primele cumparaturi pentru bebe....in afara de comanda de la redoute care nu a ajuns inca.Am luat si noi din Ikea tot sambata un patut (alb- cred ca sansele sa fie la fel ca al tau,Eva, sunt mari - am vazut doar doua modele pe alb- unul cu marginea de sus rotunjita pe lateral si unul cu marginea dreapta.Al nostru e cel cu marginea dreapta si mai ieftin) si un fotoliu cu taburet..mi-a suras ideea de a avea ceva comod in care sa ma intind in camera la bebe.
Sambata am implinit si noi 27 de saptamani si am intrat in 28. Eu consider inceputul trim III si luna a 7a...conform cartii 'What to expect..', asa ca am aniversat luand patut
Gargaritza,asa cum a zis si Eva un om pe care nu il inmoaie un bebe mic nu merita...si vrei sa iti petreci restul vietii cu un om care nu merita?Mama mea a ramas cu tata doar penru ca aveau doi copii impreuna si i-a iertat multe inclusiv raceala si totalul dezinteres. Si crezi ca a meritat?NU! Daca lua masuri mai devreme se bucura poate altfel de viata si isi refacea viata cu altcineva.Stiu ca acum nu concepi ca asta sa se intample, dar uneori masurile drastice sunt mai bune atunci cand lucrurile nu merg cum trebuia. Fruntea sus, gandeste-te la bebele tau si intra in primul magazin cu lucruri de bebei si ia cel mai nesemnificativ lucru...sa constientizezi o data in plus ca cineva chiar are nevoie de tine si ca nu esti singura27+
bebe David
Felicitari Tzitziri pt varsta si pt cumparaturi, sa fie intr-un ceas bun.
29+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE
monica_dicut spune:
andy
Ce face flacaul? Vezi ca ne esti datoare si cu pozici cu burtici ca sa vedem cu cine seamana flacaul cel frumos ![]()
Fetele, cam pe cand ar trebui sa incepem sa ne facem bagajul de spital?? Eu am vazut (si am si vorbit cu unele fete) la odiseea de iulie-august ca au inceput dupa 30-32 de saptamani
Mi se pare cam devreme, sau???
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 68 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Buna dimineata!Am dormit ingrozitor...adica n-am dormit m-am tot trezit sa ma duc la shushu..apoi la 3 m-am trezit cu un carcel ingrozitor si de abia de la 4 pana pe la 8 am dormit.Sunt moarta de somn.
tzitziri felicitari ptr intrarea in trim.IIIAnca
Iepurila
Moni29+
bbelina
Andy imi pare tare rau pt tine, stiu prin ce treci ca eu asa dorm de vreo 2 luni incoace si am cam inceput sa ma obisnuiesc, insa nu iti doresc sa ajungi ca mine. Incearca sa bei un laptic cald inainte de culcare, poate da rezultate.

29+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 75 ZILE
iepurila spune:
e prima oara cand vad agitatele pentru mine. Ce emotionant!!!!
sarumana fete dulci
Eu, iepurica
24+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
Moni ,bine face se cam plictiseste ca ii este sparta camera ,dar mai avem un pic si terminam.Pun cat de curand poze cu burtica si cu mamica![]()
Bagajul de spital asa de prin saptamana 30 incolo se poate face.Nu e devreme,ca nu stii niciodata ...asa ca cel mai bine sa-l ai pregatit.
Tu ce faci??Esti la job?
29+
bbelina