Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Tecky, sa scoatem agitatele??? Vine Raluca? Wow!!!
Madina, ma bucur ca ti-ai mai adus aminte si de noi, credeam ca esti suparata sau ai patit ceva de n-ai mai scris. Iti doresc o nastere cat mai usoara si dupa nastere sa reusesti sa-ti faci timp si de noi cand poti ca sa ne povestesti si sa pui poze!

Adriana 34+ AMR 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor plec acum la spital.Sa-mi tineti pumnii.Va anunt ce se intampla!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Fetelor plec acum la spital.Sa-mi tineti pumnii.Va anunt ce se intampla!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 1 ZILE

Tecky, bafta!!!!

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 46 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Atb, de ce sa fiu suparata? NUuu, doar ca Adrian nu imi mai lasa timp deloc, a crescut si trebuie sa fiu cu ochii pe el tot timpul se catara peste tot si face ce nici prin cap nu iti trece, acum am avut timp fiindca nu am mai plecat si eu la plimbare cu el... De citit am mai citit dar cu scrisul am stat mai "prost"...

Cristina, nu imi faceti inca galerie ca poate mai sta bebe in burtica vreo cateva zile...

Hai ca ma duc pe mailul comun sa iau un nr de telefon ca sa va anunt cand se intampla nasterea...

38+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua dragele sufletului meu,

Am ajuns si noi acasa acum cateva ore. Inca nu-mi vine sa cred ca traiesc clipele astea...

O sa-mi revin si o sa va povestesc totul, chiar daca doare cum n-a durut nimic in viata asta. As fi preferat sa ma taie cineva in mii de bucatele si sa puna sare decat sa-mi vad copilul suferind asa. Dar...a trecut...Dumnezeu ne iubeste si ne-a dat sansa sa fim o familie.

Iar voi...voi sunteti fiecare in parte o minune. Nu exista cuvinte care sa va multumeasca pentru prietenia extraordinara pe care mi-ati oferit-o. Va iubesc pe toate si va multumesc din tot-tot sufletul. Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru o familie de mamici atat de frumoasa! Va iubesc, dragele mele!
Vreau sa spun si eu felicitari mamicilor si bun venit comorilor dragi! Sa fiti sanatosi cu totii!

Ma inec in lacrimi, asa ca o sa ma opresc aici momentan. Nu inainte de a spune un mare multumesc Adrianei (Capri) pt iconita si apa sfintita.

Sa stiti ca Gini e bine (din pacate astazi n-am mai apucat sa trec pe la ea). Dar aseara am urcat eu si am stat de vorba si am incurajat-o. Mai ales ca mie doctorii mi-au spus lucruri bune despre bebelina ei. Sunt convinsa ca Irinuca este doar un bebe mai mic si atat.

Va pup...incerc sa pun pozici in album, sa va aratam cel mai luptator omulet din univers!

SUN mamica minunii luptatoare THEA PATRICIA (16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Nu pot sa intru pe mail, am uitat, la parola terminatia este "te" sau "tze"?

Sau fetelor, pe cine pot deranja cu mesaj cdupa ce nasc sa va anunt... Dati-mi si mie un PM cu un nr de telefon ca sa il am memorat, please!

38+ cu si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, bine ai revenit!!!! NE-A FOST DOR DE TINE!!! MA bucur sa aud de Galu ca e bine...

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Laura, bine ati revenit!!! Va pupam cu drag si asteptam pozele!

Tecky, tinem pumnii!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetelor, inca nu am apucat sa citesc din urma dar am vazut ca a aparut Laura si m-a bufnit plinsul... doamne ce dor mi-a fost de tine si ce ingrijorata am fost pt voi...
nu cred ca pot sa exprim cit ma bucur ca sunteti bine si acasa...
Laura si noi te iubim

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Jovana , chiar ma agndeam la tine zilele astea ....Am crezut ca ai nascut de n-ai mai dat niciun semn. Offf!!! Tot nu ati scapat de muncitori???

AMR 46 ZILE

[/quote]

Nici gand sa nasc.... am auzit eu ca racusorii sunt cam incapatanati... se pare ca asa e... ne dau de furca... se lasa asteptati nu gluma :)
Cat despre muncitori nici vorba sa scap pana la toamna... dar dupa ce nasc nu mai ma intereseaza asa de tare ca o sa stau la mami.
IIIHHHH..... ma omoara caldurile astea ... m am iritat si pe fata si pe picioare de la atata transpiratie.....
Pupici...pupici

oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt

Mergi la inceput