Puiuti de Randunici 2008!! (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu e contraindicat ardeiul gras, mie pediatrul mi-a zis sa i-l bag de la inceput, cand om face supa.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

-de o ora!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am revenit, ca am adormit strumful

uite aici doi prieteni ai lui Tudor!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

atunci ii bag si ardei peste vreo doua zile...
la fel si la sucul de mar, as mai adauga un fruct, dar nu stiu care...

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ne-am intors de afara, am hranit strumful, am bucatarit, apoi m-am hranit pe mine si pe strumful mare, pe sotz:))) au hapait amandoi, iar eu am ras tot.
meniul de azi: dimineata: piersici si la 1 ora iaurt zuzu 0.1% cu 2 feliute de graham
pranz: piure de dovlecei cu cascaval ras si condimente + ciuperci facute pe tigaie cu ceapa si marar+salata mare de ardei, castraveti, rosii, ceapa, cu ulei de masline. delirrrrrr!
seara: habar nu am. mai am de la pranz:)

naty, cu avent, tetina in 3 "trepte", pe nr. 3. a mai ras si acum tot 210 ml, in 15 min.:))), dar dimineata a papat numai 80 ml.

referitor la medicament, fetele, mea culpa! am zis sa incerc. am incercat, am renuntat! nu mi-am imaginat ca ma poate capia in halul asta.
de azi am inceput sa beau infuzie de seminte de marar si deja vad efectul!!! am niste tzitzi mari si pline!!! cu cat nu stiu, dar voi afla in curand!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Bravo, ariel, marar mai bine decat Metoclopramid! Eu cand am luat medicamentul ala am crezut ca am murit si am ajuns in iad! Iau tetina Avent 3 ! O merge si la alte bibe sau trebuie sa iau si bibe Avent? Ca, nu de alta, dar acum la pranz am stat 45 de minute . Ce-i drept, dupa pragul de 100 ml, fata a adormit si am pacalit-o dandu-i prin smon si am ajuns la 190! . Bun, poate incepe sa pape iar mai bine, dar mie personal chiar nu mi-ar dauna daca ar face-o si mai repede...DELOC nu mi-ar dauna...Uite, e 4 ceasul si n-am mancat...Barbatul mi-e cu trebi plecat...dar a facut aprovizionarea, dragutul...si m-a si pacalit...L-am pus sa faca sucul fetii, am precizat morcov cu mar; dar merele se terminasera si a pus juma de piersica si nu mi-a zis...iar s-a strambat fata de am zis ca ma pocneste...dar de la a treia lingurita a inceput sa deschida ciocul si cand nu i-am mai dat a inceput sa zbiere foooaaarte suparata

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

...cat despre meniuri, nu tin eu Monti dar sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca-mi dai niste idei stralucite ce sa mai fac de mancare! . auzi, dar carne nu e voie deloc?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Meeeyyy...voi ati disparut toate...am si mancat...sotul plecat...la TV NIMIC interesant...Iulia doarme...ma duc sa ma culc!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

si eu bantui pe aici, naty . doar ca fac naveta la bucatarie, ca fac ceva de mancare

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, am voie carne, dar eu am ramas cu "sechele" dupa sarcina...stii ca vomam de fiecare data cand vedeam carnea! acum, nu mai vomez, dar mi se strange stomacul... al meu sotz e vegetarian, asa ca fac pt amandoi, in felul asta mananc si eu mai sanatos si alex la fel...
am mai strans niste retete delicioase monti, dar trebuie sa le aranjez, ca sunt alandala, asa ca fetele montignace, in cateva zile vin cu idei noi! naty, poti sa te inspiri din ele, sunt foarte accesibile oricui si daca sunt compatibile si cu stilul tau de viata...de ce nu???

cat despre tetina avent...am o veste proasta! se potriveste numai la biberonul avent, care...stai jos??? costa 450 000 lei, iar setul de 2 tetine 200 000 lei!!! eu l-am primit, ca nu dadeam atatia bani!!! ideea e ca teo s-a invatat cu el si vrea NUMAI din el... . tetina nu e nr 3, este una cu 3 tipuri de liniute I, II si III, care se tin in dreptul nasucului. el bea laptic de la mine pe II, apa pe I si lapte praf pe III...bibe mai are si un maner de care sa tina bebe si un adaptor pt cereale/suc, ma "citeste" tzuchi?::))))

stai sa caut link...ceva de genul asta:

http://www.trei ursuleti.ro/biberoane-copii/biberon---kit-de-antrenament-pentru-varsta-intermediara-890/

aici se vede nr III de la tetina:

http://www.trei ursuleti.ro/biberoane-copii/biberon-330-ml-cu-tetina-cu-orificiu-variabil-(de-la-3-luni)-899/

fara pauza dintre trei si ursuleti:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput