Puiuti de Randunici 2008!! (49)
Raspunsuri - Pagina 19
mimonix spune:
Cu chiu cu vai am reusit sa uploadez inca 3 poze la semnatura.Mai multe nu vrea sa ia si eu cu rabdarile stau rau in ultima vreme.Aaa si am gasit retetarul de la steamer, e in toate limbile pamantului numai in romana nu.Cica se ia 1 medium size cauliflower
, trebuie sa aduc neaparat englezoaica acasa repede, pana nu se termina cauliflower la piata
Fug , papa!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Sovi,
pt kg si juma dat jos!
Cu aqua parkul,mai vad eu daca o sa ma dau in minunatiile alea de topogane
!am rau de inaltime,printre altele
!
Simo-Mimo
,cand decolezi???
Mihutza,
Noi plecam la Fagaras,la un finut ce e nascut in aceeasi zi cu David,la diferenta de 2 ani
!Ii tin astazi Ziua,si trebuie sa merg sa -i cumpar ceva...Mare
!
La Brasov e un vant de nu-ti vine sa iesi din casa drept pentru care nu l-am mai dus pe Barosanel la impartasit!Si a si adormit...somorosul
!Ne vedem pe seara![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Nu puteam pleca ,fara sa vad pozele ,Simo-Mimo
!Ai copii tare scumpici,ce mai!
Si imi place mult ce are Vladut la mana
,asa are si al meu
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
Mimo e un scumpel ginerica al meu

ai niste copii superbi
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
ariel_7000 spune:
simo-mimo, daca asa faci ca a ramas peste noapte cu 3 prietene, cum o sa faci cand o sa-ti zica ca ramane peste noapte la prieten sau mai rau, ti-la duce pe el??/ hahahah. noroc ca e teodora mai mare si pana creste alex invatde la voi, cu toate ca la cat e de precoce:))) acum 2 ani in bg, s-a cunoscut cu un baietel tot din ro. si-au facut ei ochi dulci 2 zile, apoi pustiul a intrebat-o la ce camera sta, apoi el i-a zis ce camera are el si a intrebat-o daca nu vine diseara pe la el. am ras de am lesinat. taticul baiatului zicea : " la mine sau la tine??"
sovi, sa-ti fie cu folos! daca-i stii ce creste inima in mine cand vad ca au si altii rezultate cu monti al meu:)))
si pt ca ai fost cuminte, promit ca in curand voi pune pe adresa comuna de mail o multimeeeeeee de retete luate de peste tot de pe net. sunt si pt simo mimo, d-ale dulci si buneee rau!
voi dotati-va cu fructoza, faina de soia, faina de linte/naut.
promit ca o sa sufere de pofta ceilalti.
al meu e super incantat de cand tin monti, ca gatesc si eu:))).
habar nu am cum e cu tetina aia avent. eu am primit-o impreuna cu bibele si cu adaptorul pt cereala si cu manerele detasabile:))). a primit teo la botez si un set de tetine, tot avent (e marfa scumpa:))), pe care scrie 3+.... marcel a gaurit niste alte tetine:). adica, unde aveau gaurica originala a taiat-o in cruce...si tot nu le sufera teo:)))
mihuta, ia ghici de ce au fost artificii??? de pupincurism ai auzit? ca d-aia nu se dau si de ziua frantei, marii britanii, spaniei, italiei ,etc.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Ali_bia spune:
Ariel ce faci? buhuhuhu in miez de zi? ![]()

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ali_bia spune:
, mai, da' unde sunteti?
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
Ali_bia spune:

Noi plecam afara, vad ca nu este nimeni de juma de zi
, ce se intampla??
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
natynic spune:
Aoleu, am ramas fara stol! Incep sa ma ingrijorez 
Mimo-care-nu-ma-mai-iubesti-si-razi-de-piersicile-mele, sa-i fie de bine lui Teo "sllep-overul"!
Ariel, Sovi, la mai mare! Adica...la mai mic
(cu dieta)
Am fost la Giurgiu, mancat icre, obleti prajiti si salau la gratar, care se racise pana a terminat Iulia de mancat
. Frumos, plin de lume mai ales de la Bucuresti, au amenajat faleza chiar mai frumos decat stiam, trebuie repetir!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
bai nene , de cate fanfare pe zi aveti nevoie ca sa va treziti?
Hai la masa,
am gatit la steamer! A iesit asa , ca de regim.Fiert la aburi, cum sa iasa?
Dar pt Vladut va fi excelent.A papat azi 2 lingurite de dovlecel pe care le-a scuipat de 10 ori din greseala
si tot de atatea le-am adunat cu rabdare si i le-am varat la loc in gura
Dupa care a mai vrut doar 100 ml lapte, banuiesc ca el a crezut ca a mancat 10 lingurite la cat a mestecat/scuipat saracul!![]()
Am recuperat mandra care cum a venit , cum mi-a tras-o.Cica sheet se scrie shit!Cine m-a pus s-o dau la scoala
Noi la 7 plecam in vizita, la curte, sa-l aerisim pe "pumpkin".Poate nu veniti cu vesti, cu poze si cu voie buna dupa atata destrabalare ca pun
pe voi!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze