Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
magdita spune:
Eleny, mergi la maternitate si chiar daca nu e Tutu, cu siguranta Ioana sau Bogdan sunt. Iti pot scoate firele si ei fara probleme. Tot miercuri poti sa iei si biletul de iesire si concediul medical. Mergi in hainele de strada, nu e nevoie sa te schimbi in pijamale.
Georgia, legat de durerile de care povestesti, eu nu am avut decat durerile uzuale de ovulatie si cele de cm. Nimic diferit.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
eleny79 spune:
Mai fetelor cum sa nu fie el ca eu vreau sa stau de vorba cu el sa-mi spuna ce am de facut?(bine ca stiu clar dar sa-l aud pe el ce zice)
Ca asa ma duc aici in Cta sa-mi scoata firele si nu mai bat drumul pana la Bucuresti!
Concediul medical mi l-a dat deja si biletul de externare.
Cu voi cind a stat de vorba sa va zica ce a gasit si ce e de facut in continuare?
Hai ca ma apuca nervii pe Tutu asta ca in ziua operatiei eram asa de disperata de ce auzisem de la Ioana ca am mers asa cum eram pe sapte carari la cabinet si nu a vrut sa ne primeasca acolo sa stam de vorba.
Sper totusi sa-l gasesc la spital....ca nu plec de acolo pana cand nu vorbesc cu el.
Ooof mai Coco stia Tutu ca te duci la monitorizare si nu ti-a spus ca pleaca??
fireyes spune:
Georgia, eu cred ca sunt un caz mai diferit decat majoritatea, m-am refacut f greu, cu adevarat in vreo 2 luni. e adevarat insa ca una din gaurici a fost transformata in taietura de vreo 4-5 cm, asa ca poate de aia...
durerile (ca la ovulatie, ca la cm) au continuat in astea 2 luni, dar nu la aceeasi intensitate ca inainte de laparo...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
luca2008 spune:
Georgia , eu am dureri de ovare dupa laparo si
tratamentul cu diphe.si mai nou au reinceput durerile de burta din timpul menstruatiei.
A avut dreptate doc. cand a spus ca dupa tratament trebuie sa ma
grabesc spre FIV. fetele frumoase!
IuliaDoamne ajuta!
georgia_c spune:
eleny , fata de ceea ce deja ti-au spus fetele , indicat este sa il astepti si pe dl dr , car din stiinta mea va veni sigur la scosul firelor (la mine asa a fost) , si sa-l intrebi ce urmeaza , functie de diagnostic
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
io nu aveam dureri de ovare inainte de laparo , decat in preajma ovulatiei ...adevarat ca acum sunt in preajma ei , dar parca durerea e mai intensa ... sa ma doara , ca suport , numai sa fie de bine ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
jasmine30 spune:
Eleny, trebuie sa vorbesti cu Tutu despre ce ai de facut in continuare.
Trebuie sa stii cum sa procedezi. Oricum, asa cum am mai discutat eu te sfatuiesc sa faci cu cineva mai experimentat in FIV decat Tutu. Asa cum am citit pe net se pare ca el este cam la inceput cu FIV...
Speram sa venim weekedul asta la mare, as vrea sa imi iau si vineri liber dar nu cred ca seful asta al meu o sa ma lase datorita noilor schimbari...
Offf fetelor nu stiu ce sa fac... Sa reincep lupta pentru bebe sau nu... Imi e asa de frica...
Daca pierd sarcina din nou (am mai pierdut deja 2), daca nu e Tutu la cabinet in acea perioada cand voi ramane eu ?
Voi stiti cazuri concrete de fete care pierdeau sarcinile si au reusit sa duca o sarcina la bun sfarsit cu Tutunaru? Ca mie imi e cam frica si de tratamentul lui minune pentru mentinerea sarcinilor....
Va pup pe toate si Eleny va asteptam maine seara pe la noi !
COCO2255 spune:
Am fost vineri pe 04.07 in Z18 am avut doi foliculi pe OS unu de 28 si unul de 20,mi-a zis sa fac pregnyl 5000 u seara,a doua zi fufu si luni la control.Pregnylul l-am facut vineri seara.
Nu am stiut ca nu e in tara si nici nu mi-a spus.Asta e!
Spuneti-mi cum aflu acum daca sunt insarcinata si cand ca nu mai am rabdare.
Mi-am luat si termometru(electronic) 37.7 - 37.5 e bine?
magdita spune:
Coco, nu retinusem ca ai facut pregnyl. E foarte bine ca l-ai facut, insa un eventual test de sarcina trebuie facut cam in ziua in care ar trebui sa iti vina cm, pentru ca mai devreme iti poate iesi fals pozitiv si te bucuri degeaba. De endometru ce ti-a zis? Crescuse?
Jasmine, sa inteleg ca tu ramai insarcinata usor, insa nu tii sarcinile? Eu citisem tot pe forum ca au fost destule cele care pierdusera mai multe sarcini, insa cu ajutorul dr.T au reusit sa aiba copilasi pana la urma. Bafta multa !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
diafera spune:
Buna dragi aspirante,
Vad ca multe dintre voi faceti Pregnyl.. si mai ales gasiti medicamentul imediat cum va recomanda doctorul. Si eu sunt pacienta dansului, nu mai sunt aspiranta, sunt insarcinata in 16 saptamani si mi-a recomandat Pregnyl pentru scaderea fluxurilor pe arterele uterine. Am cautat Pregnyl innebunita in Bucuresti si nu numai.. si abia am gasit sa fac pana la urmatoarea consultatie cu el. Spuneti-mi si mie, cum gasiti atat de repede aceste injectii? Am inteles ca nu se mai importa de mult timp!
va multumesc, Aura
succes la bb-ei