*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(52)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ginye, sa nu te aud!!! Nu se va termina rau, nu se va mai termina rau pt. nimeni de aici!!! Si eu am contractii, mai ales noaptea, ma trezesc cu burtica ghem si tare, tare!!! Daca nu te doare, nu intra in panica! Eventual insista sa ti se faca cerclaj ca stiu ca ziceai ca si tie ti se scurteaza colul!!!
Cum iei Scobutilul??? Imediat dupa No-spa? Nu are nimic daca le iei asa repede? Si cate iei pe zi? Te intreb pt ca si eu mai iau cate un Scobutil seara, la o ora dupa No-spa!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo si mie imi curge destul de des sange din nas, nu f mult. Si gingiile imi sangereaza de cate ori ma spal pe dinti.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ginye55 ai grija si nu face efort, precis ca la cum te simteai dimineata ai zis sa te apuci de ceva treaba , asa- i ?

20+ si mamica

Mergi la inceput

Diana mie mi-a zis gineca sa iau nospa si scobutil impreuna, de 2 ori pe zi.

Futuremother chiar nu am facut absolut nimic. Mi-a ajuns experienta neplacuta traita ca sa ma potolesc definitiv. Plus ca sunt sub ochiul vigilent al mamei care nu ma lasa sa fac nimic. Durerea m-a luat din senin. Cand s-a potolit bebe cu loviturile au incetat si contractiile.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ginye, stai in pat, linistita si suna-l pe medic daca se mai repeta.

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Flori76 ma bucur ca termini cu ginypralul..eu sper sa nu aud marti ca fac alta serie de pregnyl ca ma sui pe pereti!
Diana imi sta gindul la cartofii prajiti de la Mc de 3 zile!
Ginye55 si eu am contractii toata ziua, iar noaptea am impresia ca burta e contractata non stop..offf.
Si eu vreau recoltare de celule stem...sper sa avem si banii si sa se poata!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

loren@ zice ca ar fi o posibilitate sa se recolteze si pt primul copil, stii mai multe ?

20+ si mamica

Mergi la inceput

Ramo si te-ai gandit la vreo clinica pentru recoltare? Eu sunt cam indecisa. Nush ce sa fac.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Dragele mele,
Revin si eu pe listuta dupa o absenta destul de indelungata. Sa nu fiti suparate pe mine ca nu sunt mai activa! Va citesc cat de des pot si sunt cu sufletul alaturi! Pupici pentru toate burticile si felicitari tuturor!

Drama Catalinei m-a impresionat profund. Nici o mamica/femeie nu merita sa treaca prin asa ceva. Ma rog la Dumnezeu pentru ingerasii ei si pentru ca ea si sotul ei sa gaseasca puterea de a merge mai departe si de a o lua de la capat.

M-a impresionat de asemenea si solidaritatea de care ati dat dovada. Putina lume ar fi sarit in ajutorul cuiva asa cum ati facut voi pentru a gasi medicamentele necesare Catalinei. Tot respectul meu pentru gestul vostru

Fetelor, am vazut ca multa lume intreaba de centuri. Eu am un pliant cu asa ceva, dar e acasa, asa ca mai multe info va pot da cand ajung acolo. De principiu insa inntrebati in farmaciile Centrofarm, pentru ca eu de la ei am pliantul si ei comercializeaza asa ceva. Nu stiu daca in toate farmaciile, dar cred ca puteti face comanda daca e cazul. Din ce stiu eu au mai multe modele si am auzit ca ar putea exista unele contraindicatii, in sensul ca putand asa ceva se slabesc muschii spatelui (nu dati cu pietre - doar am auzit si mi se pare destul de ciudat, dar mai bine va spun si fiecare decide), asa incat va sugerez sa vorbiti cu un medic ortoped inainte de a le cump#259;ra, mai ales cele care aveti deja probleme cu coloana. Cum ajung acasa va spun daca aflu ceva in plus din pliant.

Despre noi ce sa va spun. Suntem bine, miscam de zor chiar si noaptea, si asteptam morfofetala II pe 15 iulie. Am avut cateva zile destul de incordate din cauza unor analize la secretie care au iesit aiurea, dar in cele din urma s-a dovedit a fi "doar o greseala de laborator", motiv pentru care a trebuit sa le refac si totul a iesit ok.
De ingrasat, am pus foarte putin pe mine - numai 2 kg, desi am mancat absolut normal, si nici in primul trimestru nu am avut greturi nasoale ca sa slabesc din cauza lor.
Acum abia astept sa o vad pe bebe!

Va pup pe toate si aveti grija de comorile din burticile voastre!
Iulia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Celulele le va recolta medicul meu, Dr. Dan Secara de la Cantacuzino, ele vor fi examinate si depozitate de catre Cord Blood Center.

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput