Sotul ma pedepseste!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
citat din mesajul lui dana_iulia

Euas fi mai teatrala. Cand intra el in concediu, ma dau bolnava cu capul, sau cu ce o fi, si fie vb cu un dr si ma internez ptr vreo 2 saptamani, fie plec in conced. L-as lasa sa vada cum e sa cresti 6 copii, cu poftele si nevoile lor..., cum v-or arata casa si copii in aste 2 saptamani, Dumnezeu cu mila; si poate atunci simte pe propria piele cum e cu buget limitat...
M-as da tare afectata de accident, si chiar as simula o depresie, hai ca suntem bune la asta, si nici nu trebuie sa ne chinuim prea tare numai la gandul ca putea fi chiar "serios", si nu as mai calca camasi, face mancare, dulciuri si friptane duminica..... as sta in pat si as dormi... Ia sa vedem sotiorul iubitor cum ar reactiona....
Zic toate astea ptr ca sunt convinsa ca sfatul fetelor, cu vb serios cu el privind impartitul bugetului, e epuizat demult.
Sa ne tii la curent... pls. Te pup si bafta! Ptr mine esti o eroina... eu sunt la pamant numai de la 2 baieti plus TATA, tu cu saseeeeeeeee valeu ma ia durerea de toateeee...PUPPPpppppppppp

VLAD-STEFAN si TUDOR-DANIEL

ba eu zic sa dai la teatru.....ca sa fii mai convingatoare!!!
Doamne fereste !!!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_iulia spune:

Felicitarile mele, ai reusit sa echilibrezi situatia...
Postarea mea de ieri cu un micut joc de teatru a facusem pe cand citeam la paginile 3-4... m-am suparat pe rasa barbateasca legata de cei bani... asta ptr ca sunt satula sa tot aud "banii mei-banii tai" de pe la alte familii de cunoscuti, dar ce este drept nu e asa roza treaba ca la voi...
Te felicit deci ptr ca stii sa faci fata, si fara sa minti, unor situatii de genul asta...
tot respectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fomalhauti, eu zic ca daca sotul tau nu ar fi asa calculat, nu v-ati descurca sa mergeti si in excursii, sa oferiti atatea copiilor.

Si la noi tot sotul gestioneaza banii, si tot eu fac mofturi copiilor.
Si din cauza ca stie tot timpul cum stam cu banii, e mai stresat.

Si nici noi nu am face atata, daca sotul nu ar fi calculat.

Iar cu amenda, o platesti tu, intri pe credit la sot, bine ca e fara dobanda.

Numai bine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fomalhauti, eu zic ca daca sotul tau nu ar fi asa calculat, nu v-ati descurca sa mergeti si in excursii, sa oferiti atatea copiilor.

Si la noi tot sotul gestioneaza banii, si tot eu fac mofturi copiilor.
Si din cauza ca stie tot timpul cum stam cu banii, e mai stresat.

Si nici noi nu am face atata, daca sotul nu ar fi calculat.

Iar cu amenda, o platesti tu, intri pe credit la sot, bine ca e fara dobanda.

Numai bine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Ei, dar de plata "in natura" ce zici?

Daca e pe banii mei si banii tai, atunci sa se ia in calcul si alte propritati, cum ar fi unele parti ale corpului.
Daca oferi ceva mai consistent o vreme, poate se mai sterg din datorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu, dupa ce am citit aici, simt nevoia sa ma ridic in picioare si sa-mi scot palaria. In fatza sotului tau, evident. Dupa ce l-au tavalit bine dragutele de fete (pe care le-as invita si eu sa asigure bugetul unui astfel de familoi), omul se scoala de jos (metaforic...) si pleaca la treaba, ca-l asteapta cuibul plin.
Eu stiu cum fac eu doar cu trei copii, cu 6 nu pot face nici exercitii de imaginatie.
Fomalhauti, eu iti inteleg frustrarea; si Tora si-a busit nitel masina si am luat-o in brate si am pupat-o. Am platit si reparatia. Dar am fost cu ea la politie, am completat o declaratie si i-am spus ca adoua oara merge singura.
Prin urmare, omul a gresit, dar eu, barbat sadea, il inteleg perfect. Responsabilitatea lui e mare, iar tu ar trebui, daca ai nemultumiri vis a vis de imparteala banilor, sa initiezi o discutie in care sa va stabiliti impreuna planul. Tinand cont de ambele pareri.
Si acum, daca vrei sa stii, mie imi vine sa rad: chiar nu intelegi ca voi doi nu va permiteti sa nu fiti o echipa? Bine, va mai rasculati, dar voi sunteti sortiti sa imbatraniti unul langa altul.
Bine, bine, recunosc...palaria scoasa e si pentru tine...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da' stii ce-mi place mie cel mai mult? Ca amenda e platita de mult, dar subectu' continua! Asta da, subiect cu succes!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
citat din mesajul lui witeflower

Ei, dar de plata "in natura" ce zici?

Daca e pe banii mei si banii tai, atunci sa se ia in calcul si alte propritati, cum ar fi unele parti ale corpului.
Daca oferi ceva mai consistent o vreme, poate se mai sterg din datorii...

"Oamenii mari nu pricep niciodata singuri nimic. Si e obositor pentru copii sa le dea mereu lamuriri si explicatii"
(A. Saint-Exupery, "Micul print")

Ered ca am imbatranit si m-am tampit ....eu una fazele astea nu le mai inteleg. Mi se par puerile toate sfaturile astea: "joaca teatru, plangi artistic, nu ii mai da acces la "ceva mai consistent" ....Cum adica sa-l santajez cu sexul sa-mi plateasca amenda?!?!?! Sau sa ma prefac ca plang? Pai cine sunt eu? Nevasta-sa sau amanta?
Am gresit....am busit masina.....asta e!! Sunt un adult responsabil (sau iresponsabil mai degraba) si trebuie sa platesc consecintele materiale. Nu sa sufar rusinata si sa ma dau de ceasu mortii ca de unde iau banii. Sotul nu e tata sa ma certe.....ca la fel de bine poate sa o buseasca si mnealui. Nu are doua capete si e el mai destept ca mine.....
Iar amenda se plateste de la buget coane Fanicule, bugetu nostru de familie, ala pt bune si rele. Asa cum amenda lui ar iesi din banii nostri si amenda mea se plateste tot din ai nostri.

Sorry Fomalhauti ca ti-am deraiat subiectul putin dar m-am ambalat hahahaha Vreau sa imi clarific daca m-am tzacanit la cabesa sau nu

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elush_k spune:

eu sunt de parere ca nu ar trebui sa pui atat de mult la suflet cum se comporta sotul tau,pana la urma ai si tu dreptatea ta.Asa cum ai lovit tu masina o putea foarte bine lovii si el.Putina indiferenta nu strica niciodata.si corect,nu e tatal tau ...este sotul tau care se presupune ca ar trebui sa te sprijine si la bine si la greu.Si eu sunt in situatia ta cu banii...nici eu nu m-am intretinut singura deloc ...pana acum.Ca in sepetmbrie fetita mea va merge la gradinita si as vrea sa ma pun pe treaba .Dar tot in domeniul copii ca bona ceva.Nu stiu am sa vad eu.Deci sfatu meu nu te mai stresa

Dragoiescu Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

in_iz, glumeam si eu...faceam haz de necaz, dar se pare ca n-am fost prea explicita. Sa-mi fie cu iertare...
In esenta sunt de acord cu tine, dar si cu rufus...

Si uite Fomalhauti, eu, ca si femeie, m-am ofticat destul de rau pe al meu sot ca a busit masina (nu zic sa-mi dai dreptate). Bine, ca in prima faza m-am bucurat ca el e ok si ca nu a ranit pe nimeni. Dar cand il stiu cum se baga in trafic, sustinand ca "stie ce face" si ca eu sunt prea fricoasa, am simtit o nevoie strasnica sa-l taxez.

Pe de alta parte, eu chiar nu accept intr-o familie ideea de "banii mei si banii tai", chiar daca numai unul merge la servici. Dar mi se pare ok si asta pana la urma, daca amandoi soti o accepta.

Mergi la inceput