Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Feli...multamim mumos de cafelutza
Va pup pe toate sa aveti o zi buna!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

salutare de la mare ... ei glumesc .. sunt la munca .. visez si io ...
yeahhhh ... aerlilian, stii cumva pana cand este dr matei in concediu?.. tare ma incurca ...ca l-am zapacit pe sotulica sa faca spermograma , acum o sa aibe motiv sa-mi scoata ochii ca are el dreptate ... hmm .. naspa

aseee .. am fost azi la monitorizare , si daca aveam vreun dubiu , dar nu aveam , mi s-a reconfirmat , ioana , mana dreapta a lui tutu, este o bombonica ,atenta , draguta si amabila...
am reusit sa-l gasesc si pe ousorul crescaret , caci pe dreapta am unul de 19 cu E=10.2 in z15, .. frumos e ca am un sirag de ousoare mai mici (mei sa fie am inceput sa benzinesc ca la tinerete )sunt in schemaca io asa ovulam mai tarziu , caci am ciclu de 31 zile .... pt fetele interesate , dr t , va fi sigur la munca , nu stiu joi , insa vineri asa mi-a zis ioana , ca o sa fie la monitorizare

felix , daca nu ai fi tu , nici virtual nu as bea cafea , ca de cand cu endometrioza asta vreau sa o elimin

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,
Feli, bun ceiutul de cretisoara.
Georgicule, super tari valori soro! Doamne ajuta sa reusesti luna asta, sa scapi de stresul refacerii spermogramei si al Dipherelinului. Asadar, la monitorizari in spital ramane Ioana cand e dr.T plecat. F bine, era tare aiurea sa ramanem in plop cu monitorizarile cat timp lipseste dr.T .
Madutz dragutz, imi pare bine ca ai intrat sa ne saluti, sper sa fi iesit din butoi si sa participi la discutii. E Feli prezenta cu jordeaua sa animam subiectul.
Aerlilian, sper ca te simti mai bine.

Pup fetele dragi si va urez o zi excelenta

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aerlilian, poate e o stea norocoasa acolo sus si sari peste spermograma... desi ma indoiesc ca ar fi probleme dat fiind ca celelalte au iesit ok.

Magdita, tu te gandesti sa mai faci Dipherelin in toamna? eu tin minte ca atunci cand am vorbit cu tutu zicea ca e ok sa-l fac si la 6 luni dupa laparo, ca eu pe vremuri imi propusesem sa stau 3 luni in incercari naturale si dupa sa bag hormonul. acum, schimbandu-se situatia, ma gandesc daca are vreun sens sa-l mai fac in cazul in care nu iese fiv...

Georgia, imi vine sa te pup! stiu cat zbucium e in perioada asta, de dupa confirmare diagnostic. Amely a reusit cu naturiste, mi se pare ca in a doua luna dupa laparo, un program facut de ea. cred ca il am salvat pe undeva daca nu ai dat deja de el.

Felix, in fiecare dimineata astept invitatia ta la cafeluta, unde, recunosc, nu sunt cuminte, ca beau o cana adevarata, cu tot cu endo. ma mai abat si eu de la calea cea dreapta

Mada, taaare cumintica te-ai facut! nu-ti mai "auzim" glasciorul...

Ubi, ce face samburelul?

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetele,

felix, multam de tratatie.

georgia esti pe drumul cel bun. Sunt convinsa ca in curand ne anunti vestea cea buna.

eu nimic nou, astept sa vina sambata sau duminica sa vad daca ma invadeaza rushii sau nu. Exact cand trebuie sa-mi vina mie ciclul eu voi fi la Paris, de sambata pina marti. M-am gandit ca daca nu-mi mai vine deloc, atunci o sa-i pun bebicului un nume de frantuz. O sa sune frumos.....

auziti, ziceti-mi si mie implantarea se face la cat timp dupa ce ai ovulat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Am si eu o mare rugaminte la voi. Imi poate spune cineva pe unde are cabinetul doctora Vladutu......... acum Ivanutu.
Am fost trimisa de Tutunaru la dansa, dar nu stiu unde are cabinetul si astrazi am programare.
Va multumesc!

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

fireyes, pupa-ma micuta...nu te retine , ca si-asa io sunt mai pupacioasa ...l-am zapacit pe sotulica , de-abia astept sa apara bb sa-i pupacesc piciorusele
trimite-mi si mie ce ai despre amely , ca e binevenit , salvez in calculatorul de servici , ca numai de servici nu e , am si detalii despre oligospermie

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Noname, eu nu stiu unde e, dar aici sunt niste date (adresa, tel):
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=104144&whichpage=4

poate dai un tel sa te asiguri...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

fara nume (noname) , dr vladutu are cabinetul pe langa universitate , pe langa spring time , asta daca nu si-a schimbat locatia intre timp ... insa sun=o si intreab-o pe dansa

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Noname, eu stiam ca are cabinetul undeva in cartierul Militari. De ce nu o suni si o intrebi pe ea unde are exact cabinetul si cum ajungi?

Felix

Mergi la inceput