Puiuti de Randunici 2008!! (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, multumesc pt linkul cu fructoza, o sa comand si eu de la ei. Si multumesc pentru ca mi-ai fluturat dieta pe sub ochi! N-am rezistat si m-am urcat azi pe cantar, si am dat jos deja 1,5 kg! mai am 10.
Eu inca n-am citit cartea aia, acasa gatesc dupa retetele de la tine.daca plec sa mananc in alta parte, raman blocata, ca in afara sa nu mananc paine, orez, cartofi, dulce, nu stiu ce sa fac :))
Azi am fost la rest libanez, si am mancat o supa de linte cu ceva cruditati, si apoi aripioare cu tabule. da maine iar mergem la matusa aia bucatareasa care ne sare cu prajituricile de casa in fatza!

Asa. si intrebare despre tetinele Avent, ce bine ca veni vorba: eu am 2 tetine cu 1 orificiu, de la 0 luni. Credeti ca i-au ramas mici lui Sasha? se poate face inca un orificiu acasa (ca n-am apucat sa le folosesc decat de 2 ori, putin) sau mai bine iau direct cu orificiu variabil?

Clabucica, Mussara bine ati revenit!
Ali, si Sash tine capul asa de multe ori, nu cred ca e problema. Si confirm, la iulia e mai mare arcuirea!

Dalv, sa va bucurati de puiutii vostri, si sa ii vedeti cat de curand acasa! i-am vazut in poze, sunt absolut superbi, tare m-am aemotionat! Ma bucur enorm pentru realizare. Sa aveti parte de multe bucurii impreuna si te asteptam aici la mamicit.

Si am mai vazut pe mailul comun pozici cu printesa Clarinda s-o mananci, nu alta!

Simo, ma bucur ca iti mai tragi putin sufletul, cu David plecat de acasa. Eu nu te inteleg cu teama de aqua park. Crede-ma, e greu pana faci primul pas, apoi e ca drogul cu topoganele alea!! La mine asa a fost.

Monix, m-ai terminat cu ghicitoarea ta! Ghici ciuperca ce-s?
Vad ca teo te obisnuieste incet-incet, cu diversificarea Acum o noapte la fete, apoi 2 la munte, etc... vezi sa nu te constipi, ca e greu cu mamele constipate

Hai ca ma culc, ca vad dublu. Am avut azi (cu copilul, peste tot) o vizita lunga la metro, una la piata, una la restaurantul arabesc, una la sora acasa si una la ikea!! l-am schimbat si alimentat pe Sash te miri pe unde! i-am dat tzitzi inclusiv la carciuma! L-am trezit de 3 ori din somn, ca trebuia sa o luam din loc. Parca a dat strechea peste noi. Si Sash, copilul model, s-a hlizit tot timpul, nu s-a suparat nici macar odata. Ptiu, si am zis ca nu il mai laud! Iar maine, o luam de la capat, ca ne-a invitat unchiu la casa de langa Bucuresti.

Am luat de la Ikea o masuta de laptop si o carte de carpa pt Sash, absolut superba! si am mai luat o tarta "miiiica" si buna pe care am pus-o la conge, pt cand o sa sarbatoresc 5 kile date jos. sau 3?

Noapte buna!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI Ginerica Adrian Christopher! sa cresti mare si sanatos! si probabil ca esti botezat la ora asta! sa iti fie de bine!

am vazut toti copilasii.. numai frumusei pe crengutza...nu mai nominalizez ca le-am vazut in decursul acestor zile de cand nu am mai scris, si mi-e sa nu sar pe careva..

Felicitari Ariel si Sovi pt inceputul de Monti reusit!

Ali si Andra sta in extensie... poate mai mult decat Alexandra, si mai ales de cand exerseaza rostogolirile de pe spate pe burta...
nu are stare delic fata mea si plus vorbeste intr-una... tre sa ii fac filmulet sa vedeti ce ii mai merge gura.. cred ca seamana cu taica-su, ca eu sunt mai mutulica..

Simo bv de renuntarea la suzi.. mi-ar placea sa fie si la Andra asa, dar la cat de suzetoasa e ea, mira-m-as..

azi a dormit la greu dimineatza... dupa trezirea si papa de la ora 6 a dormit pana pe la 10.30 si dupa ce s-a trezit si a papat a facut cred ca cel mai big kk de pana acum... ca a iesit dim pampers si pe lateral si pe la spate.. si iar m-a kkcit si pe mine din lateral...

fug sa dau papica la vorbareatza ca s-a trezit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mi-am adus aminte ceva: am si eu o curiozitate cu ce ocazie s-au dat artificii acolo?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'Neata, haide-ti ca dau cafea, ca tot m-am trezit prima

Noi de aseara de la 2, papat 180 ml si sculat abia acum din care a bagat 120 ml lapte, si "vorbim"

Sovi, felicitari pentru Monti reusit

LA MULTE LUNI SI MULTI ANI PENTRU:

Lucas de RalucasS si Jasmine de Dana Singh

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

buna dimineata trezirea!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mihuta, ca doar nu de ziua americii au fost artificii desi a fost ceva halimai si cu asta in herastrau...n-am sa inteleg niciodata de ce serbam noi in fiecare an ziua americii si nu serbam si ziua frantei, germaniei, ungariei()Pai nu?
A fost http://www.antena1.ro/index.php?page=events&id=23645 asta.
Si vezi imagini aici: http://www.youtube.com/watch?v=vyy-d3G3g4k
Sovi, sa-ti traiasca kilu dat departe de tine
Dalvsa dea Dumnezeu sa fie bine, sa fiti sanatosi toti si sa ii cresteti mari.Asta e o minune la fel de mare ca si atunci cand faci un copil, pentru ca esti steaua lor norocoasa si vei fi la fel de mama ca oricare dintre noi!
Ce-o mai face Simonette, ca mi-am adus aminte? Simonette, I'm comming! Numa' maine nu e joi, am niste emotii de mor!
Eu m-am trezit ca s-a intors flacaul pe spate si invers nu stie sa se intoarca si pe spate arde....si uite asa ne distram!
Baite, plimbarici si gratareala placuta!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mneatza...
asta e culmea, sa am bb dormicios, si eu sa am insomnie!

Mihuta, Ali, Monix, multumesc pt felicitari

Deh, Mihutza, n-am avut atatea artificii cred niciodata pana acum. Da ce nu facem noi in cinstea sorei noastre USA

Inshiet, Monix, cu fanfara, ca navaleste stolul pe crenguta deodata! nu de alta, da sa nu cada crenguta :))

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Eeeeeeeee
na ca am trezit pe cineva.Aci gata, fac liniste, promit!
Si dumnealui s-a culcat la lc, dar eu tot gandul la Teo sunt...s-o fi trezit?ofof
Mi-am luat steamer, n-am unde-l pune dar nu-i bai.
Acu nu stiu ce sa fac cu el.Sa pun o feliuta de dovlecel in ditamai harabaia? Sovi tu folosesti asa ceva?

poze

Mergi la inceput

Nu, n-am steamer. Sunt o mare fana a aparaturii de bucatarie, dar pt fiert in aburi, am un fel de sita cu picioruse (de la Fakelman parca) care se desface si asaza in cratita, pun putina apa pe fundul cratitei si aburitoru-i gata. Din motive de spatiu, si eu incerc sa ma gandesc bine daca nevoia e reala sau nu.

peseu:
apropos de incarcat bucataria, ieri tocmai am achizitionat tefloane noi - o tigaie buna si o tava de cuptor. Si alte spatule cauciucate, "belitoare" de legume, etc...

pozici

Mergi la inceput

Hai ca a sunat mandra, era cam zombi.Cica s-a culcat la 5 dimineata si acum abia se trezise.Ma duc sa o culeg!

poze

Mergi la inceput