Agatha Christie

Agatha Christie | Autor: BeLucci

Link direct la acest mesaj

imi amintesc cum in liceu citeam cartile ei pe nerasuflate, si nu bine terminam o carte ca incepeam alta! va place agatha? ati citit? imi place cum reface o crima, si o desluseste ...crosetand:D pe protv este serialul miss Marple, si il vizionez cu mare placere:) voua va place filmul?sper ca nu a mai fost deschis subiectul acesta:) ca eu cam am talentul sa deschid ceva...inceput:D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, sora-mea are toata seria Agatha care a aparut in Romania nu mai stiu la ce editura. Am citit si eu o gramada pe langa ea. Mi-a placut cel mai mult Crima din Orient expres, de fapt toata seria Poirot e super! iar astea de la Protv cu Miss Marple, sunt facut super bine, te tin cu sufletul la gura\! L-ai vazut pe ultimul? Cel cu tipu' ala care venise cu amanta si cu fosta nevasta sa se relaxeze cica...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

am vazut dar doar inceputul, pana merg ei la baba aia acasa si danseaza acolo! dar nu pana la sfarsit, nu stiu care e crima!:D cine pe cine a killer-it? banuiesc ca amanta a fost ucisa sau....sotia??spune-mi daca ai vazut tot! este si azi la ora 13:45 la protv! cartea care mi-a placut cel mai mult de la agatha a fost 10 negri mititei:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Imi place ff mult! Nu cred ca am citit chiar tot ce a scris, dar destul de multe. Ea, ROB, Connan Doyle, Edgar Wallace... adevarata literatura politista.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Pai au fost mai multe crime- baba, mosul ala cardiac, nu-mi amintesc numelel lui. Criminalu' era tipu' ala tanar, cu nevasta si amanta, le aburise pe alea, el vroia sa o omoare pe baba ca sa o mosteneasca. Sau sunt senila si incurc filmele, mi se mai intampla...L-ai vazut pe ala de azi?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

La un moment dat dadeau astia si seria cu Poirot, oare o gasim pe DC? Ia sa dam un search...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

am vazut azi dar, pana acolo cand au mers la "drumetie" toti. si dupaia .......sa luat semnalul la protv!! si tu ai patit?? sau ....la celelalte programe era semnal ff buna dar la protv a disparut...am vazut si cateva filme cu Poirot pe tvr2 dimineata erau un timp, dar acum nu stiu daca le mai difuzeaza si daca da la ce ora!! erau faine si alea!!!wai sti ce filme imi mai plac alea cu Hitchok(nu credca am scris bine:D). alea alb/negru! erau mai demulttttt, acuma nu stiu daca mai sunt la tv!va plac??? de fapt au inceput sa-mi placa filmele alb/ negru, nu neaparat cu crime!

Mergi la inceput

am vazut azi dimineata miss marple, in reluare de ieri! nu ma asteptam sa fie maicuta criminala....

Mergi la inceput

Belluci, ca tot veni vorba...am revaut filmele lui Marlyn Monroe...savuroase! Am ramas shocata cand am vazut abia acum, cat de grasa era femeia asta! Si o considerau cea mai sexy femeie din lume! Cred ca asa aratam eu acum vreo 2 ani!Si nu cred ca eram sexy...chiar deloc! ce mult s-au schimbat standardele! Zi-mi si mie, Belluci, ce filme alb negru ai mai scos/vazut. Mie la Hitchcock mi-a placut cel mai mult "Pasarile"...desi acum pare stupid, mai ales efectele speciale...eu mai uit si la seria BD si la Gaitele-ma rog, Cuibul de viespi si la toate seriile alea de filme ceausiste cu inginerul care pleaca sa lucreze la tara, sa rdidice el, mititelu' productia la hectar! Imi plac pentru ca nu aud la fiecrae 2 fraze"fuck" si "p...a" si alte asemenea, nu explodeaza creierii nimanui, nu il bate de il omoara...chestii umane, normale.

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

hallloooo!:) wai apropos de M.Monroe si eu vb cu sotul despre tipa asta si l-am intrebat ce erau aas innebuniti barbatii dupa ea! dar vorba ta rory priveam si eu din perspectiva sec 21 cand trebuie sa fi cat mai schelet ca sa fi....sexy!:)acum 5 secole se "purta" femeia grasa alba si frumoasa(cam cum sunt eu acuma:)):)):)):))), si atunci e putin greu sa ne acomodam cu ce se "purta acuma ceva timp! desii daca stau sa ma gandesc bine....marlyn nu era grasa era genul j.lo(si alte ex) , solduri late dar subtire in talie! ce era atragator la marlyn ....stia sa se poarte sexy! credca e bun cuvantul a te "purta " pt ca trebuie sa sti(sa inveti sa fi sexy), stia sa flirteze si sa fie atragatoare! se si imbraca pe masura...so...imi plac filmele cu ea, dar...nustiu daca ai observat are ochii tristi tot timpul ! sau asa mi se pare mie! pe programul MGM( sper ca am scris corect) sunt filme alb/negru! asta cu bataia in filme si injuratura la 2 cuvinte nu-mi place nici mie!

Mergi la inceput

poate ar trebui sa deschidem un subiect Marlyn Monroe, ca sunt multe de discutat...nu?:) atitudinile ei in anumite momente...etc

Mergi la inceput