Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

am pus in cos si bluza galbena. nu dau inca comanda, mai pe seara, inainte de a o finaliza o sa anunt aici, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Merci frumos ! sa vad ce imi raspunde Clau, ea sta f aproape de mine si ar fi mai usor, daca nu o sa te rog pe tine...

Mergi la inceput

ok. intru mai incolo sa vad ce ati decis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetele, nu ne-am mai vazut de mult. Sper ca ma mai primiti inapoi. De cand cu bb imi e greu sa mai intru si e si mai greu sa umplu cosul. Nu prea am timp de nici o culoare.

Am incercat sa ii iau lucrusoare copilului dar nu am gasit mare lucru la capitolul asta.

Cand apar oare preturile rotunde? Ca atunci am o scuza sa iau orice ca e ieftin.

pupici si spor la comenzi

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Andreea, eu am inca problema cu produsele personalizate. Jur ca nu e nici unul personalizat. Am luat fiecare produs in parte si nu e nici unul..... Banuiesc ca e vreun produs epuizat care imi pare in cos disponibil si de aceea nu ma lasa sa apas pe je valide... Am scos produse, am bagat la loc...nu vrea si pace. Sunt mai mult ieftinaturi de 1 euro si lenjerii...nu stiu, poate o fi de la ei.

Daca reusesc sa descopar care e produsul dau comanda... ca imi zice ca nu pot comanda mai mult de 3 produse personalizate daca nu...

Mai bine pune-le in cos la aissa sau da tu comanda si pune setul de cesti cadou, am pus codul mai sus si ala fiind voluminos nu prea vad cum sa vina in punga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele,
a comnadat cineva de www.maty.com/Soldes.aspx?ref=00000104&page=2" target="_blank">aici...sau numai mie imi fug ochii aiurea ....ma tenteaza tare mult,dar nu stiu daca ce scrie in decrierea produselor e si adevarat....sau macar sa arate produsele ca in poze

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Kokiy, si pe mine ma tenteaza cercelusii astia http://www.maty.com/bijou.aspx?ref=64H955.4, ca fii-mea si-a pierdut un cercel si nu prea mai gasesc ceva interesant. Dar mi-e teama ca se "pierd" pe drum.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ok, merci, incerc sa gasesc ceva voluminos de pus...
Aissa tu pe unde stai ? ca sa stiu daca as avea cum veni spre tine...

Mergi la inceput

Rahova (Sebastian, Petre Ispirescu). Nu suntem asa departe, cu Clau m-am intalnit anul trecut pe la Moghioros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Alina si eu eram curioasa sa vad daca a primit cineva comanda de bijoux

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput