Puiuti de Randunici 2008!! (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai, na, doar nu in 200 ml! Probabil in 50-100 ml e bine, ideal as zice ca in 50 ml

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Sigur in 50 ml

Am vb acum cu sotul si cred ca a facut insolatie , a stat toata ziua numai in soare si acum il dor toate oasele, are frisoane si o stare de somnolenta,maaare de tot,ii pica ochii in gura , ce trebuie facut?? Trebuie sa ia ceva?

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor si multam de raspunsuri - mi-a facut bine sa le citesc.
Si Cleme intrebai daca noi ne certam cu randunoii - ie-te! Eu am distractie la maxim. Habar n-am ce l-a apucat, ca zau daca era asa. Parca a intrat strechea in el! Efectul vizitei familionului probabil.

Sovi nu are nici un sens sa ii spun, pentru ca nu intelege. Ieri i-am spus o gramada (calma, fara sa tip) si parca am vorbit la pereti, mi-am batut gura degeaba.

Acum a plecat la "amanta" - o colega de scoala care sta in blocul vecin. S-a dus sa-i duca invitatia. Eu ii zic amanta pentru ca mi se pare ca are un licar ciudat in ochi cand il vede... Tipa e divortata cu un copil, si il considera pe randunoi sotul model. Doar ca e al alteia... Na! El imi zice ca sunt paranoica si ca mi se pare... Poate... Sau poate nu! Sa vedem daca se intoarce in timp pentru plimbarea in parc. Data trecuta cand a fost, a plecat pentru 10 minute si a stat 3 ore (a facut lectiile cu fata ei). Dupa circul mostru pe care l-am facut, poate a invatat ceva...

Daca pana la 7 nu vine, am luat fata, m-am urcat in masina si am plecat singura. In fond cat de mult poate sa dureze sa dai o invitatie???

Gata, hai ca incep sa bat campii. Ma duc sa termin bagajele.

Aaa, Criss eu stiam ca Debridatul se da tocmai, impotriva constipatiei. La Sanziana nu a avut nici un efect totusi.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ali,al meu are diaree!m-a terminat!si e si foarte marait,baga in gurita tot ce prinde,baleste ingrozitor...cred ca o sa iasa un dintisor!ca astea sunt semnalele,nu???offff

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Ali, Paracetamol sau si mai bine Nurofen si sa bea lichide multe, multe, dar nu cafea, cola sau acidulate.
Simo, tu vorbesti de Barosanel sau de sotz? Ca Ali zicea de sotz . Aoleu, iar dinte pe crenguta?...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Kya sper sa vina sotul pana in 7, sa plecati toti 3 la plimbare,

Simo, da...astea sunt semnalele de aparitia unui dintisor care nu neaparat poate sa iasa acum

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Kya,da de ce nu te-ai dus si tu cu el sa dai invitatia???si cu Sanziana ,bineinteles!Nasol cu licarirea aia....dar ,e al tau si "amanta"ramane cu ochii-n soare!Stai linistita!Drum bun sa aveti si timp frumos!In Bv ploua si bate vantul!Dar e foarte bine ca asa s-a mai racorit!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Kya,da de ce nu te-ai dus si tu cu el sa dai invitatia???si cu Sanziana ,bineinteles!Nasol cu licarirea aia....dar ,e al tau si "amanta"ramane cu ochii-n soare!Stai linistita!Drum bun sa aveti si timp frumos!In Bv ploua si bate vantul!Dar e foarte bine ca asa s-a mai racorit!

POZE

Mergi la inceput

Simo, daca vin in Bv ma duci la aqua park? . Da' stai tu cu Iulia, ca io tre sa ma dau prin alea de pe acolo!
Kya, Simo are dreptate, asa trebuia sa faci, sa mergi si tu...e drept ca, sa iei fata pe caldura asta chiar si pana la blocul vecin...nu merita "amanta"!
Chiar fetelor, v-a apucat pe vreuna ganduri paranoice ca ar traduce-o barbatul in perioada asta in care vede de copil, nu iese, nu se mai da cu atatea creme si e grasa? Ca pe mine da...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Naty,e vb de Barosanel,care pana acum a facut kk de 4 ori si moale!o fi sau nu dinte,m-a terminat!si tocmai ce il laudam ca si-a revenit si acum l-a apucat altceva!Da,nu avem timp deloc sa ne plictisim,cum ar crede unii randunoi

POZE

Mergi la inceput