indemizatia celui de al 2- lea copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xaba spune:

Poti sa numesti a fura, sau cum doresti, acest lucru nu ma intereseaza. Eu strang informatii.
Referitor la ce a scris ROZI, pot sa iau in considerare doar daca vad formularul complet.
Am mai avut un caz, cand mai tot legistii si avocatii nu nea dat dreptate si totusi se putea, numai trebuia putin documentat. Asta inca, "chiar daca am statut de moderator" nu inseamna a fura". Daca te deranjeaza insistenta mea, ai "dreptul legal si constitutional" de a nu-l citi.
Iar daca tot ai citit, si vrei sa spui o parere, scrie ceva constructiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tot furt se numeste. Nu are legatura cu faptul ca sunt moderator. Ti s-au pus la dispozitie baza legala unde scrie clar ca este ilegal ceea ce vrei tu, ti s-a subliniat cu rosu in mod explicit, daca tu vrei sa faci fals in acte "it's your business" la urma umrei nu e treaba nimanui ca tu vrei sa devii infractor. Ok?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xaba spune:

Daca tot ne tinem de vorba, a strange informatii si a solicita opinii nu inseamna infractiune. Eu nu am cerut opinii despre cum trebuie fentat o lege, ci am cerut opinii despre cum se poate.
Iar in final, pentru ca nu o sa mai revin la subiect, iti spun ca se poate, si este cat se poate de legal - adica fara a fura, fara a face declaratii in fals.

Mergi la inceput

Succes! Cu incapatanarea nu vei ajunge prea departe.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livmar spune:

buna,am o mare nelamurire:daca pe 10 mai a.c.am terminat cic1 si am intrat imediat in c.m.14zile si apoi in concediu fara plata 5zile pana la sfarsitul lunii,aceasta este o problema in a primi dreptul la cic2 incepand cu 10.12.08? as putea sa platesc cumva la sanatate retroactiv pentru cele 5 zile neplatite? in aceasta perioada am dretul la c.o.retoactiv din perioada dinaintea cic1?

Mergi la inceput

Da poate deveni o problema. Teoretic. Practic nu va fi.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odie spune:

Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Bb 1 implineste 2 ani in septembrie cand ar trebui sa reincep serviciul. BB 2 se naste in februarie. Eu nu vreau sa ma reintorc la fostul loc de munca. Daca imi fac transferul la o alta firma din ziua cand ar trebui sa reincep serviciul beneficiez de indemnizatie pt bb2??
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
citat din mesajul lui odie

Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Bb 1 implineste 2 ani in septembrie cand ar trebui sa reincep serviciul. BB 2 se naste in februarie. Eu nu vreau sa ma reintorc la fostul loc de munca. Daca imi fac transferul la o alta firma din ziua cand ar trebui sa reincep serviciul beneficiez de indemnizatie pt bb2??
Multumesc anticipat

Sigur ca da.

Mergi la inceput