Puiuti de Randunici 2008!! (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cleme, ce ai patit???

am bilete la mare!!! uraaaaa! abia astept! zicea tipa de la agentie ca e "cam liniste" in statiune, dar noi cu 2 copii mici asta si vrem...cica e super hotelul si mancarea, camerele cica au 2 paturi uriase, queen size, iarca pct negativ e personalul, care e rece si distant.... sincer, nici nu vreau sa apara vreo camerista d-aia, prea fierbinte:)))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sint obosita, tracasata si plictisita si cu un copil care plinge continuu!!! Am zis ca daca au iesit dintii am scapat dar de unde, acum plinge pt ca ii cresc (cred), roade tot ce prinde, nu doarme, nu mananinca, varsa si tot asa Si gata am ajuns la limita! Desi imi dau seama ca in comparatie cu altii nu am mari motive de suparare nu mai pot, am ajuns sa ma gindesc ca poate nu sint facuta sa fiu mama, dar nu mai suport sa aud plinset de copil! Plus discutiile destul de dese cu Lucian, plus pb financiare, citeodata am impresia ca nu se mai termina pupici si sper ca miine sa fie mai bine.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme, -maine TREBUIE sa fie mai bine!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hop si eu inainte de culcare...asta ca sa nu se termine ziua si sa va mai zic vreo doua repede ca maine poate nu voi mai fi asa "deprimata"si o sa-mi vina a va ierta.
Iata deci ce am de spus:
http://www.terapii-naturiste.com/plante/legume/morcov.htm
la adresa de mai sus gasiti cam toate cele despre morcov si va puteti convinge ca sucul de morcovi este indicat in tratarea diareei si nu a constipatiei. De asemenea din 3 pagini de linkuri accesate , in 90 % din ele acelasi lucru scrie...diaree=morcov fiert sau suc de morvov crud
De asemenea, Capraru editie veche pagina 196 pe randul 5 de jos in sus asa (era vorba de tendinta la diaree sau constipatie in alegerea sucului de fructe):diaree:merele, morcovii, afinele...constipati:portocale, struguri, pere
Mi-am amintit si de unde stiu ca o lingurita are 5 ml....de la masura de panadol.Puneam 5 ml in masura si ii dadeam Teodorei cu lingurita ....era fix o lingurita (de inox , ce-i drept )
Sucul de fructe nu se pastreaza pt mai tarziu nici pe masa, nici la frigider, nicicum.Are calitatile necesare numai proaspat stors.
S-a facut 12 noaptea , a inceput o noua zi deci redevin o zina buna
Natyai scapat
Arielfelicitari pt bilete.Ati rezolvat cumva si cu pasaportul ca de nu, sa stiu sa salvez pagina cu explicatiile si cu programul din Iorga pt data viitoare cand vei intreba
Blakaimi pare rau de tot sa aud ca e baiatul bolnav.Multa sanatate!
Luny, am fost la artificii.N-am vazut nimic in afara de o manifestare tipic romaneasca , prost organizata, etc. TTR cum zice tatal unei prietene.Asta s-ar traduce prin Tigani,Tarani si Restul La 10 am abandonat pentru ca Vladut era in crize si oracaia mai tare ca Brenciu ...ne-am retras pe ritm de manele rasunand dintr-un Volksvagen care a mers in spatele nostru pe alee pana la sosea unde o politista incurcase toata circulatia.Olala, ce frumos e-n tara mea! Cand am parcat in fata blocului am auzit si primele bubuituri de artificii dar n-am vazut decat stele verzi de nervi!
Acum va pup si va doresc noapte buna

