Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

SELENE ai inceput sa mananci carne?

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Alina1976

Cu articolul asta m-a stresat soacra intr-o zi, ca vai, ca uite, ca ce ne facem... Eu zic asa, pentru dragutii de autori:

- acum ati descoperit, dragilor, chestia asta? Ca plasticul se foloseste de mult, bine mersi... E plina piata...
- in manualul de utilizare a frigiderului zice sa depozitez alimentele ce urmeaza sa le congelez in pungi de plastic. In ce sa le pun, scumpilor, aveti vreo alternativa? Pungi de hartie, poate? Recipiente de sticla?
- ligheanele de plastic nu sunt bune. In ce vreti atunci sa spal hainele, in ligheane de sticla? Vedea-o-as io o gravida ridicand un lighean de sticla plin cu apa...
- galeata de gunoi e din plastic. Cu ce s-o inlocuiesc?
- caruciorul copilului e din plastic. Sa-i fac unul de lemn?
- la farmacie, paharele de apa sunt din plastic...
- cutiile de medicamente sunt din plastic...
- aparatura electrocasnica (roboti de bucatarie, mixere, storcatoare) contine plastic...

etc., etc. ...

Cu alte cuvinte, s-o lase mai moale oamenii de stiinta...

Am impresia ca aceste articole, care chiar ii baga in priza pe unii mai panicarzi, sunt facute dupa o chestie dintr-un film vazut de mine mai demult. In film, doi medici se ocupau de implanturi mamare cu silicon si zeci de femei platisera mii de dolari pentru a beneficia de aceasta interventie. Pe urma au aparut opiniile contra, cum ca siliconul nu e bun, ca pune in pericol sanatatea si ca sa se treaca la implanturi cu solutie salina. Medicii si-au chemat pacientele si le-au convins sa mai plateasca o data cateva mii de dolari, pentru schimbarea implantului. Ei au avut, astfel, de castigat de doua ori. Ca si cu faza asta, ca se foloseste sticla, ca se foloseste plastic, cineva are de castigat (enorm), si nu noi, aia e sigur...

@mvb, nu, si nici nu ma atrage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Selene,
Edinutza

dedicatie muzicala pentru voi!

www.youtube.com/watch?v=DMiBSt_ODN0&feature=related" target="_blank">La multi ani! click pe link aici

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, nu ca vreau sa va descurajez sa nasteti la spital particular, dar uite ce a scris pe pagina asta SunSmile, care a nascut la Euroclinic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123562&whichpage=3

Pentru cele emotive: nu cititi (io am plans).

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare dragutelor!!!!!
Va multumesc mult pt.urarile de La multi ani!!!este cea mai frumoasa zii de nastere in viata mea,am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu si sunt tare fericita,ma cuprinde tot felul de sentimente,de plans,de dor,de o dragoste pe care inca nu am simtit-o,de bucurie si sa fiu sincera si de nerabdare!!ma-au sunat de la centru de sanatate si mi-au spus ca pe 4 agust am programare la eco!!va fii a doua eco la 11-12 sapt,caci prima a fost la 5,5 jum....abia astept!!
Le urez un bun venit tuturor frumoaselor gravidutze!!!

7

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am facut rapid capitol nou de pe userul meu ca nu am timp de logari/delogari, sunt pe fuga: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123578

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Selene si Edinutza sa fiti sanatoase si voi si bb.
Eu abia am sositde la stomatologie si lenevesc, ca de obicei.
Fetelor, eu am sa intru in comisie curand ca am aproape 90 zile de cm si ....asta este...am mai avut cm la sarcina pe care am pirdut-o in dec. 2007.

Michelle ce atenta esti tu cu fiecare in parte
Puptoate fetele si felicitari noilor burtici
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

HAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!
Alinuk esti o scumpa!!!multumesc mult!!!este foarte amuzant!!!am sa le arat si prietenelor mai tarziu si sotului cand vine acasa!!!

7

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Selene si Edinutza sa fiti sanatoase si voi si bb.
Eu abia am sositde la stomatologie si lenevesc, ca de obicei.
Fetelor, eu am sa intru in comisie curand ca am aproape 90 zile de cm si ....asta este...am mai avut cm la sarcina pe care am pirdut-o in dec. 2007.

Michelle ce atenta esti tu cu fiecare in parte
Puptoate fetele si felicitari noilor burtici
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

buna la tote burticutzele
mai fetelor nu am intrat si eu 2 zile si ati scris o gramada ca de azi dimineata de pe la 12 (ca atunci ma trezesc eu ) ma tot chinui sa termin ca ati tot scris v-at pus motorase la tastatura?

la multi ani si multa sanatate pentru selene si pentru edi si sa aiba parte de copii frumosi, destepti si sanatosi

intrebare:
am fost la dr mea ginecoloaga (care are cabinet particular si nu lucreaza la nici un spital) saptamana trcuta pe 25.06 pentru consult si sa vada daca e bebe sau nu. bun am facut eco si mi-a zis ca bebe e ok dar ca uterul meu e retrovers (dat pe spate) dar ca dupa nastere o sa isi revina
dilema mea e ca mi-a zis sa ma duc iar la control abea pe la inceputul lunii august ca pana atunci nu am de ce sa ma duc doar daca vreau sa vad eu pe bebe
nu e prea departe o consultatie de alta mai ales la inceput?
a da si mi-a zis cand merg la control in august sa am analizele facute
ce analize??? ca nu mi-a dat nici o trimitere si nu stiu noroc ca dr mea de familie le are cu gravidutele

duminica plec la mare pentru 6 zile si d-na dr a spus ca e ok atata timp cat nu fac insolatie, sper ca atunci cand ma intorc sa nu stau vreo 3 zile la recuperari

a si apropo de ingrasat eu am cam 1:62 inaltime si cam 67 kg si dr a spus sa nu iau mai mult de 12 kg dar se pare ca va fi foarte greu deoarece mananc mult de ex azi pe la 06:30 eram prin bucatarie prin oale, le faceam un control ca al meu sot s-a cam speriat ca am inceput sa fac ture?

si in final dar nu in ultimul rand am vazut pozele sunt frumosae si va doresc la tote bebei cuminti si sarcini usoare
ps. DN la mine este 16.03.1984

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"

Mergi la inceput