Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MADA da mie nu-mi trebuie nicio contractioe, daca ar fi sa nasc si fara ele....ar fi bine. ma refeream la BH. ca vad ca fetele de august (unele) se tot plang de ele.
eu ma consider o norocoasa cu sarcina asta a amea, serios! fara probleme. daca ar fi asa si nasterea....
Nicio veste de la AMIRA????

aaa si mi-a dat un tratament cu ovule gynozol. pentru scurgeri.cat e de nasol cu scurgerile astea??? ca nu mi-a mai luat lama sa vada de ce natura sunt. trebuia? Intreb si eu ca o nestiutoare ce sunt, nu radeti de mine.

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ruxandra gr 1 la placenta eu stiu ca e f bine.
Legat de greutate eu v-am mai zis nu va mai stresati ca nu o sa aiba bebe 6 kg la nastere deci poti sa nasti natural linistita.
Legat de ca e mai mare sau nu decat varsta sarcinii si asta flucuteaza Ari mereu era mai mare si s-a nascut la 41 de sapt deci nu inseamna neaparat ca vine mai devreme sau ceva.
Nu pricep de ce ti-a zis ca nu ai nici o sansa de nastere naturala daca bebe are 4 kg cumnata mea a nascut cat se poate de natural si fetita a avut la nastere peste 4 kg.
Ma bucur ca e bine bebe si sincer nu te mai stresa asa ca nu face bine daca totul e normal si a zis ca bebe e bine fii calma realaxata si zen.
Eu data trecuta nici BH nu prea eram sigura ca am si sincer nu m-am stresat, daca bebe e bine sarcina merge bine cum am mai zis nu te stresa.
Legat de ovule pt scurgeri aici iti da numai dupa ce face analiza si eu am folosit sarcina trecuta niste crema si ovule si am fost ok dar numai dupa un set de analize acuma nu mi-au mai dat ovule sau ceva ci numai crema pt exterior sa folosesc.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
7 Days Overdue...hopefully this is the last week...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diarux stai linistita ca mai ai timp sa cumperi hainute pt bb Andrei.Este foarte bine ca nu ai contractii pt ca daca ai avea ti-ar scurta colul.Ma bucur ca bb este bine si cred ca abia asteapta sa te cunoasca. Super poezia ca de obicei.
Mariana mi-a placut cum ai aranjat poeziile Ruxandrei.
Camy si Bujo sa stapaniti sanatoase rochitele!

DIDI SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Buna fetelor,

Felicitari noilor mamici, Anka, Gini, Gabriela, Map, refacere rapida si bebei cuminti si papaciosi.

Myra bine ai venit la odisea noastra, sarcina usoara in continuare, stai linistita si o sa ajungi cu bebe la termen.

Didi punem orchestra la treaba . Sa ai o nastete usoara.

Tecky succes maine la doctor, totul sa mearga bine, poate apare Raluca.

Mada, succes si tie maine, poate poate se hotaraste bebe Amira sa vina pe lume.

Diarux, felicitari pentru poezioare, sunt foarte reusite. Nu stiu cu reusesti sa fi asa de inspirata. Eu dorm pe mine tot timpul, nu stiu de ce ma simt asa obosita si fara chef.

Pentru noi maine e ziua cea mare. Inca nu m-am impacat cu ideea ca o sa fac cezariana dar ce mai conteaza. Bebe oricum nu s-a intors corect, seamana cu tati, are probleme de orientare. Tot impinge cu capusorul in oasele bazinului in partea dreapta.

Fetelor care sunteti pe ultimii metrii, nastere usoara si sa citim numai vesti bune.

Daniela 39+ Nicholas

Mergi la inceput

MADA cum esti tu o scumpica si ma linistesti mereu!!!
ea nu a zis ca nu pot naste natural la 4 kile, dar a zis ca la greutatea asta, ar trebui sa fiu mai inalta ca sa nu fie probleme. oricum ea este adepta nasterii naturale, deci va merge pana la limita ca sa ma ajute sa nasc asa. e bine ca imi inspira incredere.
si am mai vazut pe perete in cabinet un ditamai calendarul cu fiecare gravidutza trecuta in dreptul zilei cand ar trebui sa nasca. si eram pe acolo si eu!!asta mi-a dat incredere. ca ma gandeam ca o prin intr-un mare concediu pe la sf lui august. ce ma sperie e faptul ca se renoveaza maternitatea in curand (poate totusi dupa ce nasc eu).

si nu mai inteleg o chestie. v-am mai intrebat eu si inainte. deci UM este 23.11.2007. conform calendarului, DPN este 29 august sau 30 am mai gasit eu pe undeva. BUUUUN. Cand am fost prima data la eco, doctorita a zis de la inceput ca DPN este intre 20 si 25 august, si si-l mentine .cum o fi calculat ea? ca nu mi-a pus alte intrebri. Nu ca ar fi o problema...dar ca sa stiu. si de asta am interebat si daca e posibil ca BB sa se nasca mai repede daca arata mai mare deja. Stiam vca baioeteii sunt mai ...lenesi (din miturile nasterii). da vad ca la noi in odisee, e exact pe dos. fetele au stat mai mult in burtica.
Oricum sunt constienta ca fiecare bebe si mamica sunt unici si nu se poate generaliza, dar intrebari pot sa imi pun , nu?
oricum, MADA esti o dragutza ca mi-a raspuns.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ruxi, nu te stresa !!! Bebeii au ccapul mai mare decat restul corpului...Ma bucur ca la tine s-a intorc bebe, nu cred ca mai sunt sanse acum sa isi modifice pozitia. Eu , da, am contractii dureroase, in genul celor de la mentruatie, dar nu ma stresez...adica le-am avut de la inceputul sarcinii. Stiu ca fiecare organism e unic si reactioneaza in felul sau , plus ca doctora mea mi-a zis ca nu exista niciun fel de probleme cu al meu col pana acum, adica e luuuung si inchis!!!! Sper ca am reusit sa fiu cat de cat coerenta...

Mariana, a iesit foarte frumos site-ul cu poezici!!! Hmmm...deci ai o salteluta care merge usor spalata , pentru infasat. Aici, toate sunt standard, practic nu ai de unde alege, difera doar pretul!!!

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 46 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Morcoveatza iti tinem pumnii maine sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Morcoveatza, bafta maine!!! Sa ai parte de o nastere usoara si te asteptam cu vesti sa ne spui cum a fost si sa ne pui poze!!!

Ruxi, la eco , calculeaza DPN -ul in functie de masuratorile pe care le fac ei. Uite , al mine bebe e mai mic. Pe mine ma streseaza asta, cu schimbatul DPN-ului in functie de eco. Totusi DPN-ul oficial este cel calculat dupa UM. Bebe, oricum vine cand este el pregatit de "marea intalnire" cu lumea exterioara

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

Tecky, cum a fost plimbareala???

Adriana ( ATB), eu chiar ma pregatisem sufleteste de o mare confruntare cu multimea de babe si mosi ( daca m-ar auzi bunicii mei cum vorbesc nu m-ar recunoaste drept nepoata lor), dar, spre fericirea si linistea mea sufleteasca mea nu a fost nevoie...

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

TECKY nu cu hainutele ma stresez eu .desi...nici de alea nu am. da chiar nu am luat nik, nici pentru spital macar. dar am timp asa ca...

MORCOVEATZAchiar ma uitasem pe lista si am vazut ca este aproape de termen dar nu te mai zarisem pe forum. Bine ca esti bine. iti doresc nastere usoara si asteptam vesti.
CRIS foarte coerenta si la subiect ca de obicei!!!

Mergi la inceput