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, azi am facut 2 luni jumate
Din nou o zi fara kk , desi i-am dat debridat, sa te tii maine urlete din cauza colicilor . Asa am patit ieri, nu facuse kk nici alaltaieri si ieri a fost jale. O zi linistita, una urlatoare, una calda, una rece...
fetele, multumesc pentru raspunsuri, nu constipa, dar se pare ca nici cine stie ce rezultat nu are, dupa cum a zis Steluta.
Naty, nu m-am suparat, luni mai ajung in Romniceanu, inca nu stiu la ce ora, sa-l intreb pe randunoi. El e in concediu de studii pt. doctorat si are treaba la Academie si, ca sa nu stau in casa, merg si eu cu el si-l astept in parc pana-si termina treburile.
Kitzy si eu care credeam ca la noi e rau. Cu statul pe burtica si la noi e la fel.
Of Blankar, imi pare tare rau, sanatate multa puiului si curaj, o sa treceti cu bine si peste asta.
Ariel, spor la slabit!
Cleme, capul sus!
EU nu-mi fac probleme ca randunoiul ar calca pe bec, desi l-am cam tinut la respect, fiindca pic lata seara daca fata e frichinita, fiindca e mai tot timpul cu mine, mai ales acu ca e in concediu.
Ce-as mai pleca si eu pe undeva, dar suntem in plop cu banii si ma tem si ca e prea mica Andreea. In noaptea asta pleaca ai mei la Moldova pentru we. Ii invidiez. Poate o tulim totusi in august pe undeva. Mi-ar fi placut sa se faca totusi intalneala de la Brasov, dar dupa 15 iulie, ca sa iau si eu banii.
Apropo, ati inceput sa primiti alocatiile pt. bebei, dupa cat timp?
Pup si noapte buna.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Grafice de crestere 0-20 ani aici:
http://www.parinti. com/modules.php?name=Grafice fara pauze

(fac fituici pt sot. el doarme. asta apropo de cat ne ajuta barbatii. Si eu luni incep licenta si nici prezentare n-am facut, nici n-am revazut lucrarea, nici nu mai stiu nimic si MI-E FOAMEEEEEEEEEEE. credeti ca o praji de casa- pachet mare e destul de "monti "pt ora asta? )

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO

Mergi la inceput

mimo, cea , iart-o pe naty!!! si pe mine:))) nu am rezolvat cu pasaportul, dar a notat al meu programul din iorga si pe pagina lor voi intra. oricum, am decis ca al meu sa prezinte buletinul la vama si sa trec eu copiii pe pasaportul meu. oricum, la anu' trebuie reinoite pasapoartele noastre, asa ca nu are rost sa-si faca el unul nou acum, eu la anul, sa trecem iar copii pe al meu, bla bla.
era sa mai scap o intrebare, dar am sters-o repede:)))

eu de morcov asa stiu, de la dr. pediatra si din experienta proprie...asupra mea si a plodului nr. 1. la nr. nu am testat inca, cu toate ca dr. pediatra mi-a zis sa-i dau 1 lingurita pe zi, daca mai face kk tot la 3 zile. din momentul in care am introdus formula la completare am vazut ca face zilnic, asa ca am renuntat la ideea cu morcovul
mi-am adus aminte ca am vazut si o formula de lapte cu morcov, tot pt nekkaciosi, nu tin minte care...
acum, cred ca depinde si de organism....

cleme, azi sigur va fi mai bine! rabdare si...m-am gasit eu sa dau sfaturi, eu care era sa o iau pe aratura cand era alex mica, pe motiv de urlete infioratoare interminabile...

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

gata, ma duc sa nani, ca-mi fac ochii in cap ca la jocurile mecanice!! se vede ca am luat meto...chestia aia, putin mai devreme! de maine nu mai iau!

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol. aveti cafeul facut

ma bag si eu in discutiile voastre. asa stiam si eu de la unii altii...ca morcov in diaree. oricum nu m-a interesat tare mult subiectul ca eu sunt omul tabletutelor si nu al plantelor, vegetalelor...remediilor "sanatoase".
mierea este intezisa copiilor sub un an. aveti mai jos doua linkuri despre Infant Botulism

http://kidshealth.org/parent/infections/bacterial_viral/botulism.html
http://www.hc-sc.gc.ca/hl-vs/iyh-vsv/diseases-maladies/botu-eng.php

si da, este adevarat ca foarte multi copii (mai ales in romania) au fost hraniti cu miere in primul an de viata...si este adevarat ca au crescut mari si frumosi...dar la fel de adevarat este ca noi nu am crescut cu scaune de masina si am supravietuit...iar la copii nostri le-am luat...si nu am fost vaccinati pt hep B si nu am contactat...dar pe copiii nostri ii vaccinam...si am crescut bine mersi cu lapte de vaca dar la pruncii nostri nu le dam...asa ca poate ar fi bine sa nu dam nici miere de albine.

ariel de mult am vrut sa iti zic de metoclopramid si efecte secundare. mi se pare aiurea sa recomanzi un medicament nu pt efectele sale benefice si pentru efectele adverse. aveam la servici colegi care se fereau sa il administreze cand cu adevarat se cerea administrat...si mai nou proaspetele mamici (care vorba aia...nu mananca fasole si varza ca deranjeaza puiul...si nu beau lapte ca e risc de alergie la copil...si nu se uita in soare sa nu faca bebe insolatie de la ele...nu iau antibiotice absolut banale ca vezi Doamne trec in lapte)...iau aiurea un medicament pentru efectul lui advers. daca nu e lapte in tzatze nu e...

iar de pe frontul sudic...suntem grasi si frumosi...pe mine ma paste o laringita naspa rau de tot. incerc sa ma abtin de pupacit bursucul...dar stiu ca pana la urma nu scapa nici el. M-a enervat ingrozitor Panadolul pt sub 6 luni ce l-am luat. L-au facut idiotii cu vanilla si cirese...un vis pentru un sugar care inafara de tzatza lu' mamasa nu stie nimic...si mie mi s-au bulbucat ochii de cat de puternic e gustul...nu e de mirare ca mi l-a scuipat Patrick intre ochi...asa ca acum doar sper sa nu imi faca febra daca ia vreun bug de la mine.

azi noapte iar s-a infipt un idiot cu masina intr-un stalp de electricitate...drept urmare s-a intrerupt curentul...un vis intr-o casa neincalzita central...unde doar un calorifer electric incalzeste dormitorul...Slava Domnului ca azi noapte au fost 9 grade afara si nu 2 ca in noptile precedente. oricum, am remorcat bursucul din patutul lui si l-am plasat in patul matrimonial...spre fericirea lui cand dimineata s-a trezit intre mami si tati...sigur...si fericirea parintilor care au fost gratulati cu zambete delicioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Wow! A zburat tot stolul de pe crengutza!

Sunt in pauza de calcat, dar vreau sa ii spun ceva lu' Cleme : stiu ca iti vine sa te pitesti undeva si respiri in liniste, si poate asta ti-ar fi leacul...Dar daca nu poti, incearca sa te linistesti un pic macar, pentru ca eu sunt convinsa ca starea de agitatie a Dianei e direct proportionala cu a ta. Nimic nu e de nerezolvat: cu sotul tau poti discuta calm, atunci cand veti putea amandoi atinge starea respectiva, bani se gasesc cumva, insa bucuria pierduta a traiului vostru impreuna cu Diana nu se m poate recupera. Si pana la urma, nu asta e important? Sa fiti fericiti toti trei?

Incearca sa gasesti calea de comunicare cu Lucian, calm, sa cautati solutii pentru niste probleme care il afecteaza si pe el, fii sigura si linisteste-te pe cate posibil! O sa vezi ca si Dianutza o sa fie mai bine...Tine-o in brate, vorbeste-i, ea nu stie cum sa se exprime altfel: probabil o dor dintii, probabil ii e cald, te simte si pe tine suparata, si devine totul un bulgare de zapada rostogolit la vale care devine din ce in ce mai mare! si liniste multe iti doresc!

Am facut destul pe desteapta , poate mai intru la urmatoarea pauza de calcat, sa va mai plictisesc nitzel .

EDIT: gramatica, bat-o norocul! Sunt in pauza doi de calcat si aici e linisteeee...si io la emisiune NU MA BAG!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput