Sotului meu i-a aparut azi o umflatura mare la ceafa (e cam cat un ou de gaina), ff dureroasa, in partea stanga-spate a capului, cred ca e un ganglion. Are febra (max 39) de 2 zile si se simte foarte slabit.
Am fost la medicul de familie si nu ne-a dat nici un diagnostic, l-a trecut in concediu medical si a zis sa revina peste cateva zile, probabil e o infectie virala.
Intrebarea mea e daca aveti idee ce poate fi si eventual vreun sfat pentru a-i calma durerile.
Multumesc anticipat!
daca e atat de mare si face sifebra sa nu fie cumva un abces.
mai bine mergi la camera de garda chirurgie sa-ti puna un diagnostic si daca e abces sa-l si dreneze eventual.
daca e atat de mare si face sifebra sa nu fie cumva un abces.
mai bine mergi la camera de garda chirurgie sa-ti puna un diagnostic si daca e abces sa-l si dreneze eventual.
Multumesc pentru raspuns, Zmotocel!
Din pacate nu putem merge la urgente sau in alta parte pentru ca l-a vizitat ieri medicul de familie, cum aici unde locuim noi e totul informatizat si apare automat in reteaua medicala, ne-ar trimite politicos acasa. Putem sa "sarim" medicul de familie daca starea se agraveaza, din fericire nu e cazul ptr ca de aseara nu mai face febra si deja se simte mult mai bine.