Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 7
ilia_99 spune:
sigur ca efectele adverse depind de la om la om, valabil si pt noi mamicile care alegem cum nastem si valabil si pt bb-i care pot fi mai rezistenti sau nu. am citit si eu ulterior tot ce am gasit despre efectele epiduralei si le-am adus in discutie pt ca mi-as fi dorit sa le stiu dinainte, asa nu m-as mai fi speriat atit de tare. nu era copilul meu, dar eram implicata afectiv si, in plus, eram acolo ca s-o sustin nu ca sa ma sperii.
asa ca e bine sa stim cit mai multe!
cind am nascut eu baietelul din cauza atitor pb nici n-am avut timp sa discut cu dr despre epidurala. doar l-am sunat dupa 10 ore de travaliu si i-am zis ca nu mai pot. atunci a trimis anestezista. dar, sigur, nasterea prematura a alta treaba!
23+
ilia_99 spune:
laureta, ma inclin! daca ai avut vreo reteta secreta spune-ne si noua, pleeeeeeease.
esti.... OAU!
23+
nushulica spune:
laureta puteam sa jur ca bebe pe care il tii in brate nu e al tau cum de ai reusit cu 20 kg sa arati asa la cateva zile dupa nastere nu pricep...poate ai plecat de la 45 nu de la 60 ca mine
oricum felicitari!!!si sa nu pui poze si dupa nasterea asta ca sigur o sa ne deprimi , cel putin pe mine, ai inteles?!!!
andreutac fix asta e si pb mea...cumva trebuie sa iasa bebe chiar daca nu-mi convine nici asa nici asa vedem noi pana la urma
eva am murit de ras cand am vazut mata aia
24+ DAVID
ilia_99 spune:
fetele, v-am pupat. vb miine, caci tot n-am net acasa. poate vin azi sa-l repare.
aveti grija de voi!
23+
kid2003 spune:
Laureta, ok...dar sa te uiti la reclama aceea (cred ca e vb de Fundatia Vodafone sau ceva de genul), fetita aceea seamana cu fetita ta, negresit. Poate e cu 2 ani mai mare. Si eu zic sa o lasi pe ea sa decida, la cum arata cred ca va fi asaltata tot timpul cu cereri sa devina manechin!
bb2
CD27 spune:
Laureta, Kid are dreptate, papusica ta e superba, ar i asaltata de oferte daca ar intra in lumea reclamelor
Am pus si eu niste poze din concediu, sa vedeti burtoi
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Mimihoo spune:
hielou,
sunt cu spatele intepenit de atata stat pe scaun la servici, desi ma mai plimb, dar fara rezultat, se pare.
inca citesc capitolul trecut si ca sa nu uit incep prin a raspunde :-)
pisicile par mai bine, adica pot manca una langa cealalta, dar inca nu pot sta. sigur se sperie cand se vad :-)); felicic o sa fac o poza sper in weekendu' asta si o sa pun pe flickr sa vedeti. o sa caut sa le prind intr-un unghi bun :-)).
am citit mesajele cu cerclaj/ col intredeschis. Mie dr. Mendez mi-a spus ca nu vrea sa-mi faca ca nu e atat de grav (era deschis la interior), dar sa nu fac efort si cat mai mult sa stau intinsa in pat. a, si fara sxx. Ceea ce am facut. mai mult, mi-am luat 1 saptamana de concediu de odihna si am stat acasa in pat. si s-a inchis.
cu crema anticelulita, e o distractie. ma dau si cu vichy si cu lineance si NIMIC. dar ma simt cu constiinta impacata ca incerc sa fac ceva ... :-) ma bucur ca inca n-am vazut vergeturile.
mai citesc si revin
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
CD27 spune:
Mimihoo, am vazut pozele, sunt facute de tine?? sunt superrrr si am vazut si pisicile
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
bitza2008 spune:
Salutare fetili!
Am reusit sa citesc si eu tot ce sunteti!
Nushu, bine ca ai revenit!Mai astept ceva retete, idei de meniu pt cina!!Eu m-am hotarat sa iau un leagan Fischer Price, nu e asa scump ca pe situl romanesc, nici asa ieftin ca pe situl american.Eu am luat si babygym si iau si leagan, dar nu iau scoica, primesc un cosulet super dragut!Citisem ca sunt unele leagane car pot fi folosite si in loc de scoica pt masina.Ma mai documentez eu!
Eva tare de tot matza!!
Laureta, cand am vazut poza cu tine dupa nastere am zis ca nu raman eu cu 20 de kg pe mine.Felicitari!!Printesa, ti-am mai zis...e superba!!
Eu optez pt nasterea naturala 100% dar..vad cum decurg atunci treburile si imi pastrez totusi ca optiune epidurala si de-o fi nevoie, cezariana.Pe mine cel mai tare ma sperie vacuumul si forcepsul!!
31+LUCAS
AMR 9 saptamani!!! 9saptamani!!!!
andy.p spune:
Hey gagics imi place ce atmosfera super e la noi la odisee.
Eva tareee mata,am ras
Laureta sunteti doua frumoase,abia astept sa o vad si eu pe bb-lina
Eu am luat primul body ptr mamarutza,asa ca pot sa zic ca m-am apucat oficial de cumparaturi.
29+bbelina
laura si andy (07.04.2002)