Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Selene_Bunny
O intrebare:
Avand in vedere ca ma asteapta TT pe la jumatatea lui iulie, asa, si ca am facut echografie pe 20 iunie, credeti ca este cazul sa repet echografia, eventual cu mai multe masuratori, ca sa fie mai recenta cand ma duc la TT? Ca, daca da, tre' sa sun pentru programare, la cat de ocupata e lumea...
DT si TT se fac in felul urmator: eco. la care sa masoare pliul nucal si sange luat in aceeasi zi sau cel tarziu a doua zi. Ai grija cum le corelezi. E foarte important.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Selene_Bunny spune:
Multumesc de ajutor, fetelor!
Pe listuta am vazut ca suntem o gramada, dar eu pe unele fete nu le-am vazut scriind deloc pe aici, ce-o fi cu ele?
Ma gandeam si eu la angajator, dar... am asa un feeling ca la mine se va lasa cu... pressing si alte alea... :D De asta tot aman... Ba mi s-a spus "sa fim cuminti si sa nu facem prostii", dupa tonul vocii, se prea poate sa se fi referit la copilas... :D
Cred ca spun dupa triplu test si alte analize...
Selene_Bunny spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
DT si TT se fac in felul urmator: eco. la care sa masoare pliul nucal si sange luat in aceeasi zi sau cel tarziu a doua zi. Ai grija cum le corelezi. E foarte important.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Andreea, pai nu mai iese bine. Pentru ca:
Pliul nucal a fost masurat la 13 saptamani si o zi, acum am 15 saptamani si o zi, conform informatiilor citite, orice masuratoare dupa 14 saptamani este inutila si irelevanta.
Echografia de masurare a pliului nucal a fost in data de 20 iunie. Doctorul mi-a dat trimitere pentru TT si mi-a spus: "ne vedem peste o luna". Peste o luna, calculat din 20 iunie, o sa fiu undeva la 17+ saptamani. Pe biletul ala scria: TT intre saptamanile 16 si 18.
Amu' ce sanse am eu sa prind programare la ginecolog exact cu o zi inainte de programarea la TT? Mici, zic eu, dar voi vedea...
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Selene_Bunnyquote:
Originally posted by andre_ea
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Andreea, pai nu mai iese bine. Pentru ca:
Pliul nucal a fost masurat la 13 saptamani si o zi, acum am 15 saptamani si o zi, conform informatiilor citite, orice masuratoare dupa 14 saptamani este inutila si irelevanta.
Echografia de masurare a pliului nucal a fost in data de 20 iunie. Doctorul mi-a dat trimitere pentru TT si mi-a spus: "ne vedem peste o luna". Peste o luna, calculat din 20 iunie, o sa fiu undeva la 17+ saptamani. Pe biletul ala scria: TT intre saptamanile 16 si 18.
Amu' ce sanse am eu sa prind programare la ginecolog exact cu o zi inainte de programarea la TT? Mici, zic eu, dar voi vedea...
K. M-ai pierdut.
Suna dr. sa te lamureasca, e cel mai in masura.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
12+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
cristi_2003 spune:
michelle- la 17.30 am programare, dar pe la 2 plecam incet catre tg mures.
fetelor, pana nu anuntati in scris angajatorii nu puteti bebeficia de nici un drept pt gravide. raluca - nici de indemnizatie nu ai parte daca nu anunti in scris. trebuie sa fii luata in evidente ca gravida - pe telefonul fara fir nu se poate...
eu care eram constipata sapt trecuta acuma am revolutie in burtica - visine si iaurt: o combinatie fatala!!!
13+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
BillyBilly spune:
Michelle nu eu am fost la dentist...maselutele mele sunt super fine!
nu mai stiu cine spunea ca a avut plimbari pe acolo
eu am scapat, chiar inainte de sarcina mi-am facut un detartraj si deocamdata nu s-a inflamat nimic...nici n-a sangerat.
Off-topic (scuze fetele
)
mvb hai sa-ti spun pe scurt care-i baiul...te-am invitat si pe mess, poate ne nimerim online amandoua odata, deocamdata intr-o ora plecam la mare si mai venim duminica. Deci, am vrea sa ne mutam in Botosani dar deocamdata avem de finalizat pe aici treburi, de vandut firma, ceva proprietati, etc. Pana sa ne mutam am vrea sa gasim un teren pe care sa ne construim o casuta. Intrebarea mea catre tine era sa-mi indici si mie niste cartiere, periferice, unde curtile sunt maricele (peste 500mp) si sunt utilitati (gaze, apa, canalizare, curent). Momentan caut preturi pe net sa-mi fac o idee si m-ar ajuta daca as cauta fix pt anumite zone care se potrivesc nevoilor mele. Ca sa intelegi toata ideea, ne dorim natura cat mai multa, dar si utilitati, drumuri de acces cu masina, etc. Crezi ca poti sa-mi dai o directie?
Vom veni si la fata locului prin august, deocamdata ne informam. Merci mult!!
Pt PM nu intri in profil, ci in "mesaje private". Se gaseste in meniul din partea stg a paginii DC, jos de tot, dupa "profil personal" si "foloseste punctele".
week-end placut la toate fetele!!
ne auzim luni!
Catalina
15+ 
Bebelusa
Michelle81 spune:
Billy billy-scuze am sa corectez mesajul.era tuchi123.hormonii astia
sper ca nu te-ai suparat pe mine!
13+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Selene_Bunny spune:
Billy, mai bine te-ai muta la Cluj... :D Desi e un oras foarte scump... Dar se cumpara masiv terenuri acum, in afara Clujului, in Floresti, mai precis...
Dor mi-e de Ardeal... :((
RalucaAlexa spune:
Va rog nu va luati de Moldova - de fapt, hai sa nu vorbim de regiuni deloc (desi cre ca eu am inceput :))) ). Desi am trait in Ardeal cea mai mare parte a vietii mele de pana acum, iubesc moldova si moldovenii si tot ce inseamna ea/ei...
deci Billy, e bine si aici la noi!!! :)))
13+
galmita mea
justme25 spune:
Fetelor...cand imi sterg nasul observ mai nou firicele de sange. De ce se intampla asta? Azi am vazut pentru prima oara..
Justme
13+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1