hidrosalpinx 2
Raspunsuri - Pagina 14
ela.d spune:
am si eu o intrebare, vsh-ul mare poate fi de la hidrosalpinx?
e recomandatlaparo pt scoaterea trompei inainte de fiv? care trebuie sa fie distanta intre laparo si fiv? 2-3 luni?
mara72 spune:
ela cu privire la vsh nu stiu ce sa iti raspund. In cea ce priveste hidrosalpinxul, o majoritate covirsitoare a medicilor recomanda scoaterea trompelor inainte de fiv, e mai bine insa sa ai mai multe pareri inainte de a lua o decizie atit de radicala. Iar de la laparo la fiv se lasa min 2-3 luni
Blanche25 spune:
Luiza, sactosalpinxul este un hidrosalpinx mai mare de 3cm. Oricum nu mi se pare ''e bine'' pentru ca sansele de o sarcina extrauterina cu acea trompa este mare, plus ca acel lichid ucide embrionul si mai tot ce prinde (ovul, spermatozoizi). Oricum tu ai o trompa buna, eu personal cred ca e mai bine sa clipsezi trompa bolnava, (ale mele erau inchise ambele la capatul de la ovar de la infectie si le.am scos). In rest cum ai analizele?
Eu stiu ca VSH-ul crescut poate fi de la infectii, dar nu stiu daca creste si de la hidrosalpinx
Mara, Hera, ceva simptome fetelor? Va tin pumnii stransi dar sunt sigura ca veti reusi

luiza1318 spune:
blanche25 ms mult de raspuns, celelalte analize urmeaza sa le fac la "noul" medic am sa il intreb si pe el daca este nevoie de clipsarea trompei....dupa care vreau IA
tamaryllis sper sa ma lamureasca "noul" medic ce este sactosalpinx-ul asta
, prin ce metoda se verifica functionalitatea trompelor?...sau se vede tot la laparo?
scuzati-mi intrebarile astea...dar nu prea sunt cunoscatoare..![]()
iza
Cocolyso spune:
Luiza cel mai bine se verifica trompele la laparo (este mai putin invaziva decat HS) si daca constata ceva poate remedia pe loc.
Problema hidro, sacto etc ......este ca se poate reface.
Mara din ce am citit eu asteptam un rezultat pozitiv de la tine.
Blanche spor la tratament!
Eu sunt in faza in care incerc inseminare (pe trompa stanga) daca luna asta va fi pe stanga fac o inseminare.
Insa am si eu o intrebare ce sanse am totusi daca dreapta nu e ok?
Planul meu e daca nu reusesc cu inseminare sa fac laparo sa imi scot trompa dreapta si din nou fiv.
Va pup.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Blanche25 spune:
Coco de cand nu te.am mai vazut!!!!!
Iti tin pumnii sa faci inseminarea si sa fie cu succes, trompa dreapta nu influenteaza cu nimic daca tu ovulezi pe stanga cu trompa buna
. Tin pumnii stransi si sa vii cu o veste buna!
Mara, Hera, pe cand testam?
Eu am niste dureri de cap de la procrin.....oribil..niciodata nu mi.a placut durerea de cap....
Pup u all
hera01 spune:
Testul abia vineri , am crampe si intepaturi in ovare,uter ca si cum mi-ar venii blestematii , in viata mea nu m-am uitat asa de des in chiloti ca acum
merg la wc cam la jumatate de ora .....
in rest sunt ok![]()
mara72 spune:
Hai hera ca nu mai vin rusii, iti spun eu, cel putin un an de-acu incolo asa ca poti sa arunci tampoanele la tomberon
. Cred ca fac si eu un test pe vineri ca nu mai pot
, e greu tare sa astepti, cind ma injectam era mai usor.
blanche cit mai ai pina incepi stimularea?
cocolyso hai ca va fi bine, iti tin pumnii 
pup si restul fetelor
perl spune:
Intrati pe link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128486
sa cititi si povestea mea cu hidrosalpinxul!
Nu va pierdeti speranta!
Blanche25 spune:
Perl super vesti, felicitari!!! deocamdata esti un caz unicat, ma bucur tare pentru tine si in curand sa ne anunti de un test II.
Hera, Mara 

pentru vineri, sa vedeti amandoua dublu!!!

Maine ma duc la dr, iar eco dupa 14 zile de inhibare. Va mai scriu maine, incerc sa nu ma gandesc la dl. chist de 5cm din dotare care sper sa nu fi crescut.
Va pup