Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui simonacip

Asa e...mi-e si sila sa ma gindesc, o arunc urgent si fac alt....Merci Ylari, imi trebuia doar un impuls, oricum n-aveam de gind sa gust din ea macar...Ylari, n-ai cum sa vii si tu in Moghioros, dc pleci la o ora cumsecade traseul e liber mai ales ca-s si concedii???Ce zici? Mi-ar placea sa ne vedem

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Sarut mana de invitatie. Acum ai sa razi de mine: unde e Moghiros asta? Noi maine mergem la vaccin si la consultatia de 2 luni. Fetelor, banuiesc ca e ok sa respect programul obisnuit al bebelunei (referitor la papa) daca o vaccinez maine, nu? Adica e ok sa pape inainte? Hmmm... Cred ca sun la Medicover acum, sa ma lamuresc...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Vai, Simona, m-ai terminat cu pozicile cu armata de teroristi, asa de scumpi sunt!!! Si ce frumoase sunteti toate acolo unde sunteti aliniate cu carucioarele... Mai, va invidiez din toti rarunchii, ca eu aici nu am nici o prietena romanca pe post de mami de bebe mic (una singura are baietel de 2 ani). Colega mea mai apropiata are DPN-ul pe 2 august, deci mai dureaza pana ne vom putea intalni in 4, iar in rest ne-am imprietenit cu o familie de italieni cunoscuti la curs, ea a nascut la o zi dupa mine o fetita scumpita, Ludovika. Cu ei ne vom intalni si noi din cand in cand, dar nu e ca la voi

Mie mi-e somn de crap, cred ca ma duc sa bag cornu'n perna. David ma trezeste scancind cand i-o fi foame...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gata, am pus repejor alt piept la cuptor, desi era congelat, o sa-l scot si-l tai cind se mai fragezeste...uuuf, bine c-am aruncat-o, parca mi s-a luat cu mina sila...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Ylari, da e ok sa pape inainte, nu-i nici o problema...Eu stiam de la David ca n-are voie san 2 ore dupa vaccin. Si am respectat si acum treaba asta..>Dar tu parca nu-i mai dai san,asa ca nu-i nici o problema. Succes mult miine, sa treaca cu bine si fara reactii.
Moghioros e pe linia lui 41, acolo unde e ceasul mare si piata...Pret de 6-7 statii de la Cringasi.

Miss,scumpa, cred ca multora ne-ar fi placut sa te cunoastem si pe tine, mie cel putin tare mi-ar fi placut..Lasa ca imediat naste si prietena si ai sa vezi ce bine va fi...Cu atit mai mult cu cit pina atunci ii vei stabili un programel lui Daviducul si o sa stai linistita la fiecare intilnire...Eu cel putin d'abia astept diversificare...stiu ca suna aiurea ca multe fete prefera doar lapticul, dar eu abia astept ca bb sa-mi stea in fund si sa manince fructe cu biscuiti si brinzica de casa si supitza d elegume...Yummi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Merci simona, am sunat la Medicover, e ok sa pape grasa (ce bine ca nu m-as fi inteles cu ea........)

Wow, 6-7 statii??? Cred ca mai asteptam, acum cu carutzul ala damblagiu, sa ma vad 6-7 statii in 41 cu el... nici nu stiu daca intra in tramvai, of, of... asta e...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hop si eu!
Caldura mare nenicule! A merc AC-ul abia am reusit sa scot un amarat de 27 de grade. Si eu nu mai scap de senzatia asta de lipicioasa. Oi fi eu o fire lipicioasa la figurat, dar sa ajung sa fiu si la propriu... uff

[red] Cleo vad ca ai scris ca s-ar putea sa fie de la Mothercare pernuta , o sa incerc si eu sa gasesc, mi se pare si mie ca avem un cap tuguiat de nici nu mai poate sta cu fata in sus. Eu vreau sa-l tin asa, numai sub supraveghere si numai la cel putin o ora dupa masa. Sper sa gasesc acolo, daca nu revin, te hartuiesc sa aflam de unde a luat-o.

Doloress fata dulce, exact asa mi-a zis si mie pediatra, cat timp ia in greutate e ok.

Laurica mdea, si vreu vreau s atrec de perioada asta stresata si stresanta! Deja facem progrese, azi a plans iar de s-a innegrit langa mine, asa de nervi ca nu ateriza tzatza mai repede in gura, si nu m-am mai panicat. Eee??

Andreap multe felicitari pentru reusita!

Roxy bine ai venit printre noi!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Nicole te bat si eu la cap in legatura cu Restaurantul.
Iti dau pe pm niste intreb dc poti raspunde.mercic mult

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Laura ti-am raspuns pe pm. Sper sa te ajute.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salutare si de la noi
am reusit sa intru si eu putin, ca dictatoarea balerina doarme putin. mai, oameni buni, cand o apuca urlatul, o apuca si gata! urla de zici ca o tai cu lama lent dar, slava domnului, doarme de vreo 2 ceasuri... ma tot gandesc la cele postate de MissP cand face ca toti dracii, dar functioneaza numai in primele 5 minute. zilele trecute mi-a sunat una la usa cand gogoasa avea spectacol si m-am temut sa-i deschid, ca poate era de la Protectia copilului ... oricum, vecinii mi-au spus ca e mascota blocului, ca toata scara o stie ; faza e ca mi-au spus-o unii de la etajul 6, iar eu stau la 1... ce sa inteleg din asta?
am vazut poze frumoase tare: cu andreap nashica (tare dragalasa ai fost, iar culoarea rochiei imi place de mor), cu fetele cucuiete in parc (ce mamici frumoase si copilasi scumpi; pupici pt toti si in special pt tiza noastra, Teodora Maria )
hai sa va intreb si eu ceva: cum e cu menstruatia dupa nastere? cand ar trebui sa vina? ca eu am cam uitat de ea si am citit ca lui ylari i-a venit si m-am trezit brusc
si mai am o recomandare pentru iulia83, dar sa nu te superi: incearca sa scoti fetita mai devreme afara, nu la orele pranzului, ca e prea cald pentru ea, chiar daca o tii numai la umbra
inca ceva: cum calculati cantitatea de mancare? sau le dati cata pot duce? ca eu, daca ii dau san, ii fac proba suptului. daca a mancat mai putin de 120, bag supliment din lapte scos la pompa pana atinge targetul [:P]... iar daca ii dau lapte praf (ii dau o masa pe zi), ii dau conform indicatiilor de pe cutie, adica 100 ml la varsta asta... dar am citit ca voi le dati si mai mult. eu mai mult de 130 nu i-am dat niciodata. acum poate sunt eu nebuna (foooaaaarte posibil), dar eu nu vreau s-o obisnuiesc sa manance mult, ca noi suntem grasi cu totii (cei din familia mea, ca sotul nu e) si eu tare mult am suferit din cauza asta ... acum eu zic ca nu o infometez, ca dupa ce papa e cuminte si doarme bine. dar eram curioasa voi dupa ce criterii le dati...
hai ca m-am intins...

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ce pozici frumoaaaaseeeee!, Sis, ce minuni de bbici si mamici!
Sper ca nu au intrat zilele in sac! si ca mai iesim odata...Bine pe DanaH am pierdut-o, inteleg, dar macar restul ne mai vedem! Of si eram in plan...

Lily, ce mare e fetitza ta si frumoasa! Cat priveste intrebarea cu iesitul afara, la mine e simplu: pana nu primeste bibe el nu doarme, doarme 5 min si se trezeste, asa ca pot pleca oricand.

nici azi nu am reusit sa-i dau numai san.Mi-e mila de el cu atat mai mult cu cat mi-e evident ca nu am suficient lapte. Mcar atat am reusit ca am redus cantitatea de formula si il tin non stop la san, ca pe vremuri, cand eram mici... Cat sunt acasa numai asta facem.Numai cand iesim ii dau, ca sa ia si el o gura de aer curat..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Lorich, esti spre bine deja, pt ca acum nu trebuie sa te panichezi si tu cind plinge el. Deci daca n-ai mai sarit ca arsa, e totusi ok...Sa dea DUmnezeu sa se potoleasca si la voi colicii si crizele de plins.

Nicole, pai ai iesit foarte bine cu tulip innul, esti negociatoare buna, ce sa mai?

Chinabulina, Ylari nu mai alapteaza si-ti dai seama ca la ea era normal sa-i vina si menstruatia, in timp ce, la cele care alapteaza se poate si sa nu vina multa vreme. EU pe David l-am alaptat un an si 2 luni si mi-a venit abia la o luna dupa ce am incheiat alaptatul...Cit despre cantitatea de lapte pe care i-o dai lui bb...tu, care si alaptezi, nu prea ai cum sa stii cit ii dai, doar sa faci proba suptului si sa-i dai diferenta pana la cit e normal pentru virsta ei, dar si aici e cu dus si intors: iti tb un cintar foarte bun si incredere in proba suptului (eu nu prea am!) si apoi laptele de mama si formula nu-s la fel, deci nu poti zice ca o cant de lapte de mama +una de lapte praf este egala cu aceeasi cantitate de formula. Cea de formula simpla e mai satioasa zic eu...De ex Matei al meu e grasun de pocneste si totusi formula nu maninca. Ii mai fac cind si cind dar nu ia, asa ca-l arunc...Eu zic sa nu te stresezi prea tare deocamdata cu grasimea lui bb. Poti sa controlezi mai bine greutatea ei si mesele atunci cind o diversifici si nu-i dai cereale multe ca ingrasa, nu-i dai biscuiti, etc..>Dar deocamdata cind mai mult suge la san nu cred ca tb sa-ti faci probleme. Plus ca atunci cind incepe sa mearga si-si da drumul si la inaltime se va subtia imediat. Asta ar fi parerea mea. EU am si experienta cu David care mi-a fost gras si imediat ce a inceput sa mearga s-a subtiat...

SIs, iubitzica, Dana mai sta si sapt viitoare, asa ca cine stie???SPer sa ne vdm miine, sa nu-mi faci vreo figura ca plange Mallul ala

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput