Puiuti de Randunici 2008!! (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu sunt pe aici bine ai revenit! fetele cred ca sunt la plimbarica...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Maria, ce ma bucur sa te "aud". As atasa si eu niste poze cu fetita mea, dar nu mai tin minte cum se facea. Am chiulit cam mult.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

Mergi la inceput

pai le incarci pe webshots si apoi iei linkul si-l pui aici...ceva de genu [ url = "link" ] poze[/url ] fara pauza

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Da, dar nu mai stiu parola mea de la Webshots .........
Poate mi-o aduc aminte. Mersi mult! Ce-ti face puiutul?

Mergi la inceput

doarme langa mine
tre sa-l duc in patut la el...sper sa nu se trezeasca

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Eu sunt atat de stresata cand doarme, ca are somnul foarte agitat si aproape orice o trezeste. Nu stiu de ce, ca, atunci cand era mica-mica, dormea cu galagie (adica, televizor, oameni vorbind), ca n-am vrut s-o obisnuiesc sa fie asa sensibila, dar ce sa-i fac?
Noaptea are somnul mai adanc, dar ziua ...... Mai ales din cauza motociclistilor se scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bine ai revenit, Laly!!
Eu ca sa n-am probleme de-astea, imi pun aceeasi parola la orice si acelasi cod PIN...
Ariel, raportez : 75 ml in 10 minute in care s-a tot scremut, apoi lasata sa-si desavarseasca "opera", executat kk, spalat si schimbat, apoi inca 110 ml in 20 min...Dumnezeu incepe sa-mi rasplateasca rabdarea
Si mai raportez kk jumate mustar, jumate verde si cam putzitor; nu-i mai dau piersica

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, inca 100 ml, pe langa aia 90 ml:))) tot in 10 minute.acum sta 1 ora sa ragaie:)
mi-am adus aminte ca mai aveam o tetina, dar din latex, de la tigex, tot cu debit reglabil. vezi poate gasesti. eu am luat de la cora, pe cand eram gravida, costau 50 mii lei 2 tetine.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bravo Teo!
In fine...daca mi-ar manca precum azi mereu -cantitativ- nu m-as mai plange, chiar daca stam 20, 30, chiar si 40 de minute...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Salut.
E greu sa tin pasul cu voi in discutii pt. ca voi ce produse aveti acolo, noi aici nu le avem, si nici sa va intreb nu pot si nici a raspunde nu-s in masura, ma simt tare aiurea, va citesc si doar atat.
Incerc sa tot citesc din urma unde ati mai scris despre diversificare , ca tare ma bate gandul sa incep sa-i mai dau cate ceva pe langa lapticul meu , am incercat azi sa-i dau lapte instant de la NAN si s-a gretoset foarte tare si nici sa bea cu biberonul nu stie.
Noi vad ca mergem bine dupa vaccin nimic febra si nici mofturi, asa ca suntem bravi.

Mergi la inceput