Mamici norocoase de sept-oct 2008(88)
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
feli, merci ca m-ai lamurit de unde se auzeau bubuiturile aseara 

Cu pepenele... si io la fel, d'aia ma doare si burta.
Si sa va mai zis ce am bagat alaltaieri??? Salata de rosii urmata de juma de pahar de bere, urmat de 2 felii pepene dupa care 2 porumbi
si ma mai intreb de ce nu dorm noaptea...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz
Andrei
AMR 71 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
angelynna82 spune:
Am citi cate ceva din urma
mai sunteti.
Andy
odihnesc cat pot de mult, faza naspa e ca trebuie sa o ajut pe contabila la aranjarea unor acte...pt ca ea a ramas in urma, pe urma am niste situatii de predat 
M-am obisnuit ca sa merg pe jos cateva statii cand plec sau ajung la birou, posibil si de aici sa ma simt obosita.
Multumesc si celorlalte fete pt urari 
Banu buna dimineata si tie 
Noi vom pleca maine dimineata la soacra cumnatei mele si ne vom intoarce duminica seara, tati sper sa ajunga si el tot duminica ![]()
Laureta am vaut poza si arati exceptional iar Inisa e superba 
26+ 
Bebe
Eco
CD27 spune:
Ghici ce-a mancat sotzu aseara....de fapt...ce-a mancat si apoi baut, pepene si apoi a pus sticla de cola la gura ![]()
, pe la miezul noptii il bateam pe spate ca pe bebei sa poate ragai, cand va veni si Mikul atunci sa ma vad eu...probail il va imita pe tati 
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
tzitziri spune:
Neata la toata lumea
,
felicitari fetelor care au schimbat prefixul sau "doar" au avansat intr-o noua saptamana.
La noi toate sunt bune si frumoase. Nusha, avem un program parca putintel mai ordonat, dar nu cred ca ne tine mult, asa ca nu pot spune ca nu mai suntem boemi
.
O intrebare pentru fetele care au dat comenzi la redoute: azi dimineata am primit un mail ca nu am validat cosul de cumparaturi. Stiti de asa ceva?Cele doua comenzi ale mele de pe site apar cu statusul 'EN PREPARATION' (deci deduc ca sunt validate - logic asa ar fi), am introdus toate datele pentru ele, am primit deja mailurile de confirmare, asa ca nu inteleg la ce se refera 'cosul nevalidat'. Voi ati primit asa ceva?sau dupa confirmarea pe mail nu ati mai facut nimic?
26+ 
bebe David
CD27 spune:
tzitziri, din pacate nu stiu ce sa-ti zic, eu facut comanda pe 16 si inca o astept
, fetele cu experienta poate stiu mai bine
eu trebuie sa o anunt pe sefa ca vreau sa plec la 1, tre imi iau inima in dinti, chiar ..stie cineva cum e afara? asa din casa mi se pare ca bate vantul.....si parca vad ca ma pocneste o mare canicula cum ies din bloc ![]()
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
anca81 spune:
CD27, eu sunt pe Kinley azi. Am o sticla de 1 l in fata si sper sa-mi mai treaca greata.
Mie mi-e rau pentru ca ieri ... am mancat ... gogosi ... 11 bucati ![]()
![]()
Iar azi trag si suspin ... 
Kllemi
suntem bine. Tu ce mai faci?
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
freshanana spune:
anca ...11 gogosi ? wow. credeam ca numai eu sunt asa...lacoma si pofticioasa
tzitziri acelasi mail l-am primit de laredote si de 2 ore incerc sa sun la banca sa vad dc au laut banii din cont sau nu. bine de 2 ore intrerupte de somnicul de l ora 11.00 (indus de 1.5 litri lapte f bun)
felicitari fetelor care au schimbat semnaturile
31+ 
AMR 62 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
anca81 spune:
Fresh, nu sunt lacoma de felul meu. Nu stiu ce m-a apucat ieri, cred ca am mancat din cauza singuratatii ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani