Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hmmmmmmmmmmmm Fata mea a dormit o ora jumate la ea in patutz, s-a trezit frichinita acum vreo 15 min dar i-am dat ceiutz si a adormit la mine in bratze........ uof, as fi vrut si eu sa beau apa si sa ma spal pe dintzi.....................
Dar e bine si asa...

Fetelor, am uitat sa va spun ca am facut kung fu cu motanul de vreo 3 zile incoace, cleo a ta pisica ce face? cum te descurci cu ea? o mai ai? asta al meu e nebun, maraie ca un caine........

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele multumesc mult, v-am citi in graba, sunteti niste scumpe toate ca va ginditi la noi....
Elenuca trece si ea sa ne vada...Ah..m-au apucat emotiile, nu-s prea multumita de corsetul asta care-i cam labartat, deh,...unde-i casca de miner???Dar imi tin parul pe o parte si pe alta....Hai, mai e doar o ora..sper sa nu-l apuce foamea pe Matei ca nu vrea sa pape.
Pupici

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor neatza
CLEO ce scumpa e fetita ta, cred ca ti-am spus de o mie de ori dar e dulce foc, are niste falcute si o gurita dulce dulce, of, nu stiu cand voi pune si eu poze cu asta micu, hai ma Cleo zi-mi si mie cum sa pun , te rog mult trimiye-mi pe pM cum sa pun poze ca sa ramana acolo sa nu uit si promit sa pun pozici cu Bogdanici, acum ii spun Bigilicanie mica, acu doarme, am fost si noi afara si a dormit tot timpul , acu doarme de vreo ora, hai sa postez sa nu pierd mesajul.
Lavi cu B.G.adica bigilicanie mica

Mergi la inceput

Petrecere frumoasa lui Simonacip , sa aveti parte de vreme frumoasa si sa va bucurati de baiat!!!!Lavi cu B.G.adica bigilicanie mica

Mergi la inceput

Miss imi place la nebunie neamtul tau cel mic vorba unei fete zici ca e neamt de la mama lui, iar comentariile de la poze sunt bestiale, am ras cu tati de faza cu tuiculita
Cand iesitit afara cu mufiniciul?

Mergi la inceput

Azi noapte am boierit rau de tot a dormit dus de la 2 la 7 dim cand s-a trezit l-am luat langa mine l-am pus la titi si a adormit din nou, acu doarme iar, dar in curand se va trezi.
Va pup si Duminica frumoasa la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Lavi, abia astept pozicile cu Bogdaniciul! Noi inca nu iesim afara la plimbare. Inca nu ne-a cazut buricutul, inca nu am facut baita, urmeaza totul in zilele urmatoare. Tocmai a plecat moasa de aici, l-a cantarit si are 4140, ura!!!! E foarte multumita cu progresele lui, a facut si ceva falcute in ultimele zile, ii merge bine si infloreste pe zi ce trece. Zambeste in somn, e atat de dulce!! Mor dupa el...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mai aveti cafea?
de asta imi pare mie rau, ca dupa noptile de nesomn, nu pot baga o cafeloaie sa-mi revin. Ei, dar se merita din plin.

Miss m-ai facur praf cu textul ala. Esti o tipa cu adevarat speciala, te-ai gandit tu si la noi si ai muncit la greu; parca n-ai fi si tu rupta de obo. L-am citit cu tati, cu mare drag si ne-a dat speranta ca-l vom consola mai bine pe bibiloi.

Inais cu intarziere ii transmit Iasminei la multe lunisoare si anisori!

Iulia la fel si mufitei, numai bine, luni multe si sanatoase!

Gabi tari pozele; l-ai prins in fapt pe voinic. Spune-mi si mie cat sa dau la o doua vizita doctoritei, ca o sa-l vada cand face o luna; eu, la prima i-am dat un milion, acum i-as da mai putin, dar te intreb si pe tine.

Noi am avut zile si nopti grele, dupa colici, vad ca a inceput vomatul, vineri noapte m-a speriat rau de tot, a vomat un 'fluviu" nici nu stiu cum a putut manca in 10 min atata; panica, tel la dr, ma rog, cica ar fi ok daca n-ar fi o regula; dar vad ca ...cam e

In rest, o duminica placuta tuturor, sper sa vad si eu parcul Herastrau azi, daca nu pic iar de obo, si-l trimit doar pe tati. Sper sa nu. Urasc cand facem asta, parca pierd timp din viata puiului meu.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetele, salutari din romania! am ajuns si noi ieri si azi deja am vizitat parcul preferat al lui alexandru: moghiorosi. si, ia ghiciti cu cine m-am intalnit? cu adreap si printzesele ei. niste dulciti. sara e un botz de copil, dulce , iar maria, o zburdalnica, cu ochii dupa masinutze si dupa leagane. nu am stat foarte mult de vorba, ca alexandru era pe fuga, vroia sa faca si sa vada cat mai multe. bine, el mergea mai mult cu tati, dar eu si mamaia, plus printzesa, ne cam tineam dupa ei. si in plus i se facuse teodorei foame si a trebuit sa ne retragem pt o portie de tzitzi. din pacate am uitat sa ii spun de intalnirea de marti, dar am nr ei de telefon si o sa o sun sa ii spun. plus ca a ramas sa ne intalnim si in pitesti, atunci poate avem mai mult timp de vorba (sper sa ma furisez la plimbare fara baieti).

in rest, e tare bine acasa. rasfatz de la mama soacra cat cuprinde. o sa ma duc si la mama sa imi iau si de acolo portia de rasfatz.

pe avion am avut niste copii exemplari. m-au enrvat niste tanti, tinerele dar tare intzepate din spatele nostru. la inceput,c and au vazut ca sunt doi copii in fata lor, si-au soptit (destuld e tare cat sa aud si eu): sper sa putem sa dormim. eibine, tot drumul nu le-a tacut gura o clipita. si nu, nu vorbesc despre copiii mei, ci despre tantile acelea. pana la urma nu a putut sotul sa doarma. iar la sfarsit mi-au zis: ce copii cuminti!! imi venea sa le zic vreo doua, dar m-am gandit ca nu era cazul sa le bag in seama. in fine, am ajuns cu bine, e tare bine acasa, si tare repede o sa treaca timpul asta. aseara deja am fost intr-o vizita, fara copii, doar noi doi. i-am last teodorei laptic de tzitzi in sticlutza si a papat si nu a fost nicio problema. am venit pe la 1 acasa, dar puteam sa mai stam ca s-a trezit fata la 4. data viitoare....

cat atat acum. ma asteapta soacra cu niste micifacuti in casa. mmmm..
nu am avut timp sa citesc din urma, dar sper ca sunteti cu toate bine, silafel si copilasii voastri. va pup si mai intru eu din cand in cand.

aaa, sa nu uit, simona, distractie placuta la botez. ca deja la ora asta bebitza a facut deja baitza cea sfanta. va pup si abia astept sa ne vedem marti. o sa incerc sa te su maine, sa stiu daca ne vedem dimineatza sau dupa amiaza.

pupici pt toate fetele cucuietele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by Jackie

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Hop si eu la capitolul 2 al scutecelor noastre. va multumesc pentru felicitari si acusica mi-am amintit sa-i raspund lui JACKIE. Si Delia mea de vreo sapt tot asa face kk.....o data la 2-3 zile si aunci stimulata cu termometrul Eu nu am sunat-o pe dr(ti-am zis ca pana la urma am inscris-o la dr Eremia? E super, merci frumos de recomandare), dar pana la urma trag o fuga pana la ea azi ca zau nu mai suport s-o vad cum se chinuie

Si eu am sunat-o si mi-a spus sa-l las in pace...oricum, saptamina viitoare mergem la vaccin si vedem atunci...Sa-mi spui si mie dk iti recomanda ceva...

Jackie - 2xmami

Nu, eu nu am sunat-o inca desi nu am nscapat de problema....azi a facut dupa ce tati i-a impuns genunchii in burtica..........oooooooffff, nu facuse de joi kk.
In legatura cu vaccinul , tu pe care i-l faci? Ca mie mi-a zis de cel gratuit , de cel de la Pasteur de 2 mil si de altul de 3 mil care cica e cel mai bun......acum nu stiu cum se numeste, am uitat.

Mergi la inceput