Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 20
mobriq spune:
Alina mai bine fara fasole. Io m-am abtinut cat alaptam ca stiam ca mie imi provoaca gaze. Depinde cum reactionezi si tu. De pofta poti sa papi o lingura-doua si sa vezi daca Rayan protesteaza.
Monica 33+ si Eduard (05.04.04)
Nati spune:
Buna fetele,
Sun, bine ai revenit, ma bucur ca Thea este bine sanatoasa.
Doamne prin ce cosmar ati trecut si voi.
Sunteti o familie reusita, iar pitica e o scumpa, sa va aduca numai bucurii, si sa aveti parte in viata de tot ce va doriti.
Pupacim luptatoarea mica!
Ralu 79, crede-ma ca nu mai am timp de stat pe la calc, nici nu mai apuc sa citesc din urma.
Cum ma asez la calc parca are senzori, incepe sinfonia.
Matei e bine sanatos, papa ca un fomist, nu prea ne place in patut, mai mult in brate, si urla daca nu-i dam ascultare .
Ai sa vezi tu cum are sa fie, nu ai sa stii ce sa faci prima data, mai ales la inceput vreo luna.
Noroc cu sotul ca facem cu schimbul, el sta noaptea, si eu stau ziua cu juniorul, altfel pic rupta de oboseala.
Pup fata!
Pe 9 iulie avem primul consult la medic, si eu si juniorul, abia astept sa vad ce zice medicul de evolutia urlatorului .
Am plecat, sa mai fac cate ceva prin casa, acum ca doarme adanc, ca dupa nici o sansa.
felicitari noilor mamici, bine ati venit pruncuti frumosi pe lume!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dana81 spune:
NEATZA!!!
Incepe weekend-ul deci vin si bebelonii, multi frumosi si sanatosi
FELICITARI TECKY, SA-TI TRAIASCA MINUNEA SA FIE PAPACIOASA SI CUMINTE
Eu m-am trezit la 5, aseara am montat patutul pe la 12 si dimineata cand am dat cu ochii de el nu am mai putut dormi de emotii...am si un vecin care de la 7 , asa ca sper sa recuperez in timpul zilei. La 15 maduc la cosmetica sa imi fac pedichiura si sa mai retusez ceva la fata...o sprinceana, o mustata...sa nu se sperie bebe...
Mai am ceva de facut si apoi fac poze la patut....
MADA pt tine, de data asta sa fie dupa cum vrei tu, PUPICI
RUX super tare poeziile, cum iti vin tie pe banda rulanta...o sa gangureasca Tudor numai in rime
Eu cate proasoape tb sa car cu mine la maternitate?
Am luat aseara pampers nr 2, acusi parca imi pare rau ca tb sa iau 1, nici nu mai stiu...
35 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